Şimdi Ara

BÜTÇEYE UYGUN PLAZMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 1200-1800 arası bütçemiz var HD plazma ne önerirsiniz?(2000'e de çıkabilir)

• LED düşünmüyosun sanırım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neoplan23

LED düşünmüyosun sanırım ?

olabilir hocam olsa iyi olur.
  • 3D,SMART TV çok önemlimi önce ihtiyaçlarını belirle,çok film izleyen birimisin,tv den internete girermisin,çok manyak görüntümü bekliyosun,tatmin edici olsun yetermi diyosun

2000 tlye zaten çok hoş tatmin edici bişey alırsın
  • quote:

3D,SMART TV çok önemlimi önce ihtiyaçlarını belirle,çok film izleyen birimisin,tv den internete girermisin,çok manyak görüntümü bekliyosun,tatmin edici olsun yetermi diyosun

2000 tlye zaten çok hoş tatmin edici bişey alırsın

Aşırı film izleyemeyi seven biriyim. Fazla bilgim yok Televizyon konusunda ama yukarıdaki özelliklerin hepsi Televizyonun içinde bulunsun istiyorum. Buraya konu açtım bana tavsiyede bulunun diye.
  • teknik olarak çok fazla bilgim yok benmde ama sadece samsung ve lg kendi panellerini üretiyomuş,diğer markalar bunlardan temin ediyomuş,benm anmaladığım sony bile bu 2 firmadan temin ediyomuş ama en pahalı tvler sony,kaç yere baktım %70-75 samsung-lg alın diyo,türkiyede en çok satan markalar 1.si samsung 2.si lg

1-2 kişi samsung-lg ucuz olduğu için çok satılıyo yazmış,sony'yi dışarda tutarsak diğer bütün markaların fiyatları birbirine nerdeyse yakın,hatta samsung un ürünleri lgye göre
    biraz daha pahalı en basitinden vatancomputere,bimeks,hızlıal,hepsiburada gbi sitelere girip bakabilirsin

illaki bütün markalardan memnun olmayanlar çıkıyo,ama samsung ve lg den memnun olmayan daha az kişi var,kaç yerde yorumları okudum,philips konusunda çok çekimserim almamda,çok sorun okumuştum yok smart tv si sorunlu yok kanal geçişleri yavaş vs dye memnun olanda ykmu var ama memnun olmayan daha çok,

sony'de alabilirsin tabi ama onların fiyatı biraz uçuk,kendi panellerini üretmelerinden dolayı SAMSUNG VE LG DİYORUM

• quote:

teknik olarak çok fazla bilgim yok benmde ama sadece samsung ve lg kendi panellerini üretiyomuş,diğer markalar bunlardan temin ediyomuş,benm anmaladığım sony bile bu 2 firmadan temin ediyomuş ama en pahalı tvler sony,kaç yere baktım %70-75 samsung-lg alın diyo,türkiyede en çok satan markalar 1.si samsung 2.si lg

1-2 kişi samsung-lg ucuz olduğu için çok satılıyo yazmış,sony'yi dışarda tutarsak diğer bütün markaların fiyatları birbirine nerdeyse yakın,hatta samsung un ürünleri lgye göre
    biraz daha pahalı en basitinden vatancomputere,bimeks,hızlıal,hepsiburada gbi sitelere girip bakabilirsin

illaki bütün markalardan memnun olmayanlar çıkıyo,ama samsung ve lg den memnun olmayan daha az kişi var,kaç yerde yorumları okudum,philips konusunda çok çekimserim almamda,çok sorun okumuştum yok smart tv si sorunlu yok kanal geçişleri yavaş vs dye memnun olanda ykmu var ama memnun olmayan daha çok,

sony'de alabilirsin tabi ama onların fiyatı biraz uçuk,kendi panellerini üretmelerinden dolayı SAMSUNG VE LG DİYORUM

sağol hocam güzel bir bilgi oldu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ucuz b650 anakart tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kaç ekran alıcaksın ? oda kaç m2 ? en gerideki koltukla tv nin asılacağı duvarın mesafesi kaç metre ?

bu biraz yardımcı olur sana

BÜTÇEYE UYGUN PLAZMA
  • bence en uygunu lg pm6800 3d internet mevcut 50inc. 1700 tl civari genis bilgi icin topigi var bir incele

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neoplan23 satıcı mısın :) her yerde lg ve samsung u övüyorsun :)

SHARP SONY PANASONİC TOSHİBA ÜST SEVİYE

PHİLİPS ORTA SEVİYE

SAMSUNG VE LG ALT SEVİYE TV LERDİR

PLAZMA İSTİYORSAN SADECE PANASONİC VAR DİĞER MARKALAR VASAT::::BULAŞMA:.....

42 st50e 1600 tl

vt gt st üst modellerdir..

ELEKTRONİK MAĞAZALARI GEZEBİLİRSİN ...GÜZEL GÖRÜNENİ İNCELE :::)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

neoplan23 satıcı mısın :) her yerde lg ve samsung u övüyorsun :)

SHARP SONY PANASONİC TOSHİBA ÜST SEVİYE

PHİLİPS ORTA SEVİYE

SAMSUNG VE LG ALT SEVİYE TV LERDİR

PLAZMA İSTİYORSAN SADECE PANASONİC VAR DİĞER MARKALAR VASAT::::BULAŞMA:.....

42 st50e 1600 tl

vt gt st üst modellerdir..

ELEKTRONİK MAĞAZALARI GEZEBİLİRSİN ...GÜZEL GÖRÜNENİ İNCELE :::)

Vatan'da %25 indirimle bakıcaz sağol hocam sende
  • quote:

kaç ekran alıcaksın ? oda kaç m2 ? en gerideki koltukla tv nin asılacağı duvarın mesafesi kaç metre ?

bu biraz yardımcı olur sana

BÜTÇEYE UYGUN PLAZMA

o kadar ayrıntıya gerek var mı ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN

bence en uygunu lg pm6800 3d internet mevcut 50inc. 1700 tl civari genis bilgi icin topigi var bir incele

iyiymiş
  • hangisini alırsan hayırlı olsun

AMA BENM ŞAHSİ FİKRİM SAMSUNG-LG sony ler çok pahalı
    bi arkadaş samsung-lg alt seviye demiş bunu neye göre söylemiş acaba
    sony hariç tut bütün markaların fiyatları yakın birbirine hatta samsung ld'den birz daha pahalı
    bi forumda okudum birisi yorum yapmış :

samsung-lg kendi panellerini üretiyo diğer markalar bunlardan temin ediyo diğer markalarda iyi tabi
    ama adamlar yani samsung-lg en iyilerini kendilerine saklıyo demiş

anmaladığım sony panelini bunlardna alıyosa neden bukadar pahalı
  • 1-2 yıldır herkes lg- ve samsung aldı ağızları yandı :)

ucuz diye lg sattılar
    firmalar komisyonunu da aldı

samsung la lg kavgasıda var dı :)

şimdi philips e yoğunlaştılar ...

iş panelle bitmiyo ..

kore japon farkı da var

özellik farkıda var

lg samsung çok parlak mesela ,,

sony panasonic siyah seviyesi çok iyi gerçek renge yakın

philips hep ortada kalıyo gözümde :)

özellik olarak da bakmak gerekiyor..

samsung sony sharp çok pahalı zaten
    lg en ucuzu :)
    panasonic de uygun fiyat...
    philips ortalama ...
  • al adamlar tvleri karşılaştırıyo site ingilizce ama chrome ile türkçeye çevirebilrsin

http://reviews.cnet.com/best-led-tvs/
  • quote:

LED TV karşılaştırması: Sony HX850 vs LG LM9600

http://www.goodgearguide.com.au/article/426080/_led_tv_comparison_sony_hx850_vs_lg_lm9600/

hocam bunlar vatan teknosa gibi yerlerde varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

1-2 yıldır herkes lg- ve samsung aldı ağızları yandı :)

ucuz diye lg sattılar
    firmalar komisyonunu da aldı

samsung la lg kavgasıda var dı :)

şimdi philips e yoğunlaştılar ...

iş panelle bitmiyo ..

kore japon farkı da var

özellik farkıda var

lg samsung çok parlak mesela ,,

sony panasonic siyah seviyesi çok iyi gerçek renge yakın

philips hep ortada kalıyo gözümde :)

özellik olarak da bakmak gerekiyor..

samsung sony sharp çok pahalı zaten
    lg en ucuzu :)
    panasonic de uygun fiyat...
    philips ortalama ...

aklımda panasonic var

• çok takılma bence yaaa :) sonuçta hepsi güzel görüntü verir lcd'den tüplüden çok daha iyi görüntü verdiği kesin yani

aradığın özellikleri belirle git o özellikte samsung-lg-sony-panasonic birini al
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.