Şimdi Ara

Bütçem Cepte - Gelir-Gider Ve Bütçe Takibi Uygulamam Yayında (Google - Play Store)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Marhabalar! Konuya girmeden önce bu benim ilk uygulamam olduğu için rica ediyorum, eleşitirirken ACIMASIZ olun. Her türlü eleştiriye açığım. Yeter ki yapıcı eleştiri olsun. Bu hem benim hemde uygulamanın gelişimine oldukça faydalı olacaktır. Uygulama aslında ilk olarak hem mobil yazılım hakkında bir şeyler öğreneyim hemde bir hobi projem olsun diye yola çıktım. Ardından bir şeye benzemeye başlayınca yayınlama kararı aldım. Gelelim asıl meseleye.

Uygulama kişisel gelir ve giderinizi takip etmeniz amacı ile yapıldı. Uygulama gelir türlerinizi tanımlayabilme, cüzdanlarınızı tanımlama ve bunların raporlarını tarih bazlı alabilme imkanı sağlıyor. Ayrıca uygulama tamamen internet ile çalışmaktadır. Bu sayede cihazınızı değiştirseniz bile verileriniz kaybolmayacaktır. Tasarım konusunda da olabildiğince sade olmaya çalıştım ama en çok tasarım konusunda fikre ihtiyacım var.

Uygulama içerisinde mutlaka şu da olmalı dediğiniz bir şey varsa bana bu konudan yada uygulama içerisinde menü de yer alan iletişim kısmından fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

Not: Uygulama tamamen ücretsiz fakat sunucu masraflarını karşılayabilmesi adına uygulama da reklam mevcut( Sadece Banner)

İlginiz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Uygulama play store linki:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nedim.namelessproject

• Böyle bir şeye ihtiyacım vardı. Sizin uygulamanızı kullanalım. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ediyorum. Görüş ve öenerilerinizi de bekliyorum bu arada.
  • Dostum eline aklına sağlık.

Program saçma sapan izin istemiyor ve çok hızlı.

Onun dışında grafiklere takılan olmuş ama beni rahatsız etmedi.

Türkçe dışında dil seçeneği de eklersen daha fazla kullanicin olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşüncelerin için teşekkür ediyorum. Dil üzerinde uzun süredir düşünüyorum. Fakat uygulama için aklımda bir çok şey var ve hepsini tek tek yapmaya çalışıyorum. Hatta bir kaç değişiklik yaptım ufak tefek dokunuşlar yapılıp, yayınlanmayı bekliyor. Ama dediğim gibi dil konuşu hep aklımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonteRole -- 22 Eylül 2018; 4:57:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonteRole

Teşekkür ediyorum. Görüş ve öenerilerinizi de bekliyorum bu arada.
    Hocam uygulamayı çok beğendim ancak custom rom değiştirdim ve ana sayfa butonuna bastığımda uygulamadan atıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingofpotatoes

Hocam uygulamayı çok beğendim ancak custom rom değiştirdim ve ana sayfa butonuna bastığımda uygulamadan atıyor.

Alıntıları Göster
    Hocam öncelikle ayarlarda bulunanuygulamalar seçeneğine gidip uygulamanın ön bellek deki ve hafızada ki tüm verileri silip kaldır. Sonra play storeden tekrar indir dene eğer olmazsa tekrar ayarlara girip ön belleği ve verileri silip kaldır ve sana özelden attığım apkyı kur tekrar dene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler hocam. Deneyeceğim uygulamanızı.
  • Uygulamanız tam da aradığım uygulama.Cok teşekkürler

Bence kullanıcıların kendi notlarını yazabilecegi bir not kağıdı ekleyebilirsiniz.Ya da buna benzer bisi.Tabii bu benim önerim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebediyatt

Uygulamanız tam da aradığım uygulama.Cok teşekkürler

Bence kullanıcıların kendi notlarını yazabilecegi bir not kağıdı ekleyebilirsiniz.Ya da buna benzer bisi.Tabii bu benim önerim.
    Notlardan kastınız tam olarak nedir? Bir alışveriş listesi gibi bir şey mi? Yada şu tarihte şu ödemem var gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abba sever

Dostum eline aklına sağlık.

Program saçma sapan izin istemiyor ve çok hızlı.

Onun dışında grafiklere takılan olmuş ama beni rahatsız etmedi.

Türkçe dışında dil seçeneği de eklersen daha fazla kullanicin olur.
    Hocam bu yorumunuz için teşekkür ederim.Bu yorumu birde play store da alabilirsem eğer çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonteRole

Hocam bu yorumunuz için teşekkür ederim.Bu yorumu birde play store da alabilirsem eğer çok sevinirim.

Alıntıları Göster
    Yazıldı bile 🤝

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abba sever

Yazıldı bile 🤝

Alıntıları Göster
    Çok teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.