Şimdi Ara

Bütçe telefonu Samsung Galaxy A54'ün kilit özellikleri belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütçe telefonu Samsung Galaxy A54'ün kilit özellikleri belli oldu
    Samsung, önümüzdeki haftalarda Galaxy A54 ve Galaxy A34 dahil olmak üzere yeni orta seviye telefonlarını duyuracak. Yakın zaman sızıntılar, bu cihazlar arasından Galaxy A54 modelinin Galaxy S23’e benzer bir tasarımla geleceğini bizlere göstermişti. Bugün yeni bütçe telefonu, kilit özellikleriyle FCC sertifikasyon sitesinde listelendi.

Samsung Galaxy A54'ün kilit özellikleri belli oldu

Sertifikasyon sitesinde SM-A546E model numarasıyla listelenen Samsung Galaxy A54, önceki sızıntıların aksine 25W hızlı şarj desteğiyle (4.905mAh nominal) 5.000mAh pil kapasitesine sahip olacak. Bununla birlikte FCC listesi, akıllı telefonun Samsung EP-TA800 şarj adaptörü ile destekleneceğini bizleri gösteriyor.

Ayrıca Bkz.Dünyanın en hızlı mobil DRAM'i LPDDR5T tanıtıldı: İşte özellikleri

Yakın zamanlı Geekbench listelerine göre Galaxy A54, 120Hz yenileme hızına sahip 6,5 inç boyutlarında Full HD+ Super AMOLED ekran ile gelecek. Teknik tarafta ise Exynos 1380 işlemci, 6GB RAM ve Android tabanlı ONE UI 5.0 ile desteklenecek yeni telefona, ön tarafında 32MP selfie, arkada OIS destekli 50MP ana, 12MP ultra geniş ve 5MP makro kameralar eşlik edecek. Galaxy A54'ün Siyah, Kireç, Mor ve Beyaz olmak üzere en az dört renk seçeneği ile önümüzdeki haftalarda tanıtılması bekleniyor.

Kaynak:https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_a54_battery_and_charging_revealed_by_fcc-news-57342.php

• Kaç TL. olucak acaba

• Bütçe dediği samsungun 10 bindir.

• Juggernaught J kullanıcısına yanıt

Simdi telefon alacak olsam 2000 lira cıkmaz.. 2 yıllık ön lisans mezunuyum bak ciddi söylüyorum gülme 4 yıllık okuyacaktım param yetmedi..

Kendimi bildim bileli fakirim yıllar önce kiliseye gittim 100 dolar karsılıgında hıristiyan oldum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert Benzerli -- 27 Ocak 2023; 7:56:17 >
  • Juggernaught J kullanıcısına yanıt
    Samsung ha ? Samsung ile Apple ı insana benzetsem Apple kalitesiz , bir işe yaramayan , Samsung ise bilgileri ile apple ya bile ürün pazarlayan biri olurdu. iPhone 14 de bile 60 Hz varken adamlar 120 Hz koyuyorlar . Siz Samsung'u sürekli küçük düşürmeye devam edin fanboylar İLERİDE BİRGÜN HUAWEİ VE SAMSUNG DÜNYANIN EN BÜYÜK MARKASI HALİNE GELECEK İNANIYORUM....

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @mert benzerli niye hristiyan oldun şirk var hıristiyanlıkta tek bir yaratıcıya inanmıyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.