Şimdi Ara

Bütçe Problem Değil Ama Telefon Bulamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iphone 5 > Tipi güzel ama ekranı küçük ve ios'un çok sınırlayıcı olması nedeniyle iphone almam.

Galaxy S3 > Güzel telefon ama 2-3 sene kullanmayı planladığım için ram olarak 2gb istiyorum.

Xperia SP > S3 ile aynı şekilde.

Nexus 4 > Galaxy Nexus'un biraz gelişmiş hali ama çok da değil. Multimedya özellikleri sayıf hala. Isınama mevcut ve şarjı az gidiyor.

Xperia Z > Tipi biraz fazla köşeli ama güzel yine de. Ekranı baya soluk ve multimedya özellikleri fiyatına göre iyi değil.

Htc One > Kasasıyla alakalı bazı problemler olsa da bunlar aşılacaktır. Bundaki problem ise kamera. Çok geniş açılı kamerası var ve gece çekimleriyle en iyisi fakat yeterli ışıkta çektiği fotoğraflar hem çok tutarsız(bazen mükemmel bazen çok vasat) hem de 4mp olmasından dolayı detaylar çok düşük.

Galaxy S4 > Kamerası çok dar alanı çekebiliyor. S3'teki kadar geniş açılı olsaydı ve radyoyu çıkarmasalardı benim için eksiksiz bir telefon olacaktı.

Note 2 > Herşeyiyle 4 4'lük telefon fakat birazcık büyük ve ağır. Gerçi olabildiğince büyük ekran istiyorum ama bazı zamanlar ise aşırı büyük geliyor. (Önceden Note kullandığım için böyle söyleyebiliyorum). Her cebe sığıyor fakat dediğim gibi nadiren de olsa S4 boyutunda olmasını istediğim zamanlar olacaktır. S4'te ise keşke daha büyük olsaydı diyeceğimi pek sanmıyorum.

Bu durumda en yakın olduğu telefon Note 2 çünkü; diğer telefonlar hakkında yukarıda saydığım eksikliklerin hiçbiri Note ''de yok. Ram, kameradaki detay ve geniş açı, radyo, ekran kalitesi gibi konularda oldukça iyi. Yine de boyuttan dolayı kesin karar veremiyorum ve bu da beni "S3'te neden 2gb ram yok?" sorusuna getiriyor :)

Sizce ne yapmalıyım? Yakın zamanda çıkacak telefonlardan benim isteklerimi karşılayacak biri var mı acaba? Note 3 demeyin çünkü muhtemelen S4'teki eksiklikler onda da olacak. Xperia ZL ülkemize gelir mi?

• En iyisi telefon almayın :) Şaka bir yana Galaxy S4 alın derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 ay sonra Note 3 e geçiş yapabilirsiniz. O arada da farklı cihazlar çıkar illa ki.
  • Dostum eğer kamera senin için önemsizse lg optimus g tam sizlik. Bence bi araştırın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar ama dediğim gibi hepsinin eksiği var. S4'ün radyosuz olması ve kamerasının çok az alanı kaplaması hoşuma gitmiyor. Note 3 de aynı eksikliklere sahip olacak muhtemelen. Optimus G de güzel ama onun da kamerası iyi değil.
  • " Bütçe Problem Değil Ama Telefon Bulamıyorum "

Bu durumda ya Samsung Galaxy S4 ya da Iphone 5. Her ikisinde de 64 GB lık tercih edilebilir bence. Diğer bir olasılık da Iphone 5S i beklemek olabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: cebo01
    Iphone 5 > Tipi güzel ama ekranı küçük ve ios'un çok sınırlayıcı olması nedeniyle iphone almam.

Gelelim şu uygulama ve müdahale konularına. Jailbreak diye bir şey demeyeceğim Iphone için. Bence JB son derece gereksiz bir şey. Androidde uygulamaların %75inin virüslü olduğu söylentisi gerçekse bu tam bir çin işkencesi demektir. IOS ta böyle bir sorunla ya karşılaşmazsınız ya da JB yüzünden karşılaşırsınız.
    Uygulamaları beleşe getirmek benim yöntemlerimle pek mümkün değil. Lakin genelde günün beleş uygulamalarını takip edip değerlendirerek haftada 1 ya da 2 kez müthiş uygulamaları beleşe indirmek de pek ala ki mümkün. Oyunların zaten çoğu beleş. Esas sıkıntı oyun içi alım konuları: Normalde oyunların ilk başlarını uygulama içi alım olmaksızın rahatlıkla geçebiliyoruz. Bir süre sonra sıkışıp kalıyoruz. Bazen öyle oluyor ki bir uygulama içi alım yapmanız lazım ve atıyorum 5000 altın (coins) için 179.99 TL gibi uçuk bir rakam istiyor ve bu parayı en az 10-15 kez vermeniz gereken noktalar olabiliyor. Bu işin çözümü ise çok basit: IFUNBOX adlı program. Ifunbox u pc mize bir kez kuruyoruz ve oyunun içine giriyoruz. İster işin uzmanlığını kapıp oyunu açıp kapatıp multitasktan çıktıktan sonra Ifunboxta OyunAdı\Library\Prefences klasörü içindeki dosyasını pc ye indirip altınlarımızı 999999999 gibi değerler yaparak geri tele yüklüyoruz Ifunboxla istersek de işin kolayına kaçıp pek çok siteden bu tür save dosyalarını indirip bol bol 999999999 altınlı oyunlarımızı yine Ifunboxla tele yükleyerek oynayabiliyoruz. İkinci taktikte virüs konusunda cidden dikkat etmek gerekiyor. İndirdiğimiz siteleri iyi tercih etmeliyiz. Yoksa çok baş ağrıtıcı olabilir.

Uzattım belki ama kısaca IOS çok pahalı; android beleş filan diyenlere bir tarafımla gülüyorum: Unutmayalım ki her sistemin bir açığı vardır ve IOS un açığı da JB gibi dursa da bence özünde IFUNBOX tur.

• lumia 920/925 sizin için iyi bir tercih olacaktır.Oda olmassa riske atmayın iphone alın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uçuk sorunu ama önemli
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pachenkov

2-3 ay sonra Note 3 e geçiş yapabilirsiniz. O arada da farklı cihazlar çıkar illa ki.

Note 3 un fiyatı 3.000 veya 4.000 lira arası olacak deniyor doğrumudur

• quote:

Orijinalden alıntı: Ne yapayım artık

quote:

2-3 ay sonra Note 3 e geçiş yapabilirsiniz. O arada da farklı cihazlar çıkar illa ki.

Yok canım en fazla taş catlasa 2300 lira olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağol yazın çalışıp note 2 almayı düşünüyordum ama fiyat 2 bin civarında olursa bekleyip note 3 almak daha mantıklı olur

• quote:

quote:

quote:

Yok canım en fazla taş catlasa 2300 lira olur.

Sağol yazın çalışıp note 2 almayı düşünüyordum ama fiyat 2 bin civarında olursa bekleyip note 3 almak daha mantıklı olur

• Birde note 3 ne zamana çıkar?yıl sonunu bulur diyorlar ülkeye gelmesi

• iPhone 5 Al elden çıkarsan bile 1500 olur bir de Z-One-S4-G alırsın
  • iPhone5 memmnun kalmazsan rahat elden çıkartırsın
  • Yurtdışından getirme şansınız varsa s4 google edition
  • quote:

Birde note 3 ne zamana çıkar?yıl sonunu bulur diyorlar ülkeye gelmesi

Yok mu bilen?note 3 ne zaman çıkar?

• Herkese teşekkürler ama ilk mesajda dediklerime zıt olarak herkes öneri sunmuş. Hala kararsızım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.