Şimdi Ara

bütçe max. 300-450'ye f/p telefon önerileri.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    farklı bir başlık vardı vodafone 945 alacam diye ancak işler değişti, bütçede farklılık oldu. istediklerim;
    -pek oyun oynamam
    -kamerası iyi olsun*iyi foto çeksin
    -internete bazen girerim*wifi olsun
    -androidi güncel olsun*ICS denilen android 4e güncellenirse iyi olur.
    -dokunmatiği iyi olsun
    -her sene telefon değiştiren biri değilim*sağlam olsun.f/p benim için önemli (3-4 sene gitsin)

samsung galaxy gio, general mobile ultimate slim, lg optimus me gibi seçenekler bu fiyat aralığında var. ama açıkçası kararsız kaldım.
    ek: xperia x10 mini 400 küsür fiyatlardan bulunabiliyor sanırım nette. 5 mp ve flaşı var. sonylerin kamerası iyi oluyor ancak şarjı sorun sanırım 950 mh pili. . onu da seçeneklere dahil edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEUS__ -- 25 Mayıs 2012; 16:20:37 >

• yok mu tavsye beyler. çok mu şey istedik parasına göre
  • xperia neo v bktn mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bu sıralar telefon bakıyorum galaxy gio ile galaxy pocket arasında kaldım pockete bir bak istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: matiasbey

bende bu sıralar telefon bakıyorum galaxy gio ile galaxy pocket arasında kaldım pockete bir bak istersen

2 mp kamerası çok düşü.

@RaLVeRo bahsettiğin tel 600-700 küsür lira. güzel tel ama o kadar çıkamam.
  • ewt ama internet özellikleri yüksek kamera iyi olsun istiyosan gio ya bak derim
  • android vodafone 945 sıfır paket garantili faturalı başka yok hiç açılmamışş süper tüm hatlarla kullanabilirsin peşin 315tl (450den inmiştir ucz olduğuna bakma) fiyat performans canavarı alanlar gio yerine fp oranı daha ii almışlardır işlemci rm hız vodafone 945
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.