Şimdi Ara

bütçe 600 tl. Ne önerirsiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.bütçem 600 tl.eğer olursa belki 750 tl'ye çıkarım bi ihtimal (ama öncelikle 600 tl 'ye göre önerirseniz daha iyi olur).neyse..bütçeme en uygun ve güzel telefon motorola atrix gibi duruyor zira bende onu
    almak istiyorum ama hiç bi yerde sıfırını bulamıyorum.s3 mini de fena değil ama bütçeyi aşıyor. General mobile discovery özellik açısından inanılmaz fiyatına göre.Ama kimi yerlerde 3g bağlantı problemi,dead pixel
    gibisinden şeyler vardı, ve
    marka takıntım olmamasına rağmen general mobile'a biraz şüpheyle yaklaşıyorum. Ve bir de en uygun gibi görünen lg p705 var ama
    onun da oyun performansı diğer telefonlara yetişemiyor diyorlar tek çekirdeklı olduğu için. Sizce hangi telefonu
    almalıyım? Ve neden?ilk defa androidli bi telefon alacağım.android'de ki oyunları pek bilmiyorum ama temple run, ,most wanted,asphalt vs oymak isterim. Ve açıkçası nokta atışı yapmam lazım en az 1 buçuk 2 sene kullanabileceğim bi şey arıyorum. 1-2 güne alacağım bi şey.. Yardımlarınızı bekliyorum..

• Dıscoveryde bolca sıkıntı okuyor,duyuyorum bencede gm olmadı buyuk rısk kullanıp memnun,olanlarda var.paralel ıthalat o fıyata xperıa L bulursan onerırım.o butceye en ıyı donanım oyun performansı verecek telefonlardan bırıdır.htc one mıbı ve s4 mını dekı ekran kartını kullanıyor xperıa L.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Discovery al wp8den niye bahsetmedin

• Lumia serisine bir göz at olmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence karariniz lumia olmali 600 tl icin

• lumia 520 de fena değil ama uygulama sıkıntısı yok mu windows store'da? oyunlar olsun, diğer uygulamalar olsun.. Peki bütçeyi 700-750 ye çıkarsak ne önerirsiniz? Bi de lg p705 hakkında ki görüşleriniz nelerdir?
  • xperia L..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nokia Lumia 520
  • X peria l ıstanbul bilişim de 775 tl. Bi de Galaxy Ace 2 nasıl bir telefon? Ekran 3,8", s3 mini'nin ekranıyla gözle gorurulur bir farkı var mi büyüklük olarak? Çift çekirdek işlemcisi var. Fena değil fiyatı.s3 mini'den dağlar kadar farkı var mi? Ben öyle her zaman fotoğraf çeken birisi değilim. Eğer orta derece belki biraz üstü kamera kafi. Ve Temple run vs oynatır mi? Bir de galaxy trend duos var ekran 4,0". Onda da oyun vs oynanır mi? teşekkürler.
    samsung galaxy ace 2 -->http://www.istanbulbilisim.com.tr/i8160-beyaz-dst-samsung-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,36018.html

galaxy duos -->http://www.istanbulbilisim.com.tr/samsung-galaxy-trend-s7560-beyaz-cep-telefonu-fiyati,68382.html

s3 mini--> http://www.istanbulbilisim.com.tr/i8190-siyah-samsung-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,38937.html

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

xperia L..

Xperia L 600 TL' mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eugnie

quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

xperia L..

Xperia L 600 TL' mi ?

malesef aşıyor beni..

• arkadaşlar bütçem 750 tl oldu. Son önerileriniz nelerdir. Benim aklında galaxy s advance var. Siz ne önerirsiniz? S advance, s3 mini ve xperia l arasında ki farklar nelerdir? hangisi daha iyi oyun oynatır? Kasması az olur? Ayrıca s advance'in JB performansı iyi midir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.