Şimdi Ara

Bütçe 1000 TL Acil Telefon Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2-3 Saat ortalama araştırıyorum Kafama takılanlar Asus Zenfone 2 Laser , General Mobil 5 Plus , Sony Xperia M4 Aqua
    Eğer daha iyi telefon yoksa bu fiyata saydıklarımdan Bu Saydıklarımdan hangisini önerir siniz ?
    Manzara Fotoğrafı çekmeyi seven bir İnsanım , Performans Konusuda önemli tabi ki
    Konuyu toparlamak gerekirse şuan ki bütçeme ait ala bileceğim en iyi Telefon hangisi olur ?

• UP !! UPP !! UPP !!
  • Gm5 plus

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc one e8, lg g3, Asus zenfone2 sıralamaya göre inceleyip beğendiğinizi alabilirsiniz baktıklarınız alt kalite telefonlar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 1000 lira bütceyle 2. el haric hem performansı iyi hem kamerası iyi telefon bulmak cok zor. hani gm5 plusta falan 13 mp kamera diyor ama bir sony markasının kalitesini verir mi bilemiyorum gidip bakmak lazım. ben lenovo vibe p1 için gidip bakmıştım bana göre yeterli geldi mesela. sony bu durumda kamerada daha iyi. ama m4 aqua modelini de önermiyorum. dahili depolaması 8 gb ve sd kart aldığında uygulamalar sd karta yüklenemiyor. benim 2 önerim olur bu durumda. Huawei GR5 veya GM 5 Plus
  • Xperia c4 oneririm ben 10 ayi gecti memnunum kamera yazilim batarya gayet iyi ve android 6 da alacak C4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    11 ay önce açıldı
    750 TL TELEFON TAVSİYESİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.