Şimdi Ara

Büşra'' Busum ''Yücel hk (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exiledFromBadmen

Çok komik bence. Kız plat smartcast kullanmıyor, bir de skillere tıklayarak puan veriyor . Ağır kezban bir de. Nb faker yoksa izliyorum bu n00bu.

Not: Gerçekten gülmekten yerlere yatıyorum.

Klavyeden puan vermek zoruma gidiyor parmaklarıma yetişmiyor bende mause ile veriyorum ne olmuş ? Bundanmi anlıyorsun bir insanın noob olup olmadığını

• o kim la link falan atın
  • Buraya fotoğraf atıcam kalsın bu yorum burada.

Edit :  Büşra'' Busum ''Yücel hk

https://www.facebook.com/busrabusumyucel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HellRazor -- 28 Ağustos 2014; 16:28:56 >

• şu tiplere bak ya yemin ederim stream açsam 10 bin kişi bulurum eğer bunlar izleniyosa

şu pc yi değiştireyimde..
  • quote:

Çok komik bence. Kız plat smartcast kullanmıyor, bir de skillere tıklayarak puan veriyor . Ağır kezban bir de. Nb faker yoksa izliyorum bu n00bu.

ilk olarak diamondum ama skillere tıklayarak veriyorum (tf dışında) henüz bi dezavantajını görmedim.. çoğu pro player smartcast kullanmıyor shifti kullanıyor..

• Yüz yüze görüşmesekte teamspeak'dan baya konuşmuşluğumuz vardır. Reklam yapmayı biliyor, akıllı kız vesselam. Plat küme konusuna gelince hiç açmayım daha iyi. Bende ilk 2 sezon smartcast kullanmıyordum. Aram'da öğrendim şuan çoğu zaman yararını az da olsa dezavantajını görüyorum :)
  • quote:

Bende skilleri tıklayarak açıyorum

• reelden tanırım iyi kızdır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır ama tam potansiyelini kullanamıyor demek bu. n00blukla alakası yok aslında. Sadece pratik değil demek istemiştim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.