Şimdi Ara

Burundan nefes alamama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
4.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kalöriferin havayı kurutmasından olabilir. Bir bardak su koyun kaloriferin ustune. benım ıcın gercekten farkediyor.
  • Gecen sene mayista oldum bende. Gercekten zorlu surec tamponlar agrilar insani deli ediyor. Doktorlar da kesin ise yariyormus gibisinden umit veriyorlar. Fakat cevremde cok sonuc alamayanda var. Diyecegim yavas yavas hersey. Burun hassas yer iyilesmesi uzun suruyor. 1 sene gecti suan eskiye gore iyiyim. Ama soylediklerini birebir yasadigim icim sana hak veriyorum. Rahat nefes alamadigin icin sersem tavuk gibi oluyorsun halsizlik yorgunluk bitmek bilmiyor. Sen yenisin ameliyatta daha duzenli temizle burnunu sumuk falan. Doktorla iletisimide kesme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: recaimamut

Hocam benim burnumda et olup olmadigimi nasil anlarim burnum nerdeyse hep tıkali oluyor varmi belli belirtiler

Sabah yorgun uyanma uykuyu alamama.

• Paetzold kullanıcısına yanıt
    Hocam peki bu yorgun uyanma durumu ne zaman duzelecek

• Wyn35Tra kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geçmiş olsun. Suan nasilsin? Bende hiç morarma durumu olmadı ondan buz tutma gereği duymadim.

• Rozark R kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç morarma olmadı ama iki Kaşimin arası ve gözlerime doğru bı şişlik meydana geldi 2. Ve 3. Gunde. Ağrı sızı yok ama buruna alttan bakıyorum hafif bı taraf diğerine göre yamuk gibi duruyor bazen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burun etinin kesin bir çözümü yok tekrar büyümüş olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rozark

Hocam peki bu yorgun uyanma durumu ne zaman duzelecek

Bende düzeldi gibi. Yorgun uyanma sadece buruna bağli değil. Düzenli uykun olmazsa yorgun uyanma kaçinilmaz.
    Cok ilgilenme burnunla. Et mi vardi sende? Bendede sislik olmadi ama gözlerimin etrafında yağlanma vardi ilk günler

Tamponun uyguladığı basınçtan kaynaklı o eğrilik. Tamponlar çıkınca düzelir

• Yarın tamponlarım çıkıyor ama burnumun içi kuru kanlarla dolu biraz pamukla çıkartmaya çalıştım çıkmıyor. Yarın dikiş almaya boyl gitsem ayıp olur mı doktora

Saçmalama ne ayibi onun isi o

• Rozark R kullanıcısına yanıt
    Hocam tamponları aldılar çok az acitti o önemli değil ama sorunsuz bı nefes alis verisi yapamadım zaten 2 saat sonra daha çok tıkandı tuzlu su yapmama rağmen ama silikonlar ilk çıktığında %100 nefes alacağımı düşünmüştüm hep sanırım ameliyatım sikintili gecti ne kadar doktor iyi geçti yaralarından çok iyi durumda hızlı iyileseceksin dese de nefes alamicam gibi

Evet uzun bir süre nefes alamicaksin maalesef öyle hemen nefes alamiyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: Wyn35Tra

Hocam tamponları aldılar çok az acitti o önemli değil ama sorunsuz bı nefes alis verisi yapamadım zaten 2 saat sonra daha çok tıkandı tuzlu su yapmama rağmen ama silikonlar ilk çıktığında %100 nefes alacağımı düşünmüştüm hep sanırım ameliyatım sikintili gecti ne kadar doktor iyi geçti yaralarından çok iyi durumda hızlı iyileseceksin dese de nefes alamicam gibi

Çok uzun süreç hocam burun öyle kolay iyileşmiyor. Çevremde olanlardan memnun olanda var hiç değişmedi diyende var. Geçen sene mayista oldum ben şuan iyi durumdayim rahat nefes alabiliyorum. İlk aylarda tıkaniyordu ameliyat oldum neden hala nefes alamiyorum diye sinirleniyordum. Doktora gidiyorsun iyi iyi diyor haliyle kötü demeyecek Dediğim gibi sabir isteyen uzun bir süreç.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paetzold

quote:

Çok uzun süreç hocam burun öyle kolay iyileşmiyor. Çevremde olanlardan memnun olanda var hiç değişmedi diyende var. Geçen sene mayista oldum ben şuan iyi durumdayim rahat nefes alabiliyorum. İlk aylarda tıkaniyordu ameliyat oldum neden hala nefes alamiyorum diye sinirleniyordum. Doktora gidiyorsun iyi iyi diyor haliyle kötü demeyecek Dediğim gibi sabir isteyen uzun bir süreç.

Hocam dün içinde hala silikon tamponlar varken burnumun sağ delik kısmına hafif bı darbe aldım ve direk ödem oluştu şişti yani doktora gittiğimde Burda bı ödem var zamanla geçer dedi ama çok hafif bı darbeydi aldığım resmen sağ sol delik farklı oldu olaydan sonra. Cumaya kadar alçı dikiş durucakmis bakalım nasıl bı burun bekliyor beni

• quote:

Orijinalden alıntı: Rozark

Evet uzun bir süre nefes alamicaksin maalesef öyle hemen nefes alamiyosun

Hocam küçük bı el darbesi aldım ve burnun sağ delik kısmındaki kanat yeri hafif şişti bu kadar hassas mı ya şaka gibi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Paetzold

quote:

Hocam dün içinde hala silikon tamponlar varken burnumun sağ delik kısmına hafif bı darbe aldım ve direk ödem oluştu şişti yani doktora gittiğimde Burda bı ödem var zamanla geçer dedi ama çok hafif bı darbeydi aldığım resmen sağ sol delik farklı oldu olaydan sonra. Cumaya kadar alçı dikiş durucakmis bakalım nasıl bı burun bekliyor beni

Dikkat et dostum baya hassas donemler. Top carpar, toplu tasima araclarina binerken insanlar carpar. Iyi kolla kendini..

• Paetzold kullanıcısına yanıt
    Eyv hocam çok dkkkatliyimde dün annem yanlışlıkla yaptı işte. Ödemleri hızlı atlatmak için bı taktik var mı hocam bugün silikon tamponlar alındı doktor ve asistanı sizi iyi gördüm çabuk atlaticaksiniz iyileşme dönemini dediler

• quote:

Eyv hocam çok dkkkatliyimde dün annem yanlışlıkla yaptı işte. Ödemleri hızlı atlatmak için bı taktik var mı hocam bugün silikon tamponlar alındı doktor ve asistanı sizi iyi gördüm çabuk atlaticaksiniz iyileşme dönemini dediler

Her kafadan ayri ses çıkıyor ödem için ama en sağlıklısı doktor önerisi dışında beklemek hocam. Zaman yani tek çözümü. Her insanin genetik yapisi farkli. Benim çok fazla şişlik, ödemim olmadi. Olanlarda hemen geçmişti. Arkadaşimin burnu kocaman olmuştu şişlikler vardi yüzünde dediğim gibi bende ise olmadi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.