Şimdi Ara

Burundaki siyah noktalar nasıl gider?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
5.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• İlla hamama gitmeye gerek yok evinde kese yokmu ?
  • Siyah nokta bantları var onlardan alın.. Kesin çözüm..
  • Hacı kese yapa yapa Burnum yamuldu :)))
    Siyah nokta bandı ecz. de mi var ? geçer mi kesin
  • Koli bandı yapıştır burnuna biraz beklet ve çek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness~

Koli bandı yapıştır burnuna biraz beklet ve çek.

Yok daha neler jiletle kazıyım :)))

• Eczanelere, kozmetikçilere bak, bulursun kesin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takip
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmtilla

quote:

Orijinalden alıntı: Darkness~

Koli bandı yapıştır burnuna biraz beklet ve çek.

Yok daha neler jiletle kazıyım :)))

Aslında ciddiyim.
    Burundaki yağları da alıyor ama. Biraz pütürleşme oluyor ama gidiyor siyah noktalar.

• rezerved bana da lazım
  • Beyler bendede çok vardı saolsun ablam geçirdi. Mavi renkte banda benzer birşey var. Burnunu yıkıyorsun ıslakken o bantı burnuna yapıştırıyorsun, kuruyana kadar bekleyip çekiyorsun cidden burnunun üstünde ne pislik varsa geliyor şok oluyorsun. Bende hiç kalmadı bu yolla.
  • lipitleri fosfat gruplarının hava ile temasından dolayı kararması ile oluyor sanırım bu siyah nokta dediğimiz şeyler , vücudunz yağlı olmalıki gözeneklerden yağ salınımı yapılıyor , istediğiniz kadar alın aldırın sorunun çözümüne inmek gerekir , spor yapın , kuruyemiş i kesin bakalım farkedecekmi yeni siyah nokta oluşumunda ve sivilce oluşumunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Game-R

Beyler bendede çok vardı saolsun ablam geçirdi. Mavi renkte banda benzer birşey var. Burnunu yıkıyorsun ıslakken o bantı burnuna yapıştırıyorsun, kuruyana kadar bekleyip çekiyorsun cidden burnunun üstünde ne pislik varsa geliyor şok oluyorsun. Bende hiç kalmadı bu yolla.

o bantın adı nedir?
  • Onun için bantlar var markette de bulursun, ünlü bir markanın olanın al. İlk ıslatıp sürüyorsun burnuna, ben banyodan çıktıktan sonra takmıştım bir 10 dakika mı ne beklettikten sonra çekiyorsun, çok şaşırmıştım ilk kullandığımda.

Ürün bu;

Burundaki siyah noktalar nasıl gider?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp -- 11 Aralık 2011; 11:35:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLao

quote:

Beyler bendede çok vardı saolsun ablam geçirdi. Mavi renkte banda benzer birşey var. Burnunu yıkıyorsun ıslakken o bantı burnuna yapıştırıyorsun, kuruyana kadar bekleyip çekiyorsun cidden burnunun üstünde ne pislik varsa geliyor şok oluyorsun. Bende hiç kalmadı bu yolla.

o bantın adı nedir?

Valla kardeş büyük ihtimal türkiyedede vardır. Ben geçen yaz almanyaya gitmiştim. Teyzemler orda yaşıyo, ordayken konuştuk bu burnum hakkında Ablam işte getirmiş birgün ondan gerçekten çok yararlı. 1 Haftada hiç birşey kalmıyor. Bugün alırım ben o bandın ismini.

EDIT : Google görsellere siyah nokta bandı yaz ilk çıkan resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Game-R -- 11 Aralık 2011; 11:36:31 >

• kuaförde yanaklara yapılan sıcak ağdadan burnunuzada yapsınlar
  • Takip.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cLao

quote:

o bantın adı nedir?

Valla kardeş büyük ihtimal türkiyedede vardır. Ben geçen yaz almanyaya gitmiştim. Teyzemler orda yaşıyo, ordayken konuştuk bu burnum hakkında Ablam işte getirmiş birgün ondan gerçekten çok yararlı. 1 Haftada hiç birşey kalmıyor. Bugün alırım ben o bandın ismini.

EDIT : Google görsellere siyah nokta bandı yaz ilk çıkan resim

teşekkürler

• takip
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.