Yeni kırdım: Benimde aşırı sert bir darbe sonucu çötönk sesi sonrasında kırıldı burnum. Darbeyi yapan ne yazık ki bendim (: Darbe sonrası kırıldığını anladım ve elimi hemen burnuma götürdüm ve yamuk olduğunu fark ettim. O anki telaş ve korku ile burnumu kaymış olan tarafın zıttı yöne doğru hareket ettirdim ve çıt sesi ile birlikte burun yerine oturdu. Sonra hemen evin yakınında olan özel hastaneye gittim. Hemen film çektiler ve düz kırık olduğunu söylediler. Ve ertesi gün Kulak Burun Boğaz için gelmemi söylediler. Bende gittim, doktor yukarı kısımda az bir yamukluk var dedi ve onuda eliyle düzeltti. Ancak güzel bir burnun var ileride sorun olmasını istemiyorsan birkaç gün sonra hemen sıcağı sıcağına gel halledelim dedi. Bende gideceğim şimdi hayırlısı artık. Şu an burnum kırık ama kırık olduğu belli bile değil (: Ağrı kesici ve bir sprey vermişti hastane(Burun Şişmesin diye) o yüzden hiç ağrımda olmadı. Yalnız ilk kırılma anında çok kan aktı, 1 ünite kan vermişimdir. Bol bol pekmez yedim (: Takviye...
BEYLER KIRILSA YERİNDE DURAMAZSIN GİBİ KULAKTAN DOLMA KLİŞE LAFLARLA BİLMİŞLİK GÖSTERMEYİN BENİM BURNUM 2 GÜN ÖNCE KIRILDI HEMDE BİRİSİNE YARDIM EDERKEN
RÖNTGEN CEKİLDİ KIRILDIGI KESİNLEŞTİ AMA BEN RAHATSIZ EDİCİ Bİ AGRI HİSSETMEDİM AMELİYATHANEDE KEMĞİ DÜZELTİP ALCIYA ALDI DOKTUR TEK KORKUM BURNUMUN EĞRİ KALMASI..
BEN YOLDA ARABA CARPMIS Bİ GENCE YARDIM ETMEK İÇİN DURDUM AMBULANS CAGIRDIM ÇEVREDEKİLERİ İLKYARDIM BİLGİLERİMLE UYARDIM SONRADAN BİRİSİ GELDİ BENİM ARABAMA TEKME ATTI NEDEN VURUYOSUN BENİM ARABAMA DEDİĞİM ANDA KAFA ATTI BANA
arkdaşlr ya bn bgn yüzüstü düştüm brnm kanlzsyn kapğına çrptı azck yara oldu kanamdı ama şişti göz altlarmda hafif morarma wr we aşırı agrım wr kırılmamştr dmi:/
Fazla Değil 2 Gün Önceydi BEnde Kafa Yedim Ve Burnuma Elimi Attım Cıt Diye Ses gELDİ sANIRIM kırılan burnumu yerine oturttum ama o kadar cok acımıyordu 2 gün sonra şişme ve göz altı morarma oldu hala doktora gitmedim bunumda kemik kısmına parmak basınca agrı oluyor haricinde Burnumuın Sağ Tarafında Sol Tarafına Göre Biraz Fazla şişiklik Var, ve yarın okula gitcem. aslında konuyu bugun ben acıyordum elektrikkler gitti yarıda kestik :D, Sizce Burunum Kırıldı mı Yoksa Catlak Mı Durum Nedir ??
quote:
Orijinalden alıntı: çürük yumurta
arkdaşlr ya bn bgn yüzüstü düştüm brnm kanlzsyn kapğına çrptı azck yara oldu kanamdı ama şişti göz altlarmda hafif morarma wr we aşırı agrım wr kırılmamştr dmi:/
Kırılması Muhtemeldir Ağrı Varsa, 1 Saat İiçinde Doktora Gidip Kırıgı Oturtturmalısın, Yine de Doktora Gitmelisin..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme