Arkadaşlar babamla konustuk sımdı burnum kırıldı kucukken dusmusum bıraz yamk duruyo onu yaptırcaz dıyoda kan tahlılı cıger fılımı fılan cekılıcek dıyo ne alaka?narkozla ılgılı fılan dedı bende bı kac madde kullanmıstım onlar nezamn cıkar vucuddaN?VE VARMI BOYLE BIRSEY harbıden cıger fılımı fılan cekıyolarmı amelıyat olmadan once?
Burnuna soktukları aletler arasıra akciğer'lere kaçıp parçalayabiliyor. Sonra doktorlar çekilen filmlere baka baka eski haline getirmeye çalıyor. O yüzden %90 film çekilir..
genel tarama yapılıyor ciğer filmi idrar tahlili kan tahlilleri vs hepsi yapılıyor narkoz için önemli imiş yani sağlam olduğun belgeleniyor farklı bi durum aldığın ilaç vitamin bişe varsa bunu belirt saklama sakın narkoz çocuk oyuncağı değil yan etki yapabilirmiş
duyduklarıma göre acısı bol ameliyatmış.aynı durum bendede var küçükken duşdum kırdım daha ameliyat olmadım.ameliyatın sonuçlarınıda yazarsan sevinirim.acısı bolmu ? kaç günde normale döncen? yamukluk giderilcekmi burnun son halinden memnunmusun ? ve masraflar nedir vs??? geçmiş olr inş ;)
Benimde burun hafif kemerli gibi.Yaptırmayı düşünüyorum fiyatını söylermisin.
kaç paraysa bana da al bi tane
ya amelıyatın korkusundan degıl esrar ıcıyorum ara ara onlar cıkıcak sımdı kan ıdrar tahlılınde onun ıcın :S Ozamn ıptal bı bahane uretıcem obur seneye kalıcak
istanbuldansan, deki burası istanbul havasında esrarda olr eroinde xD
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme