Konu bursa olunca bir problem çıkartmaları normal zaten
kesin kasıtlı yapıyorlar tüm dünya Bursaya karşı 1111!!!!11
3 hafta olmuş arkadaşım, koskoca forumda sorun sadece Bursaspor Bölümü'nde oluyor ve bir çözüm ortada yok hala...
Bu gösteriyorki ya ağırdan alıyorlar ya da bir şey yaptıkları yok.
Buraya gelip insanları kışkırtacak mesajlar bırakıp, ardından da ''Bursasporlular ne kadar itici, yobaz'' demeniz pek yakışmıyor.
Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray Bölümlerine sadece kendi takım taraftarları yazabilir iken Bursaspor Bölümü'ne önüne gelen yazabiliyor idi ama bunu da bir çözüme kavuşturmadılar.
Zaten şurda Bursaspor Bölümüne takılıp yazan bir kaç arkadaş vardı, onlarda yazamıyor artık.
quote:
Orijinalden alıntı: Bluedevil86
yazmana gerek yok zaten. beşiktaşlı adminler olduğu sürece. gereksiz kısmına mı açsak ana konu şeklinde :)
Açalım bir yere ama başkaları gelip bizi elbet kışkırtacak ve cezayı yiyen biz olacağız.
3 haftadır nasıl çözüm bulunmuyor anlayamıyorum ve sadece(gördüğüm kadarı ile) bizim bölümde olması da ilginç bir tesadüf.
Ve ayrıca bizim bölüme de aktif olan bir arkadaşımızın yönetici olması lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: Capt. Awesome
quote:
Orijinalden alıntı: Görükmez Adam
quote:
Orijinalden alıntı: simsela
3 hafta olmuş arkadaşım, koskoca forumda sorun sadece Bursaspor Bölümü'nde oluyor ve bir çözüm ortada yok hala...
Bu gösteriyorki ya ağırdan alıyorlar ya da bir şey yaptıkları yok.
Buraya gelip insanları kışkırtacak mesajlar bırakıp, ardından da ''Bursasporlular ne kadar itici, yobaz'' demeniz pek yakışmıyor.
Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray Bölümlerine sadece kendi takım taraftarları yazabilir iken Bursaspor Bölümü'ne önüne gelen yazabiliyor idi ama bunu da bir çözüme kavuşturmadılar.
Zaten şurda Bursaspor Bölümüne takılıp yazan bir kaç arkadaş vardı, onlarda yazamıyor artık.
quote:
Orijinalden alıntı: Bluedevil86
yazmana gerek yok zaten. beşiktaşlı adminler olduğu sürece. gereksiz kısmına mı açsak ana konu şeklinde :)
Açalım bir yere ama başkaları gelip bizi elbet kışkırtacak ve cezayı yiyen biz olacağız.
3 haftadır nasıl çözüm bulunmuyor anlayamıyorum ve sadece(gördüğüm kadarı ile) bizim bölümde olması da ilginç bir tesadüf.
Ve ayrıca bizim bölüme de aktif olan bir arkadaşımızın yönetici olması lazım.
yaşını bilmiyorum ama, biz yönetici kadar rahat değil bazı taraftarlar.
vladimir gibilerinin kışkırtmalarına cevap veriyoruz , ama ban yiyen biziz.
bu yüzden tepki için gereksizlerde konu açsak daha yerinde olucaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: Görükmez Adam
quote:
Orijinalden alıntı: simsela
Bursa'nın önünü kesiyorlar bence
Evet Bizim bölüm kilitlendi gitti, nederdir bende anlayamadım.
kedere boğuldum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme