benim ufak bi mod işi varda onun için konu açtım bende bursa setbaşı merkez :)) benim kasanın yan kapak kesilip plexi takılıcak + 12cmlik fan yeri açılcak yapan varmı aranızda? varsa ne kadara olduğunu öğrenebilirmiyim
resim koysan görsek olmadı kasanın modelini yazsanda bi fikir versek keser biçer bişiler yapmanda yardımcı olabilirim
ayıp ediyosun kardeşim ne parası adresini ver yada gel beni al yanlız sadece pazartesi izinliyim dremeli alim geleyim bi kapak kesmekten ne çıkar.
:) ev müsait değil be kardeş :) bana kesim+plexi takım ve 12cmlik fan yeri açmak amacım yaz sıcaklarında pcnin rahatlaması ve azıcıkda görünüm yan kapakta işte bu linkteki
ne tür bi yardım istiyorsun?kasanı keseceğin şekle mi karar veremiyorsun?nasıl kesebileceğini mi bilmiyorsun?uluyolda gümüşel reklam var kargocular sokağında oradan kapağı kestirebilir plexini temin edebilirsin.başka yardım edebileceğim bi durum olursa pm at
ben kendim kesip biçemem parası neyse verip yaptırmak istiyorum o kadar :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme