Şimdi Ara

Bursalı arkadaşlar biraz yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    osmangazi gazi anadolu lisesi 1050 konutlar,
    ve nilüfer anadolu imam hatip lisesi ataevler de açıköğretim sınavına gireceğim bu okullara nasıl giderim?

Ayrıyetten gelmişken birde renault ya gitmeyi düşünüyorum eskiden gitmiştim nasıl gittiğimi hatırlamıyorum mudanya yolunda bi sanayi bölgesindeydi "renault mais" diye renault nun hem fabrikası hemde satış yeri buski binasını görmüştüm galiba giderken bana bu adresleri verirseniz çok sevinirim arkadaşlar şimdiden teşekkürler.

• sen sohbet odasındaki arkadaş mısın ?
  • sadece o bahsettiğim yerlere nasıl giderim söylerseniz yeter arkadaşlar
  • @öğrenci
    karıştırdın galiba
  • ben orda oturuyorm sımdı bursaraya bınıceksın organıze sanayi duragında ıneceksın. ondan sonra kıme sorsan sana gosterır gazı anadolu lısesını niluferdekının yerını bende bılmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: recaro

ben orda oturuyorm sımdı bursaraya bınıceksın organıze sanayi duragında ıneceksın. ondan sonra kıme sorsan sana gosterır gazı anadolu lısesını niluferdekının yerını bende bılmıyorum.

tamamdır hocam ötekinide bir arkadaş söyledi 9D ile gidiliyormuş bursarayın sitesinden baktım o da ataevlerde dönüp dolaşıyor o zaman ataevlere de gitmem lazım galiba :D

çok teşekkür ederim sora sora bağdatı bulmuşlar yapıcaz artık bişeyler renoyuda buluruz elbet :)
  • renoda organıze sanayıde ındıgın zaman hemen bıraz ılerıde gorursun zaten fabrıklara dogru baktıgında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursalı Arkadaşlardan Yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 9d ataevlerdekı ve ıhsanıyedekı neredeyse butun okullara ugruyor
  • teşekkürler arkadaşlar recaro sen olmasan ortada kalcaktım sağolasın
  • 9D, B45, 42A Tam önünden geçiyor imam hatipin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.