Şimdi Ara

Bursada Şançelik mi-Nilkar mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar bursadaki peugeot sahipleri,serviste hangi firmayı tercih ediyorsunuz.Sorunlarınızla hangi firma daha iyi ilgileniyor,hangi firma sonuca daha çabuk ulaşıyor.Paylaşırsanız sevinirim.Peugeot markasıyla yeni tanışanlarada yardımcı oluruz.

• Ahmet Nemidar İLKAR
    SATIŞ SONRASI HİZMETLER MÜDÜRÜ
    ŞANÇELİK OTOMOTİV ...
    bu arkadaşa git ve VAN dan Yıldıray beyin selam var de.
    gerekli ilgi ve alakayı size gösterecektir. Çok ilgili ve saygılı birisi
  • şançelik git hertürlü ilgialaka var adamlarda!!!!!!!bende aracımı oraya götürüyorum!!!
  • valla nilkar adamına göre muamele yapıyor
  • ArkadaşLar bende 207 var niLkarda iLgi aLaka cok yerinde ve cok qüzeL araçlara cok yerinde iLgi qösteriyorLar . insanlarada cok sıcak davranıyorLar
  • 2004ten beri partnerimiz var. Küçükbalıklıda BURSAN a gidiyorum. 2yıl önce birtane büyük kaza geçirdim çok iyi topladılar. eskisinden hiçbir fark olmadı..
  • Şançelik'e bir kaç kez gittim ve hiç problem yaşamadım.
    Ama diğeri nasıldır bilmiyorum açıkçası...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende şançelik diyorum arkadaşlar.. nilkar tok satici gibi.. adamlarda esneklik yok.. bugün gittim aracimi bilgisayara bağlatmak istedim olmaz dediler neymiş geç olmuş pzt gelin dediler tşk edip çiktim doğru şançeliğe sağolsunlar bağladilar 2 dakkada ariza silindi..
  • Bence Nilkar baya bi iyi, ilgilerinden ben çok memlun kaldım
  • nilkar iyi diyen arkadaşlara şaşırdım ben.Aracımla kaza yapmıştım nilkar toplamıştı işçilik kötü olduğu gibi aracın soğutma fanının kablo bağlantılarını yapmadıkları için aracım hararet yaptı
  • Ben Nilkardan 10 gün önce 308 hdi 1,6 112hp milesim aladım 1,5 günde aracın işlemlerini bitirip aracımı teslim ettiler. Aracı H plaka aldığımı ve vergi dairesinde ÖTV muafiyeti sebeiyle işlemin biraz sıkıntılı olduğunu hatırlatmak isterim. Bursada tüm araç firmalarından sadece nilkar işlemi bu kadar sürede tamamlayabileceğini söledi. çok becerikli ve müşteri memnuniyeti hat safhada. Tabiki servisle ilgili bi durumum olmadı henüz inş. arkadaşların yaşadığı sıkıntıları ben yaşamam. Kısacası satıştan çok memnun kaldım. iyi ağırlandım ve sonucuda iyi oldu. çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbegendi

Ben Nilkardan 10 gün önce 308 hdi 1,6 112hp milesim aladım 1,5 günde aracın işlemlerini bitirip aracımı teslim ettiler. Aracı H plaka aldığımı ve vergi dairesinde ÖTV muafiyeti sebeiyle işlemin biraz sıkıntılı olduğunu hatırlatmak isterim. Bursada tüm araç firmalarından sadece nilkar işlemi bu kadar sürede tamamlayabileceğini söledi. çok becerikli ve müşteri memnuniyeti hat safhada. Tabiki servisle ilgili bi durumum olmadı henüz inş. arkadaşların yaşadığı sıkıntıları ben yaşamam. Kısacası satıştan çok memnun kaldım. iyi ağırlandım ve sonucuda iyi oldu. çok memnunum.

:))) bizde zaten tamirciliğini beğenmiyoruz .. satıcılığına diyecek yok canım.. Gerçi iki serviste birbirlerinin aynısı 2 sinide denedim sonuç aynı.. Ama şançeliğin bekleme salonu bi kademe önde gibi .. saygılar..

• Bence Şançelik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.