Şimdi Ara

Bursada İngilizce Kursu Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi Bursa merkezde yada görüklede olmak üzere gidip eğitimini alıp memnun kaldığınız ya da menun kalmadığınız kursları paylaşırsanız araştırma sürecindeyken ona göre eleme yapacağım.Herkesin tavsiyesine açığım lütfen reklam içerikli mesajlar yazmayın teşekkürler.



  • dogankasap D kullanıcısına yanıt
    UP
  • Aysun Uğuş bursa ingilizce yaz karşına çıkar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm yorumları teker teker okudum. reklam içerikleri almış başını gidiyor. kimseyi kandırmaya gerek yok. Bursada ingilizce kursu tavsiye denildiğinde bu işi hakkıyla yapan Aysun Uğuş tur.

    web sitesini inceleyin arayın görüşün.

    www.aysunugus.com.tr

  • çatpat olan bir ingilizcem vardı fakat 2-3 yıl önce ciddi bir işi mülakatında takılı kaldığım için idare edemeyeceğimi anlayıp kursa yazıldım. zaten çok yoğun çalıştığım için katılım sağlamakta zorlanıyordum ama gerçekten baya etkilenip kayıt olmuştum genelde benim gibi çalışan ağırlıklıydı kurs. sadece yetişkinler için uygulanan bir dil eğitimleri olduğu için ciddi bir fark gördüm. ben kim ne derse desin bir arayıp görüşün derim ben eğitim alalı epey oldu hatta şimdilerde türkiyede bile değilim yine aynı kurs sayesinde ıeltse girdim, şirketin yurtdışı ayağındayım. o dönem kitapları sistemi beni etkilemişti gidip görüşmekte yarar var kurs merkezi fsmdeydi akademik yabancı dil gibi bir şeydi adı hatta ıeltse de orda girmiştim.

    https://www.akademik.com.tr sayfası buldum şimdi :)





  • İngilizce Konuşmak öğrenmek sıkı takip edilmek zorlanmak istiyorsan Aysun Uğuş. Daha önce kursa gittim özel dersler aldım. Fabrikada arkadaşım önerdi. Çok eski öğrencisi imiş. Disiplinli ve öğrencisinin peşini kolay kolay bırakmıyor. Görüşmenizi tavsiye ederim. aysunugus.com.tr

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.