Şimdi Ara

BURSA ULUDAĞ İİBF mi ESK.OSMANGAZİ İİBF mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BURSA ULUDAĞ İİBF mi ESK.OSMANGAZİ İİBF mi ? HANGİSİN EĞİTİMİ DAHA İYİDİR YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

• up
  • bursada bi bok yapamassın kesinlikle eskişehir
  • eskişehir yürür. hangi bölüm bu arada?
  • bursa tabiki
  • Bursa tercihim olurdu anadolu ünisi desen neyse eskısehırde kampus olarak bursa super
  • osmangazi eğitimi ve kadrosu cok ıyı kampüsü on numara yurtları da çok iyi farabi gibi programları da mevcut.ayriyetten hazırlıkta var ing.olarak bursa cok kötü tercih edilmesi hata olur.nilüfere bağlı ve cok kücük
    tabi müh.okucaksan yaz ben iibf hakkında konustum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eskişehir osmangazi derim iktisat eğitimi aldım iki yıl boyunca sırf kendim iletişim fakültesinde okumak için bıraktım benim gibi iktisatı sevmeyen biri bile hocalarıyla sever bölümü. memnun kalırsın bursayı bilemem ama.
  • peki hacettepe iktisat mi yoksa ist uni iktisat mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nutellacandr

peki hacettepe iktisat mi yoksa ist uni iktisat mi?

hacettepe derim ben.
  • Osmangazi daha öndedir şehir kampüs açısından ama Anadolu oluyorsa orayı yazmanı tavsiye ederim. İstediğin bölümü de bilmiyorum mühendislik falansa ogü nün eğitimi kalitelidir iibf hakkında yorum yapmayacağım göreceli olabilir ben geçen sene okudum bıraktım bu sene istanbula geçcem bi aksilik çıkmazsa
  • istanbulda okumak daha avantajli diye duydum.kafam cok karisti simdi :(

• anadolu uludağdan daha iyi yani
  • ANADOLU TABİKİ DAHA İYİDİR AMA 2.ÖGRETİMLERİ KALKMIŞ İİBF DE YAZICAM YİNEDE AMA ZOR TUTMASI. OSMANGAZİYİ ÜSTE ALIYORUM ALTINDA ULUDAG HAYIRLISI BAKALIM YORUMLAR İÇİN SAGOLUN
  • Kesinlikle Bursa, öğrenci hayatını en iyi yaşayabileceğin yerdir, idda ediyorum Eskişehirden bile daha iyi bu konuda. İki şehirde de yaşadım biliyorum. Bursada okuyorum.

Okuyacağın bölüm açısından üniversiteler birbirine çok yakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 25 Temmuz 2012; 1:50:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Kesinlikle Bursa, öğrenci hayatını en iyi yaşayabileceğin yerdir, idda ediyorum Eskişehirden bile daha iyi bu konuda. İki şehirde de yaşadım biliyorum. Bursada okuyorum.

Hocam bende uludağ iibf yazacağım. Öne uls.ilşk. Arkasına da kamu yazdım. Tavsiye edermisiniz gerek bölümü gerek üniyi.. Özelliklede eğitim açısından..

• quote:

Orijinalden alıntı: Boztas03

quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Kesinlikle Bursa, öğrenci hayatını en iyi yaşayabileceğin yerdir, idda ediyorum Eskişehirden bile daha iyi bu konuda. İki şehirde de yaşadım biliyorum. Bursada okuyorum.

Hocam bende uludağ iibf yazacağım. Öne uls.ilşk. Arkasına da kamu yazdım. Tavsiye edermisiniz gerek bölümü gerek üniyi.. Özelliklede eğitim açısından..

tm2 sıralaman kaç bilader ? eskişehirde uli oku derım ben bursa pek ıs yapmaz.
  • 80k. Anadolu tutmuyor Osmangazi belki. Ama Osmangazi de Anadolu'nun gölgesinde kalıyormuş.

İkisi arasında çok fark olduğunu düşünmüyorum Bursa daha yakın İst.a diye Bursa'yı yazdım..

• Arkadaşlar bir şey sorabilirmiyim An. İİBf mi Osmangazi mi? Eğitim açısından hangisi iyi yoksa sosyal aktivite için Anadol. demeyin başta söyliyim.Kuzenim Tercih yapacakta.
  • Osmangazi ve Anadolu arasında eğitim olarak çok büyük bir fark yoktur. Osmangazi de tüm sınavlar test mesela biraz daha avantajlı bir durum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.