Şimdi Ara

Bursa Teknik Üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu üniversite de okuyan arkadaşlar var mı forumda.Tercihlerimde var bu üniversite bilgi edinmek istiyorum.

• Okumuyorum ama söyleyim. Tüm hocaları uludağ üniversitesinden gitme aynı anda iki yerde ders veriyorlar. Binası bile yok , kültür merkezinin içinde ders veriyor. Lisenin devamı gibi bir yer...

http://www.ntvmsnbc.com/id/25285715/
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayaletimsi

Okumuyorum ama söyleyim. Tüm hocaları uludağ üniversitesinden gitme aynı anda iki yerde ders veriyorlar. Binası bile yok , kültür merkezinin içinde ders veriyor. Lisenin devamı gibi bir yer...

http://www.ntvmsnbc.com/id/25285715/

yapma ya BTÜ metalurji ve malzeme,mekatronik yazmıştım gelmez umarım

• Bursa'dayım. Ben de orada okumuyorum; ama bırak kampüsü, kendine ait bir binasının bile olmadığını, yukarıdaki arkadaş gibi söyleyebilirim.

Zaten daha yeni bir üniversite. Adında "teknik" sözcüğü olsa bile, böyle olanak eksikliklerinin başlarda çok olacağı belliydi.
  • merhaba,

Yapılan yorumların kısmen doğru olduğunu söyleyebilirim. Üniversitenin yıldırımda ve merinos'ta iki adet mini kampüsü bulunmakta. Yıldırım'daki yerleşimde hazırlık sınıfları mevcut (Çoğu derse yabancı hocalar giriyor ve standartın çok üstünde bir ingilizce hazırlık eğitimi verildiğini söyleyebilirim). Bunun dışında malzeme ve mekatronik yeni açılan bölümler, lisans dersleri merinosta bulunan BUTAL'in arkasında tahsis edilmiş mini yerleşkede gerçekleştirilecek. Şu an inşaatı devam ediyor bu yıl eylül ayının 10 'u gibi dersliklerde hazır olacak. (Kültür Merkezinde herhangi bir dersin verildiği veya verileceği doğru bir bilgi değil) Bunun dışında ana kampüse geçilene kadar öğrenciler için çok ta özenilecek bir üniversite olmayacağını söyleyebilirim. Şu an için Bursa'da çalışan ve lisansüstü eğitim almak isteyen kişiler için daha cazip bir okul konumunda çünkü nerdeyse tüm hocaların sanayiden bir adet projesi mevcut ve bağlantıları oldukça yetkin, aynı zamanda okulun lisansüstü tez ve projelerin yapımı için çok yüksek bir harcama bütçesi bulunuyor. (hali hazırda yaklaşık 40 adet lisansüstü öğrencisi var). Okuldaki çoğu hocanın Uludağ'dan geldiği doğru bir bilgi fakat iki okulda da derslere girdiği doğru değil, zaten Bursa teknik üniversitesinde şu an için lisans düzeyinde öğrenci yok. Lisans öğrencileri bu yıl (2012-2013) makine ve kimya için ders başı yapacak (20-25 kimya 30-35 küsür makine için)

Ek bilgi gerekirse, memnuniyetle cevaplayabilirim.

İyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: tywea

merhaba,

Yapılan yorumların kısmen doğru olduğunu söyleyebilirim. Üniversitenin yıldırımda ve merinos'ta iki adet mini kampüsü bulunmakta. Yıldırım'daki yerleşimde hazırlık sınıfları mevcut (Çoğu derse yabancı hocalar giriyor ve standartın çok üstünde bir ingilizce hazırlık eğitimi verildiğini söyleyebilirim). Bunun dışında malzeme ve mekatronik yeni açılan bölümler, lisans dersleri merinosta bulunan BUTAL'in arkasında tahsis edilmiş mini yerleşkede gerçekleştirilecek. Şu an inşaatı devam ediyor bu yıl eylül ayının 10 'u gibi dersliklerde hazır olacak. (Kültür Merkezinde herhangi bir dersin verildiği veya verileceği doğru bir bilgi değil) Bunun dışında ana kampüse geçilene kadar öğrenciler için çok ta özenilecek bir üniversite olmayacağını söyleyebilirim. Şu an için Bursa'da çalışan ve lisansüstü eğitim almak isteyen kişiler için daha cazip bir okul konumunda çünkü nerdeyse tüm hocaların sanayiden bir adet projesi mevcut ve bağlantıları oldukça yetkin, aynı zamanda okulun lisansüstü tez ve projelerin yapımı için çok yüksek bir harcama bütçesi bulunuyor. (hali hazırda yaklaşık 40 adet lisansüstü öğrencisi var). Okuldaki çoğu hocanın Uludağ'dan geldiği doğru bir bilgi fakat iki okulda da derslere girdiği doğru değil, zaten Bursa teknik üniversitesinde şu an için lisans düzeyinde öğrenci yok. Lisans öğrencileri bu yıl (2012-2013) makine ve kimya için ders başı yapacak (20-25 kimya 30-35 küsür makine için)

Ek bilgi gerekirse, memnuniyetle cevaplayabilirim.

İyi günler.

Yurt imkanı var mı hocam ?

• Yurt imkanı mevcut değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eskişehir teknik
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tywea

Yurt imkanı mevcut değil

Özel Yurt falan da bulamaz mıyım ?
  • Bursa'da özel yurt bulabilirsin elbette. Okul zaten şehir merkezinde (Şu an için) ulaşım vs. pek sorun olmaz. Kalacak yer konusunda rahat ol bence, şayet kazanırsan herhangi bir problem yaşayacağını düşünmüyorum.

Gönlüne göre bir yer kazanman temennisiyle.
  • Yaz basinda konservatuar ile ayni yerde olan galba yildirim kampusu idi oraya gittim arkasinda kaymakamlik yaninda ilce emniyete ait bir yer vardi. Oturmak icin bile bir yer bulamadim.ici ise tadilattaydi binasinin ise liseden , ilk ogrwkimden farki yoktu disardan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.