Şimdi Ara

Bursa Maçı İçin Skor Tahmini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
102
Cevap
0
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bursa maçı için skor tahmini yapmanızı istiyorum ben başlayayım

1-3

• Gol yemeyiz.
  • 1 0
  • 0-1
  • skor değişmez 1-2
  • 2-0 kazanırız
  • 1-1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gs-Hamburg Maçı Sizce Ne Olur?
    16 yıl önce açıldı
    handikaplı maç sonucu ne demek ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2-1 yenecegiz melo ve elmander diyorum
  • 0-2 veya 1-3
  • quote:

Orijinalden alıntı: phob0ss

Gol yemeyiz.

benimde temennim o yönde inşallah yemeyiz ama o eğer bursayada 4-5 atacaksak bir gol yememize göz yumabilirim
  • 3-0 diyorum.
  • 1-4

Goller: Turgay (DK 8 ) - Melo ( Dk 13 ) - Sercan ( DK 38 - 56 ) - Emre Çolak (Dk0 90+4)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Supersonic

3-0 diyorum.

bizim lehimizemi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noix~

1-4

Goller: Turgay (DK 8 ) - Melo ( Dk 13 ) - Sercan ( DK 38 - 56 ) - Emre Çolak (Dk0 90+4)

Maçtan mı geliyorsun Anıl, bu skora göre oyun nasıldı ?!
  • 1-1
  • quote:

Orijinalden alıntı: OBERTAN

quote:

Orijinalden alıntı: Supersonic

3-0 diyorum.

bizim lehimizemi ?

Evet 0-3 yalnış yazmışım :)
  • 0-1 olsun bizim olsun en temizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: reef1905

quote:

1-4

Abi, saçı sakalı kestim çocukluk kıyafetlerimi giydim biraz zorluk çıksa da girdim maça hemen özet geçeyim.

Çok tutuk başladık havada çok soğuktu. Ortadan geliyordu Bursa, Ujfa ve Semih ileride yakalandılar hızlı bir pozisiyonda Sabri'den kurtulup attı golü Turgay.

13' İmparator hemen yüklenin tarzı işaretler yaptı, korner kazandık Emre Çolak gitti kullanmaya arka direkte Melo golü attı.

38' Biraz çekilmiştik o sırada korner kullanıldıktan sonra Sercan en uçtaydı, Selçuk önünde kalan topu attı. Sercan 1e 2 yakaladı. Ömer Erdoğanı geçti, ardından diğerini geçmeden sağ tarafa çekerek vurdu gol oldu. Hemen tribünlere hafif böyle gönderme yaparak armasını gösterdi sevindi.

56' Riera oyuna girdi Kazım'ın yerine, Ankara'da ki gibi güzel oynadı, sol taraftan o kendine has çalımı ile adamı eksiltti, uca kadar indi ceza sahası içinde Sercan'ın önünde kaldı top. Vurdu kaleci sadece bakmakla yetindi.

90' Elmander yerine Yiğit Gökoğlan girdi, ver - kaç taktiği ile içeriye girdi orantısız bir orta açtı sağ kenarda Emre ile buluştu top, adamı geçtiği gibi bekletmeden vurdu. Jeneriklik bir gol oldu.

11-12 Bin kadar bir taraftar vardı, çığlık çığlığa maç izlediler.

• Vay be, dedikleri kadar varmış, seni görünce inandım Anıl.

Bursa Maçı İçin Skor Tahmini
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: reef1905

quote:

1-4

Abi, saçı sakalı kestim çocukluk kıyafetlerimi giydim biraz zorluk çıksa da girdim maça hemen özet geçeyim.

Çok tutuk başladık havada çok soğuktu. Ortadan geliyordu Bursa, Ujfa ve Semih ileride yakalandılar hızlı bir pozisiyonda Sabri'den kurtulup attı golü Turgay.

13' İmparator hemen yüklenin tarzı işaretler yaptı, korner kazandık Emre Çolak gitti kullanmaya arka direkte Melo golü attı.

38' Biraz çekilmiştik o sırada korner kullanıldıktan sonra Sercan en uçtaydı, Selçuk önünde kalan topu attı. Sercan 1e 2 yakaladı. Ömer Erdoğanı geçti, ardından diğerini geçmeden sağ tarafa çekerek vurdu gol oldu. Hemen tribünlere hafif böyle gönderme yaparak armasını gösterdi sevindi.

56' Riera oyuna girdi Kazım'ın yerine, Ankara'da ki gibi güzel oynadı, sol taraftan o kendine has çalımı ile adamı eksiltti, uca kadar indi ceza sahası içinde Sercan'ın önünde kaldı top. Vurdu kaleci sadece bakmakla yetindi.

90' Elmander yerine Yiğit Gökoğlan girdi, ver - kaç taktiği ile içeriye girdi orantısız bir orta açtı sağ kenarda Emre ile buluştu top, adamı geçtiği gibi bekletmeden vurdu. Jeneriklik bir gol oldu.

11-12 Bin kadar bir taraftar vardı, çığlık çığlığa maç izlediler.

umarım aynen böyle olur :D

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.