Şimdi Ara

Bursa lılar bir bakar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gezmek için Bursa'dayım. Sorularimi cevaplarsaniz çok memnun kalirim.
    Onerecegiz doğa ve yeşil mekanlar var mı?

Uludağ da ormanın içinde istediğim gibi gezebiliyor muyum ? Öyleyse orman tek çeşit ağaç mi yani mesela sadece çam ağacı varsa gerek yok gitmeye.

Bir de botanik parkından kendim yetiştirmek için bitkilerden tohum çelik vb. almak serbest mi?

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bursa çocuğuyum heryer de sevişirim

• Botanik parkı hayal ettiğin gibi değil. Hava serin güneş yakıyor ama gece soğuk yada akşam üzeri. Ormanlık alanda gezmek istiyorsan nilüfer atatürk ormanı var, dağ içinse teleferik var baya sık çalışıyor teleferik ulaşım için otobüslerde teleferik yazar zaten hayvanat bahçesini veya botanik parkını onermem kültür parkı serseri merkezi oldu ama kültürparkta crazy booster var ona binmeden gitme iskender yerim diye hayal kuruyorsan kurma kıkırdak dolu para bayılacaksan iskender e gir mudanyaya uğrayabilirsin birşey yok ordada bi deniz, gece eğlencelerini seviyorsa. Kat3 suare var güzel etkinlikler oluyor gece 11 de başlar.

Uludağda istediğin gibi gezebilirsinden uludağ bu çam ağacı dan başka o yükseklikte ve soğuklukta başka ağaç nasıl yaşasın. Var ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan1x -- 30 Eylül 2016; 12:34:05 >

• Volkan1x V kullanıcısına yanıt
    Hmm tavsiyelerin için teşekkürler. Botanik parkından alıp yetistirmek istediğim bir kaç bitki var. Oraya gideceğim . Araba var yol sorun değil. Uludağ da olmayacak gibi duruyor benim için. Öyle şunu yiyeyim diye hayalim de yok yani yemeğe para harcamayı sevmem.

• Efrasyab19 E kullanıcısına yanıt
    Bendensin, botanik benim gözümde veletlerin okul gezilerinin merkezi, Atatürk ormanını önerebilirim doğa sever birisisin belliki Uludağa yazın ortasında gidilir 1 gece kalmadan dönülmez çok kalmışlığım var bu arada rica ederim.

• Heykelde pideli köfte yemeden gitme de

• Junkie16 kullanıcısına yanıt
    Yemeden git emin ol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eskişehir Nasıl Bir Yer Lan?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bursanın travestileri meşhurdur hocam kollla kendini dikkat et

• Uludağ Milli Parkı görmeye değer bence. Tophane'de manzara izleyebilirsin. Kayı Han'da da pideli köfte ya da iskender yiyebilirsin ama tavsiyem Asmerkez'in oradaki Yavuz oğlu İskender mi neydi, orası.

• Teşekkürler arkadaşlar. Heykelde kalıyorum. Tophaneden bursa zaten müthiş. Surların arasında yurumenin ayrı bir tadı var.
    Uludağ i gittim gördüm. Orman örtüsünü çok beğendim.
    Pideli köfte yedim ama yani normal pide ve köfte işte.belki iyi değildir yediğim yer.
    Neyse Bursa gerçekten çok güzel bir şehir. İnşallah sık sık gelirim bu yemyeşil şehire.

• Böbrekleri sar geliyorum tophaneye 😀

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.