Şimdi Ara

Bursa Kurumsal Öğrenci Taşımacılığ Hizmeti - EÇ Turizm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Okul taşımacılığı olarak da adlandırılan öğrenci taşımacılığı hizmeti, firmamız tarafından uzun süredir verilmekte olan hizmet türlerinden biridir. EÇ Turizm olarak, 20 yılı aşkın bir süredir öğrencilerimizin sorunsuz ve güvenli bir şekilde ulaşımı sağlamak en önemli görevlerimizden biridir. Evden okula, okuldan eve şeklinde var olan öğrenci taşımacılığı sistemimiz, güven ve konfor üzerine kuruludur. Her yaştan öğrenci ve her seviyeden okul için öğrenci taşımacılığı yapıldığından dolayı, son derece hassas bir konu olduğunu söylemek mümkün. Bu nedenle şirketimizin öğrenci/ okul taşımacılığı hizmetindeki ana politikası, belirlenmiş olan yönetmelikle birebir uyumludur. Güncel kanun ve mevzuata göre yenilemeler ve düzenlemeler yapılarak güvenlik ve konfor konularında gerekli özen gösterilmektedir.
    Öğrenci/ Okul Taşımacılığında Güvenlik ve Konfor

    Öğrencilerimizin güvenli ve mevzuata uygun şekilde yolculuk etmesi misyonumuzun önemli parçalarından biridir. Bu nedenle, zorunlu karayolları trafik sigortası, ferdi koltuk kaza sigortası her kişi ve araç için sabittir. Değerli varlıklarımız, çocuklarımız ve gençlerimiz için yalnızca yolculuk süresi boyunca değil; servise binme- inme süresi boyunca da eşlikçiler gerekli desteği vererek sorunsuz bir şekilde evlerine / okullarına ulaşmalarını sağlamaktadır. Öğrenci taşımacılığı hizmetimiz kapsamında ekstra özenli ve denetimci bir anlayışımızın olduğunu belirtmek isteriz. Güvenliğinizin devamlılığından emin olmak adına da, özel yazılım programları ile araçlarımızı akıbetini takip etmekteyiz. Araç güvenliği konusunda, gerekli bakım ve kontrollerin de aksatılmadan yapıldığını söyleyebiliriz; ek olarak tüm araç modellerinin yeni ve lüks sınıfa ait olduğunu belirtebiliriz. Konforlu bir şekilde ulaşım sağlayabilmek adına, öğrenci taşımacılığında belli bir sistem üzerinden hareket edildiğini, her öğrenci için rahat ve emniyet kemerli bir adet koltuk bulunduğunu iletebiliriz.
    Sürücülerimiz ve Nitelikleri

    Öğrenci taşımacılığı, maalesef gerekli kanun ve kurallar olsa da, her firma tarafından yeteri kadar özenin gösterilmediği bir konu. Diğer taşımacılık türlerinden farklı olarak daha fazla özen ve hassasiyet gerektirmektedir. Bu nedenle her sürücü, öğrenci taşımacılığı yapmak için uygun değildir. Sürüş konforu ve sürücünün tecrübesinden bağımsız olarak genç ve çocuklarla da iletişim bağlamında iyi olunmalıdır. Etkili bir iletişimin yanı sıra, öğrencilerin güvenliğine de özen gösterilmelidir. EÇ Turizm olarak tüm bu sebeplerden dolayı, öğrenci taşımacılığı hizmeti kapsamında servis veren tüm şoförlerimiz en az 5 yıllık yol tecrübesinin yanı sıra çeşitli eğitimler alarak bu konunun diğer tarafına da hakim kişilerden oluşmaktadır. Sağlık açısından da, ilk yardım bilen kişiler olduklarını eklemek isteriz. Stresle başa çıkabilme, etkili iletişim, ileri sürüş teknikleri, problem çözme, oryantasyon gibi konularda gerekli bilgilerin alınması için eğitimlere de tabi tutulmaktadırlar.
    Öğrenci Taşımacılığında Görevli Rehberlerimiz

    Yalnızca servis şoförlerimiz değil, rehberlerimiz de öğrenci taşımacılığı kapsamında hizmet veren ekibimiz içerisindedir. Evden okula, okuldan eve şeklinde sahip olduğumuz sistem, öğrenci veliye birebir teslim edildikten sonra sona ermektedir. Bunun için de ana görevlilerimiz, rehberlerimizdir. Rehberler, genç ve eğitimli bir personel grubundan meydana gelmekle beraber, denetimci ve kontrollü bir anlayış biçimine sahiptir. Öğrencilerimizin alındıkları noktaya sorunsuz bir şekilde teslim edilmesinin haricinde, doğrudan velisine veya velisinin bilgisi dahilinde tanıdık kişiye teslim edilmektedir. Bu şekilde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan çocuklarımızın ulaşımı firmamız tarafından sağlanmaktadır. Herhangi bir aksaklık, gecikme, yol değişikliği ve benzeri tüm durumlarda aileye direkt haber verilmekte, ulaşım esnasında sahip olduğumuz özel yazılım sayesinde de araç takibi yapılabilmektedir. Böylece, her durumdan haberdar olarak konforlu, güvenli, sistematik ve mevzuata uygun bir sistem eşliğinde hizmetlerimiz gerçekleştirilmektedir.

    Kaynak :https://www.ecturizm.com/services/ogrenci-tasimaciligi/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.