Şimdi Ara

bursa - istanbul bisiklet turu ( tek - gittim,geldim ) [ss'li] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
4.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Guzel gezi olmus hocam, bizlerle paylastigin icin tesekkurler.
  • dostum tebrikler, bende böyle birşey planlıyorum, yalova - gemlik arasında, yol durumu nasıl
    1. cisi bisiklet yolu durumu nasıl, yeterli genişlik varmı, kamyonlar ensemizde mi,, sonra niyazi olmayalım ????
    2. arazi durumu nasıl yokuş, düzlük vs vs durumunu özetlermisin ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Snake

dostum tebrikler, bende böyle birşey planlıyorum, yalova - gemlik arasında, yol durumu nasıl
    1. cisi bisiklet yolu durumu nasıl, yeterli genişlik varmı, kamyonlar ensemizde mi,, sonra niyazi olmayalım ????

1. bisiklet yolu diye bi şey yok zaten unut onu yol durumu iyi kamyonlar hep ensende 2 kere ezilme tehlikesi geçirdim .
    2. Yollar güzel hiç arazi yok . gemlikten yalovaya giderken farketmesende sürekli bayır çıkıyosun bu hızını çok etkilemesede düşürüp yoruyor. ben yalovadan çıktıktan sonra ortalamam 30 civarıydı 5 - 10 km sonra 22 den yukarı çıkamadım ve baya yordu . yalovaya girmeden 5 km önce 10 km lik baya bir iniş var çok güzel orası bütün yorgunluğu atıyorsun kamyon falan solluyosun motor gibi hissettim kendimi

• gidon sargıları ters sarılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: naqıo

quote:

dostum tebrikler, bende böyle birşey planlıyorum, yalova - gemlik arasında, yol durumu nasıl

1. bisiklet yolu diye bi şey yok zaten unut onu yol durumu iyi kamyonlar hep ensende 2 kere ezilme tehlikesi geçirdim .
    2. Yollar güzel hiç arazi yok . gemlikten yalovaya giderken farketmesende sürekli bayır çıkıyosun bu hızını çok etkilemesede düşürüp yoruyor. ben yalovadan çıktıktan sonra ortalamam 30 civarıydı 5 - 10 km sonra 22 den yukarı çıkamadım ve baya yordu . yalovaya girmeden 5 km önce 10 km lik baya bir iniş var çok güzel orası bütün yorgunluğu atıyorsun kamyon falan solluyosun motor gibi hissettim kendimi

eyvallah arabayla çok geçtim ama bisikletle hiç dikkat etmemiştim, en azında tek parça varırsak fena olmaz o kadarlık bir boşlukk var herhalde

birde sanırım yalovadan çıktıktan sonra iznik girişine kadar sağlam yokuş vardı, yolun en zor kısmı orası herhalde

• topçulardan gitseydin orda 5 lira almazlardı 15 lira yerine de daha az olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: posıtıve

gidon sargıları ters sarılmış

Hadi ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen Kurban Bayramı 'nın 1. günü İstanbul - Küçük Kumla yapmıştım bende. Ertesi gün İstanbul 'a dönmüştüm. Ortalama 3 saat sürmüştü benim yolculuğumda.

bursa - istanbul bisiklet turu ( tek - gittim,geldim ) [ss'li]

• quote:

Orijinalden alıntı: Alper Onur ARSLAN

Geçen Kurban Bayramı 'nın 1. günü İstanbul - Küçük Kumla yapmıştım bende. Ertesi gün İstanbul 'a dönmüştüm. Ortalama 3 saat sürmüştü benim yolculuğumda.

140 km 3 saatte mi? yol bisikleti bile değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Call of Cthulhu -- 16 Ocak 2013; 21:27:16 >

• quote:

Geçen Kurban Bayramı 'nın 1. günü İstanbul - Küçük Kumla yapmıştım bende. Ertesi gün İstanbul 'a dönmüştüm. Ortalama 3 saat sürmüştü benim yolculuğumda.

Tebrikler hocam.

Edit : average kac ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiddlesticks -- 17 Ocak 2013; 0:13:25 >

• Yanlış anlaşıldım kusura bakmayın gidiş 3 dönüş 3 saat sürdü. Zaten ertesi gün dönüşe geçtim.

AVG net rakamı hatırlamıyorum, rüzgarlı bir havada gerçekleşmişti tur ortalama 20 dir diye umuyorum
  • quote:

Yanlış anlaşıldım kusura bakmayın gidiş 3 dönüş 3 saat sürdü. Zaten ertesi gün dönüşe geçtim.

AVG net rakamı hatırlamıyorum, rüzgarlı bir havada gerçekleşmişti tur ortalama 20 dir diye umuyorum

21.8

• saatte 64 km ye nasıl çıktınız ben 40 ı gördüğümde uçucakmışım gibi oluyor dağ bisikletinde
  • Helal olsun vallaha
  • quote:

saatte 64 km ye nasıl çıktınız ben 40 ı gördüğümde uçucakmışım gibi oluyor dağ bisikletinde

Oturaklı bir bisiklet ile doğru oturma pozisyonu ile rüzgarla dans etmek keyiflidir :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.