Bildirim
Bursa'da yeni 3 serisi lansmanı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ayni davetiye banada geldi, Semih Sayginer varmis, izlemeye gitmek lazim. -
bu tür lansman davetiyeleri kime geliyor? daha önce borusandan araç alan müşterilere mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: ohara
bu tür lansman davetiyeleri kime geliyor? daha önce borusandan araç alan müşterilere mi?
bu tür lansman davetleri ''özel'' davetler değil.atıyorum 3 serisi hakkında bilgi almak için form doldurduysan otomatikman davetiye gelir. 3 serisi sahibi olman onemli degil.
özel davetlerin zaten adı böyle duyulmuyor, belirli bir kesim gidiyor o davetlere,bunu özellikle borusan çok yapıyor.
bide mesela ist. auto show fuarında ilk gün biliyosunuz halka açık değil, o gün için bu belirli kesime davet gönderilir mesela. yada borusan özel bir müşteri gecesi yapar,küçük çaplı bir konser verir,bu belirli kesimi çağırır falan filan.
uzun lafın kısası davetiye gelmese bile gidip katılabilirsiniz,kişiye özel organizasyonlar değil bunlar..
-
Birçok yerden davetiye geldi ama bu kadar özenli ve uğraşılmış davetye görmedim.
zarfın mühürü bile 3 rakamı şeklindeydi.
-
Davetiye 2 kişilikmiş yanında kimi götüreceksin -
babamla giderdim ama bir tane bmw delisi bir arkadaşım var . sabahtan beri bir taraflarını yırttı benide götür diye :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X