Şimdi Ara

Bursa'da yeni 3 serisi lansmanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün evime 2 kişilik davetiye geldi bmw den . 25inde saat 2 de semih saygınerin katılımı ile bmw 3 serisinin lansmanı yapılacağını belirtiyor. davetiyeyi arabada unuttum en kısa zamanda eklerim.

• Ayni davetiye banada geldi, Semih Sayginer varmis, izlemeye gitmek lazim.
  • bu tür lansman davetiyeleri kime geliyor? daha önce borusandan araç alan müşterilere mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohara

bu tür lansman davetiyeleri kime geliyor? daha önce borusandan araç alan müşterilere mi?

bu tür lansman davetleri ''özel'' davetler değil.atıyorum 3 serisi hakkında bilgi almak için form doldurduysan otomatikman davetiye gelir. 3 serisi sahibi olman onemli degil.

özel davetlerin zaten adı böyle duyulmuyor, belirli bir kesim gidiyor o davetlere,bunu özellikle borusan çok yapıyor.

bide mesela ist. auto show fuarında ilk gün biliyosunuz halka açık değil, o gün için bu belirli kesime davet gönderilir mesela. yada borusan özel bir müşteri gecesi yapar,küçük çaplı bir konser verir,bu belirli kesimi çağırır falan filan.

uzun lafın kısası davetiye gelmese bile gidip katılabilirsiniz,kişiye özel organizasyonlar değil bunlar..

• Birçok yerden davetiye geldi ama bu kadar özenli ve uğraşılmış davetye görmedim.

zarfın mühürü bile 3 rakamı şeklindeydi.

• Davetiye 2 kişilikmiş yanında kimi götüreceksin
  • babamla giderdim ama bir tane bmw delisi bir arkadaşım var . sabahtan beri bir taraflarını yırttı benide götür diye :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.