Şimdi Ara

Bursa'da İlluminati Kendi Çekimim SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bursa heykelde emniyet binasının yan tarafındaki duvar bilen yarın gidip baksın. Resim ufak çünkü büyük boyut diye yüklenmedi resim.

• Daha evvel ben açacaktım konuyu da, fotoğraf çekmeye üşendim.
    Neresindensin Bursa'nın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Debaser

Daha evvel ben açacaktım konuyu da, fotoğraf çekmeye üşendim.
    Neresindensin Bursa'nın?

valla gördüğüm gibi yapıştırdım fotoğrafı

beşevler
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMachıne

quote:

Neresindensin Bursa'nın?

beşevler

Ben de İhsaniye, karşılıklıyız
  • quote:

quote:

quote:

Neresindensin Bursa'nın?

beşevler

ohh ne güzel

• `ya artik suyunu cikardiniz, iyice cocuk isine cevirdiniz su isi`

demeye baslarlar birazdan hazir ol.

her konuya gelip boyle yorum yapan adamlar var. bekliyorlar resmen illuminati konusu acilsada boyle yorum yapsak diye.
  • bunu çizen çocuk kör olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de esentepe
  • ya artik suyunu cikardiniz, iyice cocuk isine cevirdiniz su isi

dedim rahatladım. ohh artık uyuyabilirim
  • ya artik suyunu cikardiniz, iyice cocuk isine cevirdiniz su isi

Edit: Lanet 40 saniyeyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mordremoth -- 17 Şubat 2012; 1:48:41 >
  • böyle illüminatiye can kurban ama madem bir şeyler çizeceksiniz adam gibi çizsenize. ne bu üçgen gibi şaşırdınız bir piramitle, bu piramitleri icat eden adam mezarından kalksa yüzünüze tükürür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WantedLord.

ya artik suyunu cikardiniz, iyice cocuk isine cevirdiniz su isi

Edit: Lanet 40 saniyeyle

• quote:

Orijinalden alıntı: commodore63

böyle illüminatiye can kurban ama madem bir şeyler çizeceksiniz adam gibi çizsenize. ne bu üçgen gibi şaşırdınız bir piramitle, bu piramitleri icat eden adam mezarından kalksa yüzünüze tükürür.

Eğer mezarlarından kalkmaları mümkün olsa bile cesetleri çürüyüp sadece kemik parçaları kaldığından tükürük bezleri görevini yerine getiremez
  • Benim evim çatı katı, pencereler hep üçgen bu evi illuminati mi yapmış ?
  • her yere bulaştırdılar üçgenleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: WantedLord.

quote:

Orijinalden alıntı: commodore63

böyle illüminatiye can kurban ama madem bir şeyler çizeceksiniz adam gibi çizsenize. ne bu üçgen gibi şaşırdınız bir piramitle, bu piramitleri icat eden adam mezarından kalksa yüzünüze tükürür.

Eğer mezarlarından kalkmaları mümkün olsa bile cesetleri çürüyüp sadece kemik parçaları kaldığından tükürük bezleri görevini yerine getiremez

Albert Einstein (14 Mart 1879 - 18 Nisan 1955), Yahudi asıllı Alman teorik fizikçi.

Almanya'nın Ulm kentinde dünyaya gelen Einstein, yaşamının ilk yıllarını Münih'te geçirdi. Lise eğitimini ve yüksek eğitimini İsviçre'de tamamladı fakat bir üniversitede iş bulmada yaşadığı zorluklar nedeniyle bir patent ofisinde müfettiş olarak çalışmaya başladı. 1905 yılı Einstein için bir mucize yıl oldu ve o dönemde kuramları hemen benimsenmemiş olsa da ileride fizikte devrim yaratacak olan dört makale yayınladı. 1914 yılında Max Planck'ın kişisel ricası ile Almanya'ya geri döndü. 1921 yılında fotoelektrik etki üzerine çalışmaları nedeniyle Nobel Fizik Ödülü'ne layık görüldü. Nazi Partisi'nin iktidara yükselişi nedeniyle 1933'te Almanya'yı terk etti ve Amerika Birleşik Devletleri'ne yerleşti. Ömrünün geri kalanını geçirdiği Princeton'da hayatını kaybetmiştir.

Albert Einstein, özel görelilik ve genel görelilik kuramları ile iki yüzyıldır Newton mekaniğinin hakim olduğu uzay anlayışında bir devrim yaratmıştır. Sadece matematik hesaplamalar ve denklemler ile oluşturduğu kuramları sonradan deneysel olarak defalarca doğrulanmıştır. E = mc2 denklemi ile formüle ettiği kütle-enerji eşdeğerliği yıldızların nasıl enerji oluşturduğuna açıklama getirmiş ve nükleer teknolojinin önünü açmıştır. Fotoelektrik etki ve Brown hareketine getirdiği matematiksel açıklamalar, modern fiziğe diğer katkıları arasındadır. Ömrünün büyük bir kısmını bütün kuramları birleştiren bir birleşik alan kuramı yaratmaya çalışarak geçirmiş ama bu çabaları sonuçsuz kalmıştır. Einstein kuantum mekaniğinin bazı sonuçlarına, özellikle belirsizlik ilkesine oldukça şüpheci yaklaşmış fakat bu yaklaşımlar ileride geniş kabul görmüştür.

Einstein Nazilerin nükleer bomba geliştirmesi endişesiyle ABD başkanı Roosevelt'e bir mektup göndermiş, ABD'nin nükleer çalışmalara başlamasını tavsiye etmiştir. Holokost sonrası Yahudilerin kendi ülkelerine sahip olması gerektiği fikrini savunmuş, İsrail'in kuruluşuna destek vermiştir. Çeşitli söyleşilerinde Yahudilik dinine ve diğer kutsal kitaplara inanmadığını belirtmiş, sosyalizme sempati duyan bir makale yayınlamıştır. Bertrand Russell ile birlikte nükleer silahlara karşı bir manifesto da yayınlamıştır.

Einstein hayatı boyunca 300’den fazla bilimsel makale yayınlamıştır, ayrıca 150’den fazla bilim dışı çalışmaları da olmuştur. Başarıları ve eserleri nedeniyle Einstein sözcüğü, “dahi” ile eşanlamlı kullanılmaya başlanmıştır.

• Oldu olacak Zafer Plaza'nın resminide koyun adamlar şehrin göbeğine piramit dikmişler ulen
  • illuminati konusu özlemiştim yemin ederim, sağolasınız mahrum bırakmadınız
  • quote:

quote:

quote:

Neresindensin Bursa'nın?

beşevler

bende dikkaldırım aha illüminati olduk .

ölümüne illücüyüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozn.Onl -- 18 Şubat 2012; 1:10:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

quote:

quote:

quote:

Neresindensin Bursa'nın?

beşevler

bende dikkaldırım aha illüminati olduk .

ölümüne illücüyüz

bende balat

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.