Şimdi Ara

BURSA'DA GİDİLECEK HAVUZ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
167.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İhsaniye asya: 15:öğrenci 20:yetişkin damsız giriliyor.Salı ve perşembe bayanlar günü
  • Beşevlerde yeni açıldı.Konak yüzme havuzu.Öğrenci 15lira,yetişkin 25lira.Olimpik havuz var 2.1m derinlik heryeri.Ayrıyetten çocuklar için de var derinliği ne kadardır bilmiyorum.Çok kalaba da olmuyor fiyatlar falan ideal.
    http://forum.donanimhaber.com/m_56175486/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56175486
    satılık Fred Perry Ayakkabı-Diesel kot-Hollister gömlek-Armani He Parfüm
    http://forum.donanimhaber.com/m_56175486/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56175486
  • Evet beşevlerde değil konak mahallesinde biliyorsunuz ki beşevler 3 e bölündü..

Gelirsen beraber gidek hacı :D

Orijinalden alıntı: T_Gzgnr

Arkadaşlar 43H veya 46B ataevler aqua parkın önünde geçiormu ?

43/H çok yakın geçer.Şoföre söelrsen o seni gerekli yerde indirir arkadaşım..
  • Haberlerde duydum.Bursa'da bir havuz varmış 7 yaşından büyük erkek çocuklarını anneleri bile olsa içeri kabul etmiyorlarmış.Kadının biri kapıdan geri dönmüş, sinir olmuş bu ne böyle diye, hakkımı arayacağım diyormuş.
    Asya spor tesisleri fiyatını bilmiyorum

Orijinalden alıntı: onurmaurer

hacı bak havuzlu park ogrenci 10 lira salı ve pazar gunleri aile gunu damsız olmuor yani.. ama salı gunleri kız bulup git cok rahat ve bos oluyor.. artık tatil olunca baska gunler gitme kalabalık olur.. erkekler ogrenci olmayan hafta sonu 25 alınıyor.. ama dedigim gibi dam bul salı gunu git.. fazladan bulursan bana pm cak ben de gelirim.. ev alt sokakta cunku.. 3 dakkada ordayım.. konudışı havuz buluşması yaparız.. hem yiyecek icecek de ucuz havuzlu parkta cunku belediyeye baglı.. kaydırak aqua park ki ataevlerdeki yer, 30 lira veriyorsun damsız almıyorlar ve sadece kaydırak icin gidioyrsun.. yada kafa dinleyip bir iki kız keseceksen ki guzel alımlılarından oluyorlar altınceylana git.. ama altın ceylanı bilmioyrum ne kadar.. 25 30 arasıdir orası da..ama icerde yiyecek icecek pahalı orada..yıldırımdakileri bilmiyorum..ama aklında bulunsun havuzlu park düşünürsen ben de gelirim yani..

Merhaba Sir bende hemen havuzlu park'ın yukarısında ki Kervansaray Hoteldeyim eğer gidecekseniz (Gerçi bayağı uzun zaman olmuş ama) bende gelebilirim :) cevaplarınızı bekliyorum. DH Havuz Buluşması Yaz 2010

• quote:

Orijinalden alıntı: TunahaN___

Konu bir daha çıksın üste. Bursada plaj yok mudur ya? Millet havuza gitmek istiyor. Ama ben denize gitmek istiyorum, yakında Bursa'ya gideceğim. Daha önce gittiğimizde Mudanya'ya gittik, orda tamamen taş dolu bir yere gitmiştik. Zevk vermedi yani. Yok mu şöyle kumsallı bir plaj ?

Sir Bursada Plaj Çok fazla değil ama aklımda olanları yazayım.

Fıstıklı,
    Kumla,
    Kumsaz

Buralara otobüsle nasıl gidiliyor bilmiyorum ama (otobüs/minübüs gidiyor yani onu biliyorum) Ben akrabalarımla kendi arabalarımızla gitmiştim.
    Buralar yoğun yerler daha sakin ve temiz yerler arıyorsan eğer Karacabey Boğazını tavsiye ederim. Keşfedilmemiş yerlerden biri diyebilirim.
    Plajı ise şöyle betimlemek istiyorum;
    Yeniköy Plajı gayet büyük ve temiz ama burasıda biraz yoğun oluyor.
    Kurşunlu (Karacabey kurşunlu mudanya değil yeniköyden sonra ki bir yerleşme) kısmında ise biraz daha küçük bir plaj var plaja gelirken kumların üstünde kurumuş dikenlerin haricinde bir "-" si yok 5 metre genişliğinde yaklaşık 500 metre uzunluğunda kumlara uzanabileceğiniz bir plajı var.
    Bu saydığım yerlerden en göze hoş gelen ve sakin yer burasıydı.

Umarım faydası olur.

• Kışın spor amaçlı gidebilceğimiz kapalı yüzme salonu varmı bildiğiniz arkadaşlar ? ATatürk spor salonu dışında.

Orijinalden alıntı: persian

Kışın spor amaçlı gidebilceğimiz kapalı yüzme salonu varmı bildiğiniz arkadaşlar ? ATatürk spor salonu dışında.

eskı halın altında atıcılarda var gecen yıl gıttım ıdare eder ..bayan erkek gunlerı saatlerı var secıp begenıyosun ..aylık 60 tl falandı sanırım ..1 saat haftada 2 gun ..

Yıldırım ve Beşevler'de yeni havuzlar açılmış. Giden gelen var mı? Nereyi tavsiye edersiniz, fiyatlar ve girişşler nasıl? (damlı damsız, halka açık kapalı)

Şöyle iki yer buldum, bakacağım.

http://www.niluferbelediyespor.com/index.php?option=com_content&view=article&id=73&Itemid=90

• havuz arıyorum arkadaslar, yok mu yardımcı olacak olan?

aqua park 35 tl damsız giriş yok

Orijinalden alıntı: Mindstorm_brs

güncelleyelim

aqua park 35 tl damsız giriş yok

Evimin önünde aqua park ama çok pahalıymış Eskiden 20 tl falandı

Çocuk havuzu 1.50 mıydı neydı
    Normal havuz 2.20
    Öğrenci girişi 15 TL
    Normal 30 TL ...

Yarın gidiyoruz :)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.