Şimdi Ara

Burnum tıkalı nefes alamıyorum yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar burnum tıkalı gibi aslında şöyle bir sıkıntım var 1 Saat koşmuş sporcu gibi devamlı nefes alıyorum.Yani burun işlevini yitirmiş gibi nefesi iyice çekince burnumun tıkalı olduğunu hissediyorum.burun açıcı sprey gibi bir şey aldık ama işe yaramıyor hala devam ediyor .

4 ay önce başladı ama o anlık veya günlük devam ediyordu şimdi 4 gündür devam ediyor.
    Muhtemel sebep laptop soğutucusundaki toz onun yapmış olduğunu düşünüyorum
    Yemek yerken konuşurken veya bir şey ile ilgilenirken problemim çözülüyor.+Uyurken bir sıkıntım yok ama uykudan kalkınca tekrar başlıyor
    Esen bir yere geçince tekrar nefes alma problemim başlıyor.Evet esen bir yerde kendimi zorla nefes aldırmaya çalışıyorum
    ve takıntı gibi geçmiyor hiç bir şekilde doktora gideceğim ama çanakkale deyiz yarın gideceğim en azından bir yardım önerisi veya daha önce yaşamış arkadaşlar yardım edebilirmi ?

• KBB ya görün.Sadece ilaç vermekle kalmaz sana tavsiyelerde de bulunur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ameliyat sart
    profosore olursan 17 milyar tutuyor.bizim komsu devlette normal dr ye gitti
    burun kotu olmus kıkırdak tutmuyor burun dusuyo yine olcak
    ayrıca anestesi iyi ayarlanmalı oksijen az olursa beyine pıhtı atıyo felc riski oluyo yada komadan uyanamamak falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

ameliyat sart
    profosore olursan 17 milyar tutuyor.bizim komsu devlette normal dr ye gitti
    burun kotu olmus kıkırdak tutmuyor burun dusuyo yine olcak
    ayrıca anestesi iyi ayarlanmalı oksijen az olursa beyine pıhtı atıyo felc riski oluyo yada komadan uyanamamak falan

Millet açık kalp ameliyatına giriyor. Alt üstü burun ameliyatı abartma

• ameliyat eden doktor ucuz olursa devlet hastanesi falan
    sabah gelirken uykusunu alması laz8m.el titrese burunda atar damar var kestimi durduramıyorlar ameliyat masasından kalkamayanda oluyor

• aydınayhan kullanıcısına yanıt
    Knk inşallah ömrün uzun olur.Ama olaya birde şöyle bak bir gün başına benzeri bir olay gelmesi içten bile değil.Empati yapıp cevap versek on numara olur.
  • Lan aynı sorun bende yıllardır var ama benimki sinüzit sanırım korkuttunuz şimdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bagimliligi goze aliyorsan otrivine mentollu

• Tozdandır kardeşim.Ben şu an fındıklıktayım işçilere su dağıtıyorum ağzımda maske var hiç bir sıkıntım yok.Maskeyi çıkarınca başlıyor.Sıkıntın başladığında bir ameliyat maskesi kullanmayı dene.Geçerse toz alerjisidir.Tozlu yerlerde maske kullan.

• Ağzınla nefes al.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.