belki arkadaşın o fırsattan yararlanıp başka yerlerinide kontrol et bence
quote:
Orijinalden alıntı: *Revenge*
Baygın haldeyken arkadaşın sana dayak atmış olmasın bunu bi değerlendir bence
güzeldi
quote:
Orijinalden alıntı: Kaan*
Bilader alınma ama sen salak mısın? Felç kalsaydın ne olcaktı?
Kırık olsa duramazsın demişler ama benim de burnum kırılmıştı küçükken , hiçbirşey hissetmemiştim (ağrı , sızı , acı gibi).Nefes almakta çok zorlanıyorsan kırılmış olabilir..
quote:
Orijinalden alıntı: UcanHollandali
quote:
Orijinalden alıntı: *Revenge*
Baygın haldeyken arkadaşın sana dayak atmış olmasın bunu bi değerlendir bence
güzeldi
Baktımda sorun yok tamam
Arkadaşım, sapır saçma aksiyonlara gireceğinize, haftalıklarınızı biriktirip balık kiralayın. Rahatlar, böyle işlere bir daha girmezsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Smee
Arkadaşım, sapır saçma aksiyonlara gireceğinize, haftalıklarınızı biriktirip balık kiralayın. Rahatlar, böyle işlere bir daha girmezsiniz.
Artık böle şeylere kalkışmam
quote:
Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi
Şimdi birisi gelir "beyin bedava" der.
bu yeni bir dh klasiği oldu galiba ilk defa bu konuda gördümde
dostum sıkma canını ufak bir sıyrık birşey olmaz
resmi görünce aklıma monütörü kırılıp da bunun pc de ss ini çekip bize hata var mı diye soran eleman geldi..ss de hiçbirşey yoktu..olamazdı da
quote:
Orijinalden alıntı: ThunderVolt
resmi görünce aklıma monütörü kırılıp da bunun pc de ss ini çekip bize hata var mı diye soran eleman geldi..ss de hiçbirşey yoktu..olamazdı da
abi o ne ya
quote:
Orijinalden alıntı: tcan
Kırılsa duramazsın olm.
Futbol oynarken burnumu kırdım baya bir kan geldi sonra eve güle oynaya gittim hiç acı yok akşam doktora gidelim dedik gittik ve kırılmış dedi içten kırılınca acı hissedilmiyormuş bir şeyde yapmadılar merhem verdiler o kadar
Valla yaşına göre gayet olgun bi davranışta bulunmuşsun
Kırılsa duramazdın arkadaşın dediği gibi
quote:
Orijinalden alıntı: tcan
Kırılsa duramazsın olm.
burun kırılmasında böyle bir şey yok bikaç gün sonra farkına varabilirsin burnunu kırdığının . burun kırığının belirtisi burnun üst 2 yanında şişlik , dokununca çok acıması , şişmesi vs. . burun kırığı doktor veya işi bilen biri olmadıkça anlaşılması zor bir durum bu yüzden doktora gitmeni tavsiye ederim .
2. gazi
Arkadaşınınki dışarda olmuş 4 e felan giderken bende yapmıstım dilim kopudo 3 ay şişi inmedi
quote:
Orijinalden alıntı: SenSusLanKoylu
Arkadaşınınki dışarda olmuş 4 e felan giderken bende yapmıstım dilim kopudo 3 ay şişi inmedi
Evet o dışarda oldu . Benim burnumda hala inmedi umarım böyle kalmaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme