Şimdi Ara

Burning Legion Horde tarafında arkadaş arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burning Legion'da 81 Orc DK'yım tek başıma sıkıldım baya Ally tarafında Türkten bol bir şey yok ama Horde'da Türk oldukça az. BL'de oynayan varsa PM atsın oyunda ki rumuzum aynı Nihilous.

• Naptın dostum ya polak dolu BL horde, kaç kurtul bence iyi bir server değil,adamcılık yapıyorlar
  • Ally'e geçmeyi düşünüyordum, 25 euro değmez dedim. Açıkçası ben pek sorun yaşamadım şimdiye kadar, Ally'de rogue kasıyordum, bir Türk klanı falan bulmuştum ama bilmiyorum belki Ally'e geçerim. Rogue denedim sarmadı, hunterım vardı onu kasayım dedim "hunter öldü, helvasını yiyoruz" diyor millet.
  • Ben yeni başladım birader wowa. Ve Burning Legionda Horde açmayı düşünüyodum bende. Benimle beraber 4 kişi daha var ama onlar bl de Aly açmayı dusunuyorlar ikna edersem onlarda gelir 5-6 kişi takılırız :) Olmazsa tek gelirim aga Allience sevmiyorum :D Özelden msnimi attım sana uyarsa eklersin.
  • Ben BL hordedeyim 2 tane türk guildi var. İstersen bu guildlere rahatlıkla gireiblirsin. PVE yapan türk guildi yok sanırsam ama bolca polak var eğer ingilizcen varsa arenada acaip kasabilirsin. Bu polaklar hardcore oynuyolar bi tane öyle polak bulabilirsen 2.2k rahat yaparsın
  • eia 4Ever For The Ally diyorum.
  • Bl horde zıt seyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 81 lvl dk n varsa ne uğraşıyorsun yeniden istediğin serverda başla.ben bile 385 ilvl şamanımı BL den silmeyi düşünüyorum .yeniden kasmaya içim elvermiyor o kadar emek var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revolucionare

81 lvl dk n varsa ne uğraşıyorsun yeniden istediğin serverda başla.ben bile 385 ilvl şamanımı BL den silmeyi düşünüyorum .yeniden kasmaya içim elvermiyor o kadar emek var

Pek aktif olmasa da bir Türk guildine girdim, 83 oldum kasıyorum şuan. Bunu 85 yapıp hunter ya da rogue kasacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

quote:

81 lvl dk n varsa ne uğraşıyorsun yeniden istediğin serverda başla.ben bile 385 ilvl şamanımı BL den silmeyi düşünüyorum .yeniden kasmaya içim elvermiyor o kadar emek var

Pek aktif olmasa da bir Türk guildine girdim, 83 oldum kasıyorum şuan. Bunu 85 yapıp hunter ya da rogue kasacağım.

Amacın ne anlamadım ben senin.leveling oyunu mu endgame görmek istiyorsan sevdiğin bir karaktere herşeyini ver.öyle 50 tane char kasanın ayaklarının dibine deathwingin kellesini bırakmıyorlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

quote:

Amacın ne anlamadım ben senin.leveling oyunu mu endgame görmek istiyorsan sevdiğin bir karaktere herşeyini ver.öyle 50 tane char kasanın ayaklarının dibine deathwingin kellesini bırakmıyorlar.

Açıkçası; bana göre olan karakteri arıyorum. Deniyorum ve beğendiğim karakterde de kalıcam.

• polak horde blde çok var iz de yeni allye geçtik
    allyde türk guild var da
    4-5 g girdim wipe manyağı olup bitiriyosun geceyi
    kalite yerlerde zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.