Şimdi Ara

Burn-In Icin Yardımcı Program (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yaw okuduğum yabancı forumlarda burn-in gerçek bişi değil diye yorumlar var. Neye inanacağımı şaşırdım. Yeni shure se310 ları aldım. Tek dileğim kulaklıkların biraz metalik compressed soundan kurtulması. Zamanla daha iyi olur mu??
  • hiç bir kulaklık 24 saatte yada 48 saatte burn-in olmaz burn-in için en az 2 ay yada kulaklığın yapısına göre daha fazla zaman gerekebilir kulaklık daha iyi ses verecek diye sürekli mp3 playerda parça çalarak kulaklığa yüklenmek hiç bir ses uzmanının tavsiye etmediği bir şeydir sennheiser dan yapılan açıklama da böyle. zamanla zaten kulaklık kendine gelir.
  • Bir de yukarıda sesi sonuna kadar açın diyen arkadaşlar var, elinizdeki kulaklığa zarar verebilirsiniz.
    Normal dinleme seviyesinin biraz üstü pink noise öneriliyor genel olarak.

Ama zaten kulakları sağır olmuş kulaklıklarından çevreye yayın yapan biriyseniz normal dinleme seviyesi nedir diye henüz kulakları iyi duyan birine sorsanız iyi olur :)
  • Açıkcası Burn in kabul etmeyen üreticiler de var. Sennheiser bunların başında ama ben de eetmezken burn-in'in gerçekten var olan bir terim olduğuna inandım.
    orjinal cx500 almıştım ve kullandığım IE4'ü arkadaşıma vermiştim. Yiğitliğe bok sürdürmek istemedim ama IE4 çok daha güzel gelmişti. aradan epey zaman geçti. kulaklık isteyen bir arkadaş ki terrabytelarca mp3'e sahip biri, yan yana duran IE4 ve CX500 ü iphone ve trekstor vibez da denedi ve CX500 dedi kesinlikle. Şaşırarak ben de kıyasa girdim ve aradan geçen zamanda inanılmaz farklar oluşmuştu cx500'ün üstünlüğü ile sonuçlanan.
  • kulaklıgım geldıgnde denıyecegm cok saol
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.