Şimdi Ara

Burger kingdeki kola toz mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
1
Favori
13.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşla şimdi biraz tartıştık ama toz olduğunu söyleyip duruyor varmı öyle birşey? Ben normal kola sanıyordum ama

• Yapay Zekanın Yanıtı

Burger King'deki Kola Tozu

Burger King'deki kola makinelerinde kullanılan kola tozu, su ile karıştırılarak sunulan bir konsantredir. Bu toz, kolaya özgü tadı ve aromasını sağlar ve içeceğin karbonatlı hale getirilmesine yardımcı olur.

Burger King, Coca-Cola şirketi ile yaptığı özel anlaşma kapsamında, restoranlarında özgün Coca-Cola kola tozu kullanır. Bu toz, Coca-Cola'nın gizli formülüne göre üretilir ve benzersiz lezzeti ile bilinir.

Toz kola, sıvı kola ile karşılaştırıldığında daha uzun raf ömrüne sahiptir ve daha kolay saklanabilir. Ayrıca, toz kola makineleri daha az yer kapladığından restoranlar için daha verimli bir seçenektir.

Sonuç olarak, Burger King'deki kola, su ile karıştırılarak sunulan kola tozundan yapılır. Bu toz, kolaya özgü tadı ve aromasını sağlar ve Coca-Cola şirketi ile yapılan özel bir anlaşma kapsamında tedarik edilir. Toz kola, restoranlar için sıvı kolaya göre daha pratik ve uygun maliyetli bir seçenektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Mc'de çalışan bi tanıdık vardı. oda aynı şeyi diyordu."Bize toz haliyle geliyor burda asit makinalarıyla yapılıyor."
  • burger king bozdu kendini
  • olm tozun nasıl asıtlısı olsun lan ayrıca gormuyon mu sakır sakır akıyo doludurulurkene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mao-tun

olm tozun nasıl asıtlısı olsun lan ayrıca gormuyon mu sakır sakır akıyo doludurulurkene
    Arkadaşlar böyle birşey olursa artık kola içmeyeceğim. Hiç güvenmiyorum yav.
  • Bazen surup gibi kola veriyorlar seker komasina giriyo insan.Yok aga carl jr. en iyisi varmi daha otesi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Önder AYDIN

Arkadaşlar böyle birşey olursa artık kola içmeyeceğim. Hiç güvenmiyorum yav.

Alıntıları Göster
    ne var ki dikkat ederseniz kolaları çok asitsiz ve içi buz dolu yani olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bim pizza vs a101 pizza
    6 yıl önce açıldı
    Bedava tavuk burger yeme yolu.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

ne var ki dikkat ederseniz kolaları çok asitsiz ve içi buz dolu yani olabilir

Her zaman içtiğim kola işte, bildiğin asitli
  • benim bildigim kalip halinde yada tozhalinde gelir ve onu magazada sulandirirlar. Hatta kolanin tadinin her subede farkli olmasinin nedeni de buymus hepsi tesadufen ayni orani tutturamadigi icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Provocateur

benim bildigim kalip halinde yada tozhalinde gelir ve onu magazada sulandirirlar. Hatta kolanin tadinin her subede farkli olmasinin nedeni de buymus hepsi tesadufen ayni orani tutturamadigi icin
    Evet toz halinde geliyor ve CO2 tüplerinden gazı basılıp ve sulandırılıp makinaya veriliyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Provocateur

benim bildigim kalip halinde yada tozhalinde gelir ve onu magazada sulandirirlar. Hatta kolanin tadinin her subede farkli olmasinin nedeni de buymus hepsi tesadufen ayni orani tutturamadigi icin
    Eve siparişte büyük seçim 1 litrelik Pepsi geliyor. Toz falanda değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Evet toz halinde geliyor ve CO2 tüplerinden gazı basılıp ve sulandırılıp makinaya veriliyormuş.

Alıntıları Göster
    Amerika'da bir kola makinasinda 50 cesit asitli icecek oalbiliyor. Su, asit ve icecek ozutu karistiriliyor. Yani marketten aldiginiz koladan farkli ancak ayni tadda oluyorlar. Aksi takdirde o buyuklukte kola dayanmazdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow_Shooter

Amerika'da bir kola makinasinda 50 cesit asitli icecek oalbiliyor. Su, asit ve icecek ozutu karistiriliyor. Yani marketten aldiginiz koladan farkli ancak ayni tadda oluyorlar. Aksi takdirde o buyuklukte kola dayanmazdi.

Alıntıları Göster
    Toz falan değil. Koliler halinde paketlenmiş şekilde geliyor. Boru aracılığıyla tüplerden basılıyor işte. Ama içtiğiniz kolanın %25'i su. Buz olunca bu yüzdelik artıyor tabii.

• quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Alıntıları Göster
    Toz mu bilmiyorum ama normal kola olmadığı kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Allah allah, ben en büyük seçim yaparken aynı makinadan dolduruyorlar ne iş
  • Toz olsun olmasın ne farkedecek. Tadı güzel sonuçta tozun zararı da yoksa amenna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Toz olsun olmasın ne farkedecek. Tadı güzel sonuçta tozun zararı da yoksa amenna.
    Bir de kola böcek kanından yapılıyordu değil mi ? Yaşlı nineler tarladan böcekleri toplayıp kola yapıyordu onları. Buna da inanıyordu sizin gibiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

quote:

Uykudan olsa gerek hiçbirşey anlamadım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

quote:

Uykudan olsa gerek hiçbirşey anlamadım.

1 litrelik pepsi kola geliyor demişsinde. Bende 1 litrelik koladan aldığımda, makinadan dolduruyorlar yani toz olanından.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lev Tolstoy

Bir de kola böcek kanından yapılıyordu değil mi ? Yaşlı nineler tarladan böcekleri toplayıp kola yapıyordu onları. Buna da inanıyordu sizin gibiler.

Alıntıları Göster
    Yıllardır böyledir.Kola büyük basınçlı tüplerde gelir.Buna su katarak müşteriye verirler.Dökülmesin diye eve siparişlerde kutu kola veya litrelik verirler.
    Tüple gelen kolada çok kar var demişlerdi.Zaten kolanın içindeki şeker bile hileli.25 kilosu 50 lira olan mısır şurubundan kola yapıyorlar.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.