Şimdi Ara

Burger King'te Haftasonu Çalışmak(WAT ve Erasmus İçerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, ben üniversite ögrencisiyim para biriktirip WAT ardından Erasmus yapmak istiyorum.Evimin karşısinda burger king restoranı var.Orada çalışmak istiyorum.Ama hafta içi çalışamam(okul oldugu için)

Sadece hafta sonu çalışma gibi bir durum olabiliyor mu Burger King'te?

Birde ben eğer sadece haftasonları çalışırsam ayda 8 gün çalışmış olacağım. Benim bu 8 günlük maaşım kaç lira olur yaklaşık olarak?

Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civilengineer9898 -- 3 Eylül 2016; 10:45:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• extra işlere git burker king en baba part timeci alır sadece haftasonu gibi bişey olmaz
  • Haftada en az 3 gün diye biliyorum part time için. Günlük asgari ücretten hesaplarsın maaşını. Eğer yakınında Popeyes, Arbys yada Sbarro varsa onlara bak Burgerking ile çalışma koşulları aynıdır büyük ihtimalle daha rahat edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruzer26

Haftada en az 3 gün diye biliyorum part time için. Günlük asgari ücretten hesaplarsın maaşını. Eğer yakınında Popeyes, Arbys yada Sbarro varsa onlara bak Burgerking ile çalışma koşulları aynıdır büyük ihtimalle daha rahat edersin.

Sigorta yapılıyor mu?

Ben sadece hafta sonu calismak istiyorum desem kabul edilmez mi?

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Pilot

quote:

Orijinalden alıntı: Cruzer26

Haftada en az 3 gün diye biliyorum part time için. Günlük asgari ücretten hesaplarsın maaşını. Eğer yakınında Popeyes, Arbys yada Sbarro varsa onlara bak Burgerking ile çalışma koşulları aynıdır büyük ihtimalle daha rahat edersin.

Sigorta yapılıyor mu?

Ben sadece hafta sonu calismak istiyorum desem kabul edilmez mi?

Sigortasız çalıştırmaz zaten git konuş birşey kaybetmezsin
  • waikikide sadece haftasonu 15 saat çalışmak varmış hocam buyrun inceleyinhttp://mesapo.blogspot.com.tr/2015/12/lc-waikikide-calsmak.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burger King'de çalışmak.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.