Şimdi Ara

Burger King Mushroom Swiss Burger İnceleme SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar az önce sırf merakımdan tek hamburger olarak söyledim.Fiyat 12.50 TL ve gerçekten pahalı.Tadım notlarıma gelecek olursak ilk ısırdığınızda mantarın et üstüne vermiş olduğu hafif ekşi tadı alıyorsunuz 2. ve 3.ısırlıklarda mantar tadı yoğunlaşıyor.Ben beğendim açıkçası peynir güzel erimişti zaten fırında mantarlı kaşara bayılırım onun gibi bir şey olmuş.Et bildiğimiz whooper eti sosuda uyumluydu ama sanki bir şey eksikti bir yavanlık var tadında içine ek birşeyler koydurmalısınız.Bir daha sipariş edermiyim KESİNLİKLE EVET tat benim damak tadıma çok uygundu gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maul* -- 21 Aralık 2013; 15:26:11 >

• Öncelikle afiyet olsun. İncelemen için ayrıca teşekkürler.
    Dediğin gibi hamburgerin görünüşünde de sanki bişiler eksik gibi.
    Şöyle bi marul-domates-salatalık turşusu kombinasyonu yada extra peynir-soğan halkası kombinasyonu
    gibi eklentiler daha da güzelleştirebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonkeyMan

Öncelikle afiyet olsun. İncelemen için ayrıca teşekkürler.
    Dediğin gibi hamburgerin görünüşünde de sanki bişiler eksik gibi.
    Şöyle bi marul-domates-salatalık turşusu kombinasyonu yada extra peynir-soğan halkası kombinasyonu
    gibi eklentiler daha da güzelleştirebilir.
    Keşke brgünde reklamlarda gösterdikleri gibi gelse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Carter

Keşke brgünde reklamlarda gösterdikleri gibi gelse.

Alıntıları Göster
    bişeye benzemiyor kanka whooper hala king :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: makavel1

bişeye benzemiyor kanka whooper hala king :D

Alıntıları Göster
    Hoşuma gider diye düşünüyorum. İlk fırsatta deneyeceğim,teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearLessGangsTa

Hoşuma gider diye düşünüyorum. İlk fırsatta deneyeceğim,teşekkürler

Alıntıları Göster
    Ben de öyle düşünüyordum , mantarı çok fazla seven biri olarak hamburgerden soğuttu BK de yenecek tek şey hala Steakhouse gibi..

• Dün denedim,

Tek cümle ile, VERDİĞİM PARAYA ACIDIM, ilk defa hayatımda bir burgeri yarım bıraktım.

Açlıktan ölecek durumda yerim ancak bunu dahada aklıma bile getirmem.

12.5 buna vereceğinize gidin virginia angus'ta 17.5'a kaşarlı köfte yiyin, kendinize gelin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burger King Pokemon Maketi Veriyor
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ogameci kullanıcısına yanıt
    Damak tadına göre değişim gösteriyor demek kiizmir de yaşadığım için virginia angus malesef yok dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Dün denedim,

Tek cümle ile, VERDİĞİM PARAYA ACIDIM, ilk defa hayatımda bir burgeri yarım bıraktım.

12.5 buna vereceğinize gidin virginia angus'ta 17.5'a kaşarlı köfte yiyin, kendinize gelin.

Ben de aynı cümleyi Steakhouse için söylemiştim. Herkesin bayıla bayıla yediği hamburger, benim için en lezzetsiz hamburgerlerden biri oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

quote:

Dün denedim,

Ben de aynı cümleyi Steakhouse için söylemiştim. Herkesin bayıla bayıla yediği hamburger, benim için en lezzetsiz hamburgerlerden biri oldu.

çok nadirde olsa SICAĞI SICAĞINA yeni bişirilmiş bir steakhouse denk gelirse enfes oluyor ama şuanda kadar 8-10 burgerden sadece 2 sinde böyle denk geldi.

• quote:

quote:

quote:

Dün denedim,

çok nadirde olsa SICAĞI SICAĞINA yeni bişirilmiş bir steakhouse denk gelirse enfes oluyor ama şuanda kadar 8-10 burgerden sadece 2 sinde böyle denk geldi.

Ben direkt aldım hiç bekletmeden yedim ama ona rağmen soğuktu. Hambugerin kenarları kurumuş kapkara, hormonlu kayış gibi bi domates, soslar her şey birbirine karışmış. Gerçekten çok kötüydü. Bir daha almaya cesaret edemedim.

• the right hand of evil kullanıcısına yanıt
    işte yediğin ÖNCEDEN PİŞİRİLMİŞ dostum, onları yığıyorlar sonra ısıtıp atıyorlar ekmek arasına. taze taze çok nadir geliyor.
  • hayatımda yediğim en kötü hamburgerlerden biriydi. zevkler ve renkler tartışılmaz derler ama nesini beğendiğinize anlam veremedim doğrusu .

yakında çok büyük ihtimal satıştan kaldırılır . tadını tutturamamışlar çünkü.

kesinlikle tavsiye etmem . meraktan da olsa denemeyin kanaatimce . param çöpe gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sırmasaçlıbaları

hayatımda yediğim en kötü hamburgerlerden biriydi. zevkler ve renkler tartışılmaz derler ama nesini beğendiğinize anlam veremedim doğrusu .

yakında çok büyük ihtimal satıştan kaldırılır . tadını tutturamamışlar çünkü.

kesinlikle tavsiye etmem . meraktan da olsa denemeyin kanaatimce . param çöpe gitti.
    Aynen yemeyin yedirmeyin bak yine aklıma geldi Hele mantar severim bu da bana göredir gibi bir düşünceyle sakın gidip yemeyin ters etki yaratabilir ben yaşadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvoRoncatto

Aynen yemeyin yedirmeyin bak yine aklıma geldi Hele mantar severim bu da bana göredir gibi bir düşünceyle sakın gidip yemeyin ters etki yaratabilir ben yaşadım

Alıntıları Göster
    Carls Jr. ın portobello mantarlı burgeri var. Mantar sevmediğim halde tavsiye ediyorum mutlaka deneyin
  • Ben bu konuya nerden girdim ya :(

İnceleme için teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

Dün denedim,

Steakhouse İçin Bende Aynı Şeyi düşüyorum. Hiç Hoş gelmiyor Banada.

• quote:

Orijinalden alıntı: SpyChef

quote:

quote:

quote:

Dün denedim,

Steakhouse İçin Bende Aynı Şeyi düşüyorum. Hiç Hoş gelmiyor Banada.

Alıntıları Göster
    yarıda bıraktıgım tek hamburger hiç beğenmedim çok kötüydü .

• quote:

Orijinalden alıntı: Resitales

yarıda bıraktıgım tek hamburger hiç beğenmedim çok kötüydü .

Alıntıları Göster
    Ben çok beğenmiştim oysa ki damak tadı farkı diyelim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maul*

Ben çok beğenmiştim oysa ki damak tadı farkı diyelim :)

Alıntıları Göster
    Biraz marul olsaymış içinde fena olmazmış.Demekki katmayı unutmuşlar.

Abi gitmeyin şuraya ya.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.