Şimdi Ara

Burger King'in kazancı %41 arttı ! (xbox 360) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    burada da koyu bi eksbakscıyı mod yapmıslar.simdi sıkıysa yazın bakalım aleyte bi yazı.
    sıradaki kim Koray mı?
    burada boyle futbol bolumunu de Fenerli modlar elkoymus.
    ne yazcaz ulam biz
    hayırlı olsun Alptekin...
  • beyler oyunu oynadım şimdi yorumlarımı yazıyorum.

oyunda bi kere grafikler berbat. xbox'ta oynuyorum zaten 300 mb'lık oyun. xbox 360'ta çok farklı manzara olacağını sanmıyorum çünkü zaten bu oyun xbox'ın özelliklerini bile kullanmıyor ki 360'ta farklı olsun .

bu oyun böyle gears of war gibi yada ne biliyim, böyle zor bi oyunun üstüne böyle 10-20 dakka eğlenceliğine oynanır sadece. önce görev alıyosun. görevin zorlukları var. en basitinden başlamaya çalıştım. çalışan insanlar var etrafta. aç olup olmadıkları gözüküyo. önce yeşil derecede acıkıyolar. sonra kırmızı oluyo, sonra bayılıyolar açlıktan . sonra süre var. atıyorum 2 dakka içinde 5 tane hamburger satman gerekiyo falan. bu süre içinde satamazsan görevi tekrar yapıyosun. görev almazsan da etrafta aylak aylak geziyosun.

insanların görme mesafesini belli eden bi yuvarlak var. oralardan geçmemeniz gerekiyo. sanırım çalışırkenki konstantrelerini bozuyosunuz. başka bi mantık bulamadım . insanların yakınlarındayken de koşmamanız gerekiyo.

kırmızı olanlara hamburger yetiştirirseniz daha çok puan alıyorsunuz. böyle bazı yerlere saklanma falan var ama ne işe yarıyo anlayamadım. third person olarak oynanıyo oyun. bu hamburger dağıtan arkadaşın kostümü çok komik gerçekten . bi de bu insanların önünden yanlışlıkla geçerseniz insanlar kızıyo buna, bu da kafasına vuruyo ben ne yaptım gibilerinden . hamburger satışını iyi yaparsa kendi çapında kendi kendine dans ediyo. o kostümle o tuhaf dans gerçekten çok komik oluyo . böyle ilginç oyunlara ilginiz varsa, yüzünüzde hafif bir gülümseme yapması için oynanabilir. yoksa bitircem diye uğraşılmaz. zaten oyun kendini tekrarlıyor bi süre sonra.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.