Şimdi Ara

Burger King Dondurması yapmak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
13.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Mc Donalds veya Burger Kingde satılan dondurmaları biliyorsunuzdur resimdeki gibi.Kremşantiyle yapılır.Ama içine başka bişey konmaz mı?O Dondurmadan yapmak istiyorum.Sadece Kremşantiyle yapıp dondursam buzlukta çok yumuşak olur.O dondurma biraz daha katımsı oluyodu.Nası yapılır bilen var mı?

Burger King Dondurması yapmak istiyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Burger King Dondurması Tarifi

Gerekli Malzemeler:

• 1 su bardağı süt
    • 1/2 su bardağı krema
    • 1/4 su bardağı toz şeker
    • 1/4 çay kaşığı vanilya özü

Hazırlanışı:

1. Orta boy bir kapta süt, krema, toz şeker ve vanilya özünü birleştirin.
    2. Karışımı bir mikserde veya elle 3-4 dakika çırpın, pürüzsüz ve kıvamlı bir kıvam alana kadar.
    3. Dondurma karışımını bir dondurma makinesine aktarın ve üreticinin talimatlarına göre dondurun.
    4. Dondurma katılaştığında, servis yapmadan önce en az 2 saat buzdolabında bekletin.

İpuçları:

• Daha zengin bir lezzet için tam yağlı süt ve krema kullanın.
    • Fıstık ezmesi, çikolata parçaları veya sprinkles gibi istediğiniz ek malzemeleri ekleyin.
    • Dondurmayı bir külah veya kaseye koyup üzerine çikolata sosu veya meyve serpebilirsiniz.

Alternatif Tarifler:

• McDonald's Dondurma Tarifi: 1 su bardağı süt, 1/2 su bardağı krema, 1/4 su bardağı toz şeker ve 1 yemek kaşığı süt tozunu bir mikserde çırpın. Dondurma makinesinde dondurun.
    • Evde Mc Donald's Dondurması: 1 su bardağı sütü, 1/2 su bardağı kremayı, 1/4 su bardağı toz şekeri ve 1 çay kaşığı vanilya özünü bir dondurma makinesinde dondurun.

Evde Burger King Dondurması Nasıl Yapılır: Yukarıda verilen tarifi izleyin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • biliyorum ama söylemem
  • sadece kremşantiyle yaparsan tadı da güzel olmuyo,tecrübeyle sabittir
  • bak canım çekti şimdi yaa ufff...onların makinesinden kaynaklanıyor evde tutturamazsın yane..
  • of tadı nefis ama ya.Şimdi Burger King de Şehrin diğer ucunda ya kim gidecek offff
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blackblue

of tadı nefis ama ya.Şimdi Burger King de Şehrin diğer ucunda ya kim gidecek offff

Hangi şehir?

Burada şeyini sallasan Burger veya MC
  • Çanakkale
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burger King'te Müdür Olucam?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • süt katabilirsin biraz sanırım onlarda süt katıyorlar
    sen dene güzel olursa bende yapıcam
  • tamam.birazdan çıkarım.Evde kremşanti bitmiş.Almaya gidicem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blackblue

of tadı nefis ama ya.Şimdi Burger King de Şehrin diğer ucunda ya kim gidecek offff

bzim evin yanında MM migros var AFM sineması ve bownlig var bide burger king hepsi bi arada. Ama sor bakalım bikere gittin mi diye Hiç uğramadım bile bikere gittim ama akadaşımla 2 sene önce kişi başı 15 ytl ödeyince bidaha gitmedim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.