Şimdi Ara

Burger king'de ise gircem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önceden tecrübesi olan var mı çalışma koşulları nasıl beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Girme git inşaatta beton taşı oraya girme sinir hastası olup çıkarsın insanlarla uğraşmak çok daha zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: simerazzı

Girme git inşaatta beton taşı oraya girme sinir hastası olup çıkarsın insanlarla uğraşmak çok daha zor

hocam merak ettigim ne yapacağımızı secme imkanımızın olup olmadığı, sahsen insanlarla kasada muhattap olmamak icin full tuvalet bile temizleyebilirim

• Hocam hiç bulaşmayın sadece bunu diyorum. Google da arayın anlayacaksınız. Arkadaşım 3 ay çalışmıştı. Şen şakrak güler yüzlü çocuk yedigi fircalar işittiği azarlar yüzünden içine kapandı sagliksiz ve yetersiz beslenmeden 7 kilo verdi. "Çalışanlara yemek ücreti vermiyorlar, ustune whooper big king felan yemek de yasak çalışanlara tavuk menü veriyorlar" diyordu
  • 1 ay önce burgera gitmiştim hocam yemeği aldım 2 katlıydı 2.kata geçtim tuvalette arkamdaydı bi ses geliyodu tuvalet kağıdı yok koysanıza diye bağırıyor adam altüstü tuvalet kağıdı yok yani adam sanki birisine tecavüz etmişçesine bağırdı dönüp baktım müdüre benzer bi dangalak vardı sevimsiz yüzsüz bişeydi bi adam tuvalet kağıdı koymadı diye bu kadar bağırmasına şaşırdım gerçekten pek dışardan gözüktüğü gibi bi yer değil bence hiç girme dominos falan olurda burger mc donalds deneme hiç insan muamelesi yapılmıyor köpek gibi davrandı resmen bi tuvalet kağıdı için adamı bağırıp azarlayacak kadar disiplinliyse hiç girmeye değmez unutmuş olabilir görmemiş olabilir yani insanlık hali ama bu kadar acımasız bir yemek yenilen bir yer görmedim hiç tavsiyem başka bir yere gir
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan3162

1 ay önce burgera gitmiştim hocam yemeği aldım 2 katlıydı 2.kata geçtim tuvalette arkamdaydı bi ses geliyodu tuvalet kağıdı yok koysanıza diye bağırıyor adam altüstü tuvalet kağıdı yok yani adam sanki birisine tecavüz etmişçesine bağırdı dönüp baktım müdüre benzer bi dangalak vardı sevimsiz yüzsüz bişeydi bi adam tuvalet kağıdı koymadı diye bu kadar bağırmasına şaşırdım gerçekten pek dışardan gözüktüğü gibi bi yer değil bence hiç girme dominos falan olurda burger mc donalds deneme hiç insan muamelesi yapılmıyor köpek gibi davrandı resmen bi tuvalet kağıdı için adamı bağırıp azarlayacak kadar disiplinliyse hiç girmeye değmez unutmuş olabilir görmemiş olabilir yani insanlık hali ama bu kadar acımasız bir yemek yenilen bir yer görmedim hiç tavsiyem başka bir yere gir

Asadaffaaf. Kes lan tirrek diyemedin mi?

• bana yapılsa derdimde bana yapılmadı devam ettirseydi bişeyler derdim yani 3-4 saniyede bitti olay
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer mecbur değilseniz hiç tavsiye etmem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.