Şimdi Ara

Burayı nasıl düzeltiriz [ACİL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın öğlene kadar duvarı nasıl düzeltirim arkadaşlar ? Dart oynamaktan böyle oldu . Binlerce delik var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakıltaşı__1 -- 16 Aralık 2018; 23:35:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• siyah izi deterjanlı bir bezle yumuşakça silersen yok edebilirsin sanırım

ama o delikleri yok edemezsin, sıva lazım baştan delmişsin çünkü

• Delikleri alçı ile kapatıp duvarı boyaya bilirsin .

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Delikleri alçı ile kapatıp duvarı boyaya bilirsin .
    bütün duvarı boyaması gerekir hocam aynı rengi bulup gelse yine de tutmaz. yarın öğlene kadar boya işini halledemez zaten

• Kiracı mısın? Değilsen kapatma.
    Oradaki yaşanmışlıkları silecek kadar uzun değil bu hayat.
  • inşaat malzemeleri satan biyere git. abi aslında bana usta lazım. durum bu. ben malzemeleri alsam yapamam. bildiğiniz iyi bi usta var mı de. seni öperler biraz ama duvarı da adam ederler.

• quote:

Orijinalden alıntı: 156b

bütün duvarı boyaması gerekir hocam aynı rengi bulup gelse yine de tutmaz. yarın öğlene kadar boya işini halledemez zaten

Alıntıları Göster
    Bütün duvar mı

Fena tosladık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pakaji

inşaat malzemeleri satan biyere git. abi aslında bana usta lazım. durum bu. ben malzemeleri alsam yapamam. bildiğiniz iyi bi usta var mı de. seni öperler biraz ama duvarı da adam ederler.
    Usta exra 100-200 para alır. Öğrenciyim ben.

• 156b kullanıcısına yanıt
    Lokal boya diye bişey duydun mu?

• Dur tahmin edeyim öğrenci evi ve kira. Yarın da ev sahibi geliyor sanırım doğru mu?

Doğruysa umarım ev sahibi atar sizi. Milletin binbir güçlükle aldığı evi gavurun malı gibi hunharca kullanamazsınız! Kira veriyorsunuz diye evin tapusu üzerinize yapılmıyor. Evin içine edemezsiniz.

Ha eğer tahminim doğru değilse de genel olarak kiracı kesimedir bu sözlerim. Herkes üzerine alınmasın ama kiracılardan çok çekmiş biri olarak söylüyorum kiracıların birçoğu böyledir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Dur tahmin edeyim öğrenci evi ve kira. Yarın da ev sahibi geliyor sanırım doğru mu?

Doğruysa umarım ev sahibi atar sizi. Milletin binbir güçlükle aldığı evi gavurun malı gibi hunharca kullanamazsınız! Kira veriyorsunuz diye evin tapusu üzerinize yapılmıyor. Evin içine edemezsiniz.

Ha eğer tahminim doğru değilse de genel olarak kiracı kesimedir bu sözlerim. Herkes üzerine alınmasın ama kiracılardan çok çekmiş biri olarak söylüyorum kiracıların birçoğu böyledir.
    Ev kendimizin. Annemler ildışındaydılar 1 hafta. Gelip duvarı bu halde görmesin.

Zamanında kiracıda olduk. Başkasının malına dart saplayacak kadar duyarsız değiliz. İçin rahat olsun.

Annemler il dışında olunca ve dışarıdan yemek yiyince hergün bu yüzden ustaya verecek fazla param kalmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: pilotaFerrari

Lokal boya diye bişey duydun mu?
    araba için çok duydum ama genelde bina için kullanılan bir şey değil. boya zamanla ton atar, o rengi tutturması çok zor olur. ustası gelse rengi açar koyulaştırır uydurur bir şeyler ama arkadaşın yapabileceği bir iş olduğunu düşünmüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.