Şimdi Ara

Burası kaçıncı sayfada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beni kötü yetiştirdiler. Annemde, babamda bana gerekli eğitimi vermediler. Yaşamak için demek istiyorum. Bana yaşamasını öğretmediler. Daha doğrusu bana her şeyin öğrenilerek yaşanacağını öğrettiler. Yaşanırken öğrenileceğini öğretmediler. Bende kolayca razı oldum bana öğretilen bu yanlışlara. İnsan, kendi bulurmuş doğru yolu. Ben bulamazdım. Bana, başkalarına gösterdikleri basmakalıp yolları öğrettiler. Başka türlü bir itinayla tutmalıydılar beni. Daha fazla değil, farklı. Normal bir insan olmaya zorladılar, bana boş yere vakit kaybettirdiler. Olmayınca da anormal dediler

Burası kaçıncı sayfada söylerseniz sevinirim

• Hangi kitap ki bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oliver_

Hangi kitap ki bu?

Oğuz Atay - Tutunamayanlar
  • 611. sayfanın ikinci paragrafında geçiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Poyraz karayel dizisi Oğuz Atay 'ı iyi tanıttı :) Güzel de oldu. Tutunamayanlari bende almayı planlıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Kırlangıç

611. sayfanın ikinci paragrafında geçiyor

Eyw kardesim Allah razi olsun

• Tehlikeli Oyunlar- Tutunamayanlar da

Beni kötü yetiştirdiler. Annemde, babamda bana gerekli eğitimi vermediler. Yaşamak için demek istiyorum. Bana yaşamasını öğretmediler. Daha doğrusu bana her şeyin öğrenilerek yaşanacağını öğrettiler. Yaşanırken öğrenileceğini öğretmediler. Bende kolayca razı oldum bana öğretilen bu yanlışlara. İnsan, kendi bulurmuş doğru yolu. Ben bulamazdım. Bana, başkalarına gösterdikleri basmakalıp yolları öğrettiler. Başka türlü bir itinayla tutmalıydılar beni. Daha fazla değil, farklı. Normal bir insan olmaya zorladılar, bana boş yere vakit kaybettirdiler. Olmayınca da anormal dediler

buna benzer başka yerler varsa sayfasını falan yazarsanız sevinirim ..:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurney5

Poyraz karayel dizisi Oğuz Atay 'ı iyi tanıttı :) Güzel de oldu. Tutunamayanlari bende almayı planlıyorum.

Hocam elinizde yoksa Korkuyu Beklerken i de alın hatta önce onu okuyun. Kaleme alışsın kafa yoksa direk Tutanamayanlar a girenler bazen afallıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Ozan

quote:

Poyraz karayel dizisi Oğuz Atay 'ı iyi tanıttı :) Güzel de oldu. Tutunamayanlari bende almayı planlıyorum.

Hocam elinizde yoksa Korkuyu Beklerken i de alın hatta önce onu okuyun. Kaleme alışsın kafa yoksa direk Tutanamayanlar a girenler bazen afallıyor.

Okudum onu hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: K.Ozan

quote:

ben ilk tehlikeli oyunlar şimdi tutunamaynlar AMA bu söz gibi başta belirtiğğim gibi böyle sözler varsa söylermsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.