Şimdi Ara

Burak Yuhalandı mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
2.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yuhalandi ve hakliydilar yuhalamak da eminim sende tv den yok artik burak demissindir son dk kalarda. Ben dedim ve üstüne ne bencil herif dedim pas verse gol olacak pozisyonlari harcadi. Hak etti demek yNlis belki ama hak etti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya şu Rıdvanın gazıyla adamı ezmeyin. Yok Tunaya Vermeliymiş yok Ardaya vermeliymiş.Ceza sahasında 5 Estonyalı var.Adamlar Kanatta Gömülü duruyor verse nolucak Buraktan başka adamda yokki ceza sahasında vursun nolucak.Ha maç berabere olur Eyvallah bende eleştireyim ya da 3'e 1 giderken vursun tamamda göz var nizam var.

1905 ~ Sadece Galatasaray! ~ 05.08.2020
  • konu amacından sapıp gs-fb didişmesine döndü. yönetici arkadaşlardan kapanmasını talep ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Ben anlamıyorum arkadaş, Milli takım maçını derbi maçına çeviriyorsunuz. Taraftar böyle olduktan sonra takımdan ne beklersin ki Allah aşkına.

Umarım Dünya kupasına felan gitmeyiz. Sırf bunlar yüzünden tüm neşem kaçıyor. Bizim millete milli takım felan fazla abi olmaz bu böyle her maç sonrası aynı tartışmalar. Milli takımı böldük anasını satıyım.
  • Burak ve Topal çok gereksiz şut çekti. Ben böyle bir rakibe karşı o şutların atılmasına izin vermezdim. Pası tercih etseler 6-7 rahat olurdu. İş averaj hesaplarına kalırsa 3-0 falan kurtarmaz. Taraftarın 3-5 sn. yuhalaması çok küçük birşey. Ben bir sonraki maç ilk 11'de kesinlikle oynatmazdım.

#7 Antoine Griezmann
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mulsanne

Burak şut attığında ıslıklandı.O şuttan sonra ayağına top geldiği zaman hiçbir tepki olmadı.Arena'daki maçta emre ve volkan'ın ayağına ne zaman top gelse ıslıklandı

Cunku Burak Fb den ayrildiktan sonra Fb hakkinda ileri geri konusmadi. Cinsel organini tutup trubunlere hakeret yapmadi. Kadikoy de takimi ondeyken topu poposuyla stop edip taraftarlarla dalga gecmedi. Bunlari yapmis olsa birak isliklamayi sahaya atlayip adami dovmeye kalkardiniz. Cuvaldizi biraz kendinize batirin.
  • Volkan'la karsilastiranlar şark cakalligi yapmasin. Yuhalandigi ani gayet iyi hatırlıyorum. Dalga gecmek icin "aferin bunu tuttun bak" gibi gollerde hatası olmamasına rağmen, alkışlanarak protesto edildi. O da sınırli adam yedirmedi "dalga geçilmesini" küfür etti. Yaptıgı yanlıştı, ama taraftarın yontemi de yanlis.

Bu maçta çok Gs formali insan vardı tum stad "Selçuk" diye bağırdı yahu. Burak o dakikalara kadar çokça tercih hatası yapmasına karsın(mesela GG'ye atılan topa ofsayt haliyle koşması golden etti) bencil davranışları iyice ayyuka çıkmıştı.

Hani bunu bile anlatamadıysanız yuh. Öyle bir sey olsa çokça hata yapan Semih isliklanirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Siempré

Volkan'la karsilastiranlar şark cakalligi yapmasin. Yuhalandigi ani gayet iyi hatırlıyorum. Dalga gecmek icin "aferin bunu tuttun bak" gibi gollerde hatası olmamasına rağmen, alkışlanarak protesto edildi. O da sınırli adam yedirmedi "dalga geçilmesini" küfür etti. Yaptıgı yanlıştı, ama taraftarın yontemi de yanlis.

Bu maçta çok Gs formali insan vardı tum stad "Selçuk" diye bağırdı yahu. Burak o dakikalara kadar çokça tercih hatası yapmasına karsın(mesela GG'ye atılan topa ofsayt haliyle koşması golden etti) bencil davranışları iyice ayyuka çıkmıştı.

Hani bunu bile anlatamadıysanız yuh. Öyle bir sey olsa çokça hata yapan Semih isliklanirdi.

Aslinda olay o degil. Taraftarlar gayet medeni bir sekilde maci izleyip destek oldular. Mac oncesi Fb li arkadaslar bizim stadimizda futbolcu yuhalanmaz, isliklanmaz gorursunuz gibi iddiali laflar etmisti. 3-0 ondesin zaten mac bitmis son dakika adam pas vermedi diye isliklayip yuhalarsan burada da haliyde arkadaslar tepki gosterir. Bu tip mesajlar atilmasa boyle sacma yorumlarda olmazdi.

• quote:

Volkan'la karsilastiranlar şark cakalligi yapmasin. Yuhalandigi ani gayet iyi hatırlıyorum. Dalga gecmek icin "aferin bunu tuttun bak" gibi gollerde hatası olmamasına rağmen, alkışlanarak protesto edildi. O da sınırli adam yedirmedi "dalga geçilmesini" küfür etti. Yaptıgı yanlıştı, ama taraftarın yontemi de yanlis.

Semihin yaptığı hatalara bakıyorsak gökhan gönül ne yaptı bu maçta onu sorgulamak lazım. Maç boyu hiçbir etkinliği yoktu. semih gayet iyiydi. O yaşına rağmen helal olsun !

• estonya'nın kalecisi ıslıklandı
  • laf söylemesi gereken ona bakarsan ilk biz olmalıyız.Milli takım tamamen fener ve galatasaraydan oluşmuş ama bizim için önemli olan kişiler değil o formanın rengi.O kırmızı forma giyildikten sonra artık galatasaraylıymış fenerliymiş biter.Ama siz iki takım taraftarları hala boş bir kavga içindesiniz.Çok geri kafalısınız çok

Orijinalden alıntı: maverick*

quote:

Semihin yaptığı hatalara bakıyorsak gökhan gönül ne yaptı bu maçta onu sorgulamak lazım. Maç boyu hiçbir etkinliği yoktu. semih gayet iyiydi. O yaşına rağmen helal olsun !

Gökhan kaç tane bindirme yaptı sağda.Biraz objektif ol.

• Kobu buram buram gs kokuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bencilce ne demek ya. adam forvetin senin bencil olacak tabi.

ozaman taraftara sorsun topu napıcanı ona göre oynasın.
    ıslıklayanlar arasında ts ve gs formalılarda vardı.

Bizi en çok bizden olanlar vurdu...
    Ne oldum dememeli. nooluyo ulan demeli.
    Yuri Gagarin uzaya giden ilk insan değil. Canlı dönen ilk insandır.
  • Dünya'nın hçbir yerinde takım galiben yuhalayan başka millet yotur herhalde. Aklınızı seveyim sizin, yemin ediyorum şu ülkede şu futbolu yasaklasınlar. Sahadailern insan olduğunu kavrayamayan özürlülerin bu tip durumlarını görmeyiz en azından. Biz kafayı yemişiz, çıldırmışız, birde o stad Selçuk Selçuk diye inliyordu, yahu herşeyin yeri zamanı var, sen Selçuk dye bağıırırsan sahada k adamın moralin bozarsın. Bu kadar mı olur ya?

Orijinalden alıntı: Cemo5834

Taraftarlar gayet iyiydi.Burak ile ilgili olduğunu sanmıyorum.Başka birisi olsaydı da şansını o kadar zorlasaydı ona da ufak bir tepki olurdu.

Emre olsaydı tepki olur muydu?

Volkan o maçta çok kötüydü ve tribünler doğal olarak ıslıkladı. O ne yaptı, döndü el kol yaptı, küfür etti, işler çığırından çıktı. Milli Takım futbolcusuna bu hakkı kim veriyor? Sen kimsin ki taraftara düz gideceksin. Islıklar da yuhalar da küfür de eder. Siz tribünlerde maç esnasında kimin kime kaydırdığını bilmiyor musunuz sanki de Galatasaray'ın stadı Galatasaray'lılar yaptı diyorsunuz? Yazık.

"There's Only Room For One Snake.. And One Boss!"
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.