Şimdi Ara

Burak son şl de gol attı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hatırlamıyorum da beyler attı mı acaba ? adam defanslar arasında kaybolup gidiyor. umarım salı günü pandevle başlarız...bırakın şu pandev santrafor falan değil lafını,gerekirse bruma ile forvet oynayalım .

• Atmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • John Terry golünü yemişti onun dışında atmadı.

• Olsun öncekinde Ronaldo ile yarıştı, yeter o
  • Anderlete atsa fena olmaz diğerlerine de atamaz zaten

• Sağlam stoperler arasında kaybolup gidiyor. Pandev olmasa yanmıştık bu sezon.

• Önceki sezon kura şansıyla karşımıza çıkan Cluj, Braga ve Schalke'ye attı. Zaten ancak böyle takımlara atıyor. (Burada ManU'yu 1-0 yendiğimiz maçı saymayın. Hem yedek kadroyla geldiler hem de o maçın ManU açısından bir önemi yoktu.) Başka da yok.

İçerideki Kopenhag maçının ikinci yarısını hatırlıyorum. Burak'a gol attırmak için uğraştık da attıramadık adama.

Bu adam büyük takımlarla oynanan maçların oyuncusu değil. Ancak Avrupa'nın orta-küçük ölçekli takımlarıyla oynanan maçlarda ve STSL ve ZTK'da iş yapıyor.

Bu sezon CL'de atsa atsa Anderlecht maçlarında atar belki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pandev'den sahte santrafor yaratabiliriz aslında.İspanya'da Fabregas'ın oynadığı gibi.Ayrıca Pandev'in bitiriciliği daha iyi.Denenmeyecek bir şey değil.Burak'ın kahroluşlarını izleyeceğimize böyle bir taktik izleyelim daha iyi.
  • Taraftarımız kızıyor futbola ancak her maç 2-3 net pozisyon buluyor, mesela içeriye Dzemaili girdi Burak'a atmak istedi Burak iyi bir konum alacağına defans oyuncularının daha çok içine giriyor
    Bu adam kaç kere böyle golleri atamadı, ya ayağı kaydı düştü ya da defansın arasında anlamsız yerlerde dolaştı
    ADAM GİBİ GOLCÜMÜZ olsaydı dün Eskişehire 1 tane atar şimdi keyfimize bakardık
    Ben çok kötü bir futbol oynadığımızı düşünmüyorum aksine gelişme var ancak Selçuk,Burak gibi oyunu vasatlaştıran adamlardan kurtulamadığımız için Prandellinin yapmak istediğini göremiyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.