Şimdi Ara

Burak Oyunda'nın Söyleşi Yapması... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kıskançlar toplanmış yine. Burak Abimizi yedirmeyiz. Burakus'lar artilayin da gücümüzü görsünler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boşuna iyi üniversite okuyun demiyoz.
  • Siz merak etmeyin büyüyünce anlarlar yanlış yaptıklarını.Olay sadece bizim insanlarımızın küfrü sevmesinden ibaret bakınız Recep ivedik rekorlar kırıyor.Dikkat edersiz küfürsüz video çeken kanallar enes batur denen beyinsiz kadar izlenmiyor.
    Önerebileceğim tek sey kardeşiniz falan varsa şu gerizekalıları izlettirmeyin.
    Slime,youtuber,pokemon go,abone gibi kavramlar duymaktan ciğerim soldu.Hayır bide bunları takip eden büyükler var.Enes batur hayranı kızlar var lan düşünebiliyomusunuz? Gerçekten Türkiyede hakeden youtuber varsa o da Hayrettindir benim gözümde başka değil

Not : Cumali cebere gülen insan varsa forumda beni bloklasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63340B9F6 -- 2 Ağustos 2016; 3:13:19 >
  • Bu burak denen zırtpozun bindiği arabayı görünce resmen üzüldüm yav.Bide anlamadığım şey bu insan bir komik olarak adlandırdığı videoyu paylaştıktan sonra altında yorum bölümündeki çocuk dolu yeri görmüyor mu da söyleşi filan yapmaya kalkıyor.Yani bu çocuk benim karşıma çıkıp beni ne konuda bilgilendirebilir ki,hangi bilgi birikimiyle? Kanka sövüyorum videoda çok izleniyorum filan mı diyecek bana ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lester Nygaard

Bu burak denen zırtpozun bindiği arabayı görünce resmen üzüldüm yav.Bide anlamadığım şey bu insan bir komik olarak adlandırdığı videoyu paylaştıktan sonra altında yorum bölümündeki çocuk dolu yeri görmüyor mu da söyleşi filan yapmaya kalkıyor.Yani bu çocuk benim karşıma çıkıp beni ne konuda bilgilendirebilir ki,hangi bilgi birikimiyle? Kanka sövüyorum videoda çok izleniyorum filan mı diyecek bana ?

ne arabası?

• bende beğenmiyorum hatta sama buluyorum .ama alan razı satan razı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilibrahim44

quote:

Bu burak denen zırtpozun bindiği arabayı görünce resmen üzüldüm yav.Bide anlamadığım şey bu insan bir komik olarak adlandırdığı videoyu paylaştıktan sonra altında yorum bölümündeki çocuk dolu yeri görmüyor mu da söyleşi filan yapmaya kalkıyor.Yani bu çocuk benim karşıma çıkıp beni ne konuda bilgilendirebilir ki,hangi bilgi birikimiyle? Kanka sövüyorum videoda çok izleniyorum filan mı diyecek bana ?

ne arabası?

Burada mı gördüm bilmiyorum hocam ama bu herifin son zamanda yüklediği go kart videosu var ve oraya sahip olduğu a180şe gidiyordu kafayı yedim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: halilibrahim44

quote:

ne arabası?

Burada mı gördüm bilmiyorum hocam ama bu herifin son zamanda yüklediği go kart videosu var ve oraya sahip olduğu a180şe gidiyordu kafayı yedim

Ne kadar saçma abi ya çocuk benle yaşıt sadece video çekip 8-15 yaş arası kitleyi hedef alıp milyarlari götürüyo bazı insanlarda 1300 tl ye aile geçindiriyo

• rahat ne kadar artarsa nesil o kadar aptallaşıyor ha. türkiye refah yüzü görse çok daha kötü olur durum
  • Açıkçası yaptıkları işler saçma ve boş ama küçük çocuklar tarafından izlenip para kazanıyorlar bi şekilde burda ateş püsküreceğinize gidip keşke sizde para kazanıcak bi şeyler yapsanız.
    Burak oyundayı hiç izlemedim kimdir nedir bilmem halilide ilk vine patlatığı zamandan biliyorum sonradan izlemedim hiç.
    Bunları ünilere çağıranları anlıyorum ama bunları dinlemeye gidenleri anlamıyorum çağıranın amacı belli organizasyondu bilmemneydi cebine para girsin de, arkadaş siz salak mısınız niye gidip izliyorsunuz anlamıyorum.
    Ben bu üniversitede konuşma yapmaya gidenlerin zaten %90 ının ordakilere bi şeyler katmak yerine kendilerine bir çıkar sağlamak olduğunu düşünüyorum, bu bahsettiğim kişiler bu vinecılar vs. gibi boş insanlar değil yanlış anlaşılmasın sözde birikimli öğrencilere bi şeyler katıcak olanlardan bahsediyorum onların bile amacı belliyken şunları izlemeye giden öğrenci zaten okumasın arkadaş boşa okuyo bi cacık olmaz onlardan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Desmond

quote:

Orijinalden alıntı: Hz.hehhehe

Dikkat edersen Max 13 hepsi

Halil Söyletmez üniversitede söyleşi yapıyor.

Mesela Cumali Ceber denen vineları bana en ufak ama en ufak tebessüm ettirmiyor. Bi telefon şakalarından bazılarına güldüm.

Mesela ben kimsenin gülmediği Celal ile Ceren'e güldüm ama buna gülemiyorum.

Senin olayın ideolojik Desmond. Şahan akpli diye kendini zorla güldürdün kesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mizah bile yapamayan, vasıfsız kişiler ergenleri eğlendirerek para kazanıyorlar. Üniversite öğrencileri bile onları izlemeye gidiyorsa izleyici kitlesinin sadece küçüklerden oluşmadığını gösterir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diego Ribas Da Cunha

BURAK ABİ ÇOK İYİ BİRİSİ KÜFREDERKEN ÇOK KOMİK OLUYOR

Kufre gulen tek milletiz. Dusuk Zeka seviyesinin genetik olarak aktarilmasi canimi sıkıyor.

• Bende oyun oynuyorum hemde cok iyi oynarım ben niye para kazanmıyorum peki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coobain -- 2 Ağustos 2016; 8:05:09 >
  • qabRiéL kullanıcısına yanıt
    Pintipandayi takibe aldim gecen hafta. Adam hicbir oyunu oynayamiyor hocam :)

• NeyimVarKi? N kullanıcısına yanıt
    Bizim uni. Haluk Piyes'i getirmisti. uyusturucu haftasinda. Adam almanciymis meger. Ordaki zorluklari, uyusturucu batagini anlatti. Sonra bizim hocalardan biri bunun almanyadaki hocasini tanidi felan bayagi keyifli bir sohbet olmustu. O soylesiden sonra sigarayi birakan cok olmustur eminim. Gelecekse boyle efendi adamlar gelsin. Yani tecrubeleri ile bize bir seler katsin.

• Hayrettinin Dede videolarini tek gecerim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: NeyimVarKi?

Açıkçası yaptıkları işler saçma ve boş ama küçük çocuklar tarafından izlenip para kazanıyorlar bi şekilde burda ateş püsküreceğinize gidip keşke sizde para kazanıcak bi şeyler yapsanız.
    Burak oyundayı hiç izlemedim kimdir nedir bilmem halilide ilk vine patlatığı zamandan biliyorum sonradan izlemedim hiç.
    Bunları ünilere çağıranları anlıyorum ama bunları dinlemeye gidenleri anlamıyorum çağıranın amacı belli organizasyondu bilmemneydi cebine para girsin de, arkadaş siz salak mısınız niye gidip izliyorsunuz anlamıyorum.
    Ben bu üniversitede konuşma yapmaya gidenlerin zaten %90 ının ordakilere bi şeyler katmak yerine kendilerine bir çıkar sağlamak olduğunu düşünüyorum, bu bahsettiğim kişiler bu vinecılar vs. gibi boş insanlar değil yanlış anlaşılmasın sözde birikimli öğrencilere bi şeyler katıcak olanlardan bahsediyorum onların bile amacı belliyken şunları izlemeye giden öğrenci zaten okumasın arkadaş boşa okuyo bi cacık olmaz onlardan.

Bunu bile nasil savunuyorsunuz arkadas neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desmond -- 2 Ağustos 2016; 11:32:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Desmond

quote:

Orijinalden alıntı: bako39

dandiriboktan üniversitelere gidip geleceğin meslekleri cart curt filan çekiyorlar.

• LIKE A BOSS L kullanıcısına yanıt
    Ehhsjskskwk buna çok güldüm.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.