Şimdi Ara

Burak Oyunda Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bayanlar şimdi benim bitane kardeşim var 6 yaşında.
    Bu çocuk napıp buluyor bu adamı izliyor. Ben biliyorum benim kardeşim ve onun gibi tonla 5-15 yaş arası çocuk bu adamı izliyor. Kardeşim şimdilik sadece oyun olayına bakıyor yaşı küçük diye ama biraz daha büyüyünce bunun yaptığı şeyleri taklit edecek biliyorum.
    Bunun muadilleri de var muratabigf vs. vs.
    Şimdi arkadaşlar bunu izleyen kocaman bir topluluğun Türkiyenin geleceği olduğunu biliyorsunuz.
    Kardeşim 6 yaşında olmasına rağmen lanet olası bazı küfürleri hep bu burak yüzünden öğrenmiş.
    Bu burak denen insana bir mesaj atma kampanyası başlatsak?
    Gençlik için ne yazıkki bir rol model görülüyor
    Bu adam küfür etmese düzgün bir insan olsa. Düzgün şeyler söylese bir kaç öğüt felan verse bari bizim kardeşlerimiz belki çocuklarımız bu boş şeylerle eğlenirken vakit harcarken en azından kötü şeyler öğrenmese.
    Tamam öğüt verme tamam düzgün şeylerde söyleme ama kardeşim küfür etme be KÜFÜR ETME !
    Bunu ve bunun gibileri izleyen kocamaaan bir gençlik var beyler lütfen bunun bilincine varalım kardeşlerimizi ve çocuklarımızın küçükken böyle küfür ve terbiyesizliklere maruz kalmasına engel olalım.

Burakoyunda denen şahsın ne yazıkki ben direkt bir mail adresini ve ya iletişim numarasını felan bulamadım. Kişisel web siteside çökmüş sanırsam. Bulabildiklerim :

Steam hesabı :https://steamcommunity.com/id/burakriders
    Twitter Hesabı :https://twitter.com/buraksahin35
    Anladığım kadarıyla onun sahip olduğu sitenin mail adresi : minecraftevimiz@gmail.com ( Edit : sanırsam ona ait değil)

Beyler rica ediyorum buralardan bu arkadaşa küfür, kötü söz ve kötü davranışları bırakmasını ve düzgün bir şekilde videolarını ve diğer yaptığı ne varsa yapmasını istemenizi rica ediyorum. Özellikle Twitter hesabını twittleyiniz efendim.
    Teşekkür ederim DH ahalisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-319F3E7AB -- 6 Temmuz 2015; 7:14:42 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Burak Oyunda Hakkında

"Burak Oyunda", popüler bir Türk video oyunu YouTuber'ıdır ve oyun incelemeleri, oynanış videoları ve oyun sektörüyle ilgili haberler paylaşmaktadır.

Kanalı, özellikle "Minecraft" ve "Fortnite" gibi çok oyunculu çevrimiçi oyunlara odaklanmaktadır. Burak Oyunda, oyunların temel mekaniklerini açıklar, yeni güncellemeleri inceler ve izleyicilerine oyun deneyimlerini iyileştirmek için ipuçları ve püf noktaları verir.

Burak Oyunda'nın videoları, eğlenceli ve bilgilendiricidir ve oyunculara yeni oyunlar keşfetmeleri ve oyun becerilerini geliştirmeleri için bir platform sunar. Ayrıca, oyunlarla ilgili güncel olaylar hakkında yorumlar yaparak ve sektördeki son trendleri paylaşarak izleyicilerini bilgilendirir.

"Burak Oyunda" kanalı, video oyunlarıyla ilgilenenler için değerli bir kaynaktır ve oyun meraklılarının topluluk oluşturmasına ve birbirleriyle bağlantı kurmasına olanak tanır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İyide bot kullanan sahtekar birisinin izleyici kitleside max 13 küfürden başka birşey bilmiyor neden öyle birşey yapsınki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "lan şuna bak 10 bin abonesı var huaa bizde abone olak " gibi bi zihniyet var ülkede . kas azcık hileyle gerisi gelir. bide bi kaç kanallar anlaştık mı oh miss

bi tekelleşme var youtube da. bu insanlar birbiriyle böyle iyice yakınlaştılar. başkaları büyüyemiyor bunlar yüzünden. jahrein falan bilen bilir has oyuncuları.
    orkun ışıtmakıda biliyoruz ayrıca. forumda üyeliği var açıp bakabilirsiniz.hile kullandığını da açıkladılar. bide bu challenge lar falan Allahım. diyordum ki
    şu telefon falan kırma saçmalığı Allahtan bizde yok . abd nin IQ ortalaması 90 bile değil zaten falan diye avutuyordum kendimi. bi baktım birden bi kanal fırladı. nasıl ünlü oldu ? telefon kırarak

Meclisi kim kuracaksa sesleniyorum onlara : okul yaşını yükseltin mümkünse 18 olsun(!) hatta çünkü bebeler okuma yazmayı öğrenince nete sarıyorlar ve biz ceremesini çekiyoruz. yav bilinçaltının oluştuğu yaş 5 zaten 5 yaşında okuma yazma mı öğrenilir ? sonra çocuklar psikopat oluyor.

çocuğu olan dövsün bişey yapsın pc den tvden uzak tutsun. dönem sapıttı iyice

edit : geçen bi kanal gördüm 5 videosu olan kızın 30 bin abonesi var. kızım sen okadar abone çekecek parayı nerden buluyon ?
    yav kredi kartını verme çıktı bide çocuklara. vermeyin kardeşim. ne alışverişiymiş o yaşta. makyaj yapan var. senin neyine makyaj o yaşta bebek poposu gibi cildi olan çocuklar kendilerini zehirliyorlar. yazık günah. hep bu kanalları izleyerek başladı bunlar. hiç ben makyaj üzerine bi tv kanalı görmedim şu zamana kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fikirist -- 6 Temmuz 2015; 7:20:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

"lan şuna bak 10 bin abonesı var huaa bizde abone olak " gibi bi zihniyet var ülkede . kas azcık hileyle gerisi gelir. bide bi kaç kanallar anlaştık mı oh miss

bi tekelleşme var youtube da. bu insanlar birbiriyle böyle iyice yakınlaştılar. başkaları büyüyemiyor bunlar yüzünden. jahrein falan bilen bilir has oyuncuları.
    orkun ışıtmakıda biliyoruz ayrıca. forumda üyeliği var açıp bakabilirsiniz.hile kullandığını da açıkladılar. bide bu challenge lar falan Allahım. diyordum ki
    şu telefon falan kırma saçmalığı Allahtan bizde yok . abd nin IQ ortalaması 90 bile değil zaten falan diye avutuyordum kendimi. bi baktım birden bi kanal fırladı. nasıl ünlü oldu ? telefon kırarak

Meclisi kim kuracaksa sesleniyorum onlara : okul yaşını yükseltin mümkünse 18 olsun(!) hatta çünkü bebeler okuma yazmayı öğrenince nete sarıyorlar ve biz ceremesini çekiyoruz. yav bilinçaltının oluştuğu yaş 5 zaten 5 yaşında okuma yazma mı öğrenilir ? sonra çocuklar psikopat oluyor.

edit : geçen bi kanal gördüm 5 videosu olan kızın 30 bin abonesi var. kızım sen okadar abone çekecek parayı nerden buluyon ?
    yav kredi kartını verme çıktı bide çocuklara. vermeyin kardeşim. ne alışverişiymiş o yaşta. makyaj yapan var. senin neyine makyaj o yaşta bebek poposu gibi cildi olan çocuklar kendilerini zehirliyorlar. yazık günah. hep bu kanalları izleyerek başladı bunlar. hiç ben makyaj üzerine bi tv kanalı görmedim şu zamana kadar.

çantam da ne var tarzı moron kızlar ayrı dert.

bu arada amerikanın ıq ortalaması 98

• quote:

Orijinalden alıntı: PresidentObama

quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

"lan şuna bak 10 bin abonesı var huaa bizde abone olak " gibi bi zihniyet var ülkede . kas azcık hileyle gerisi gelir. bide bi kaç kanallar anlaştık mı oh miss

çantam da ne var tarzı moron kızlar ayrı dert.

bu arada amerikanın ıq ortalaması 98

obama gelmiş burda kendi ülkesini savunuyor

bo orodo omorokonon oq ortolomoso 98

• lütfen konuyu değiştirmeyin hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.