haha rompe nin kopyası bu şarkı.sözleri saçma sapan tikiyiz,kritiğiz
quote:
Orjinalden alıntı: bymuratcan
Abi bu adamın sesi çok kötü yahu.. TV Makinsında Canlı performansını izledim o gün bugündür TV yi açmıyorum..
sesi çok mu kötü sen kulaklarını bi temizleme istersen...artık nasıl dinlediysen
basın-yayın-medyada çok önemli ve saygın bir isim olan fatih türkmenoğlu'nun burak kut hakkında yazmış olduğu yazıdan alıntı yapıp sizlerle paylaşmak istiyorum
ben burak kut'un ne yaptığı müziği bilirdim ne de sesinin bu denli iyi olduğunu Cemal Reşit Rey'deki koltuklarımıza çakıldık resmen bu çocuk inanılmaz bi ses...
Faris Akarsu yönetimindeki Cemal Reşit Rey Senfoni orkestrası, neredeyse tam zamanında konsere başladı.Sahneden 100'den fazla müzisyen vardı. kocoman bir orkestra ve koroyla konser dinlemek,kızımın solo nağralarıyla idare etiğimizden, çoktandır unuttuğumuz bir tattı.
Şef ilk solisti sahneye getirdi. Burak Kut gözlük takmış ama görmeyeli hiç değişmemiş sanki daha güleryüzlü daha babacan bir ruh haline bürünmüş biraz...
''Love Changes everything'''le başladı. Miss Saigon'dan harika bir şarkı söyledi. Why God Why? sırasıyla hep bildik şarkıları,dört solist dönüşümlü seslendirdiler. O görkemli sahneden devleşen sadece Burak Kut'du
...
Burak Kut o gece bir tenor, bir orkestra solisti,grubun bir elemanı; ama bir stardı. Takımın en çok parlayan oyuncusuydu.
Burak magaziden uzak gerçek bir stardı
yine burak kut'u bir çok defa canlı dinlemiş biri olarak böyle bir yorum yaptığına hala inanabilmiş değilim sana güre güzel ses kim? hülya,gürben,petek mi?
albümünü hiç dinlemedim ama tikkylerle ilgili bir şarkısı varmış.keşke hiç dönmeseydin be burak eski burak olarak hafızalara kazınırdın.ne yalan söyliyim rockn roll,metal müziğe başlamama vesile olan burak kut'un - yaşandı bittisi barış mançonun - kara sevdası vs..dir.(bu demek değildir burak kut'dur.sadece o gitar riff ve soloları ve davul partileri vesile olmuştur)sözlerini okudum berbat birşey birde o sözleri sezen aksu yazmış.zaten o kadından nefret ediyordum nefretim şimdi dahada körüklü oldu.
allahım sinir oluyorum bu şarkıya bide klibini izledim. zaten bunun klibi kenan doğulunun shake it up şekerimin çekildiği mekanla aynı mekanda çekilmiş galiba ya? kafamda dönüyo şarkı döndükçe sinir oluyorum
quote:
Orjinalden alıntı: go_spurs_go
quote:
Abi bu adamın sesi çok kötü yahu.. TV Makinsında Canlı performansını izledim o gün bugündür TV yi açmıyorum..
sesi çok mu kötü sen kulaklarını bi temizleme istersen...artık nasıl dinlediysen
basın-yayın-medyada çok önemli ve saygın bir isim olan fatih türkmenoğlu'nun burak kut hakkında yazmış olduğu yazıdan alıntı yapıp sizlerle paylaşmak istiyorum
ben burak kut'un ne yaptığı müziği bilirdim ne de sesinin bu denli iyi olduğunu Cemal Reşit Rey'deki koltuklarımıza çakıldık resmen bu çocuk inanılmaz bi ses...
Faris Akarsu yönetimindeki Cemal Reşit Rey Senfoni orkestrası, neredeyse tam zamanında konsere başladı.Sahneden 100'den fazla müzisyen vardı. kocoman bir orkestra ve koroyla konser dinlemek,kızımın solo nağralarıyla idare etiğimizden, çoktandır unuttuğumuz bir tattı.
Şef ilk solisti sahneye getirdi. Burak Kut gözlük takmış ama görmeyeli hiç değişmemiş sanki daha güleryüzlü daha babacan bir ruh haline bürünmüş biraz...
''Love Changes everything'''le başladı. Miss Saigon'dan harika bir şarkı söyledi. Why God Why? sırasıyla hep bildik şarkıları,dört solist dönüşümlü seslendirdiler. O görkemli sahneden devleşen sadece Burak Kut'du
...
Burak Kut o gece bir tenor, bir orkestra solisti,grubun bir elemanı; ama bir stardı. Takımın en çok parlayan oyuncusuydu.
yine burak kut'u bir çok defa canlı dinlemiş biri olarak böyle bir yorum yaptığına hala inanabilmiş değilim sana güre güzel ses kim? hülya,gürben,petek mi?
Kardeş senin bana bu adamın sesinin güzelliğini yazılı olarak ıspatlamana filan gerek yok.. Sen bu yazıyı yazdıktan sonra ben "haa bak fatih türkmenoğlu adamı beğenmiş çok ayıp ettim" filan dememimi bekliyorsun..? Ben kendi duyduklarımdan bahsettim.. Belki kulaklarımda bi sorunda olabilir ama bu seni veya başkasını bağlamaz.. Halk ve bazı saygın kişiler adamın sesini beğenip taktir etmiş olmaları beni ilgilendirmiyor.. Ben o gece duduklarımdan bahsettim ve BEĞENMEDİM..
şarkı kötü millet neresini beğendi anlamadım adam o kadar bekledi güzel birşey çıkacak sandım ama hayalkırıklığı
mirkelam asuman daha iyi bundan
quote:
Orjinalden alıntı: go_spurs_go
quote:
...
avukatı mısn? diyesim geldi ama...
burat kutun aldığı eğitim batı müziği ve sesinde şan tekniği kullarak güzel söylüyo ve iyi bir tenor.ama pop müzik ayrı bir kulvar her batıcı iyi pop söyleyecek diye birşey yok.ayrıca makinede çok detone oldu doğrudur.iyi bir tenor sayılır ama pop müzikte daha iyileri var kesinlikle.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme