Şimdi Ara

burak- kafasından seken top antep-gs maçı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yüksekten gelen bir top.. burak gol pozisyonuna girmek için koşuyor.. bir yandan da sağa sola bakıyor.. top dank diye kafasının arkasına çarpıyor..

antep-gs maçındaki bu pozisyonu hatırlayan var mı... bir yerde videosu falan?...

• foruma koymuşlarda sniper saldırısı falan diye bulamadım şu an
  • o değil... bunda burak'ın atlaması falan yok..

topun yere düşmesini bekliyor.. yanında bir antepli ile koşuyor, ceza sahasına girmek üzere.. sağına soluna bakıyor koşarken, top ensesine düşüyor.. 5-10 metre geriye sekiyor..
  • Youtube'a sadece "burak ense" yazsan çıkıyor. Konu açıp cevap beklemekten daha kolay
  • eyvallah...
  • http://www.59saniye.com/burak-yilmazin-ensesi-ile-top-kontrol-etmeye-calismasi/

erman toroğlunun sırıtışa bak..

o değil de abi.. gözleri kapatıp enseyi pısınca o topun kafaya vurmasını engelleyemezsin ki...

bunca yıllık halı saha topçusuyum, bir kere bile ense kontrolü yapmaya çalışmadım... çok ilginç...
  • Adam ensesiyle gol pas atiyor muthis yetenek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • işte o yüzden kral

• quote:

Orijinalden alıntı: turizmpsikoloğu

http://www.59saniye.com/burak-yilmazin-ensesi-ile-top-kontrol-etmeye-calismasi/

erman toroğlunun sırıtışa bak..

o değil de abi.. gözleri kapatıp enseyi pısınca o topun kafaya vurmasını engelleyemezsin ki...

bunca yıllık halı saha topçusuyum, bir kere bile ense kontrolü yapmaya çalışmadım... çok ilginç...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.