Şimdi Ara

Burak'ın penaltı pozisyonu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • demin sinirden yeni konu açtım. bunu görmedim valla kusura bakmayın. burayada yazayım bari..

şu an canlı izliyorum. Ömer Üründül porgramda. bi adam daha var. pozisyon penaltı değil diyoru. onlardan öncede eski hakem Mustafa Çulcuy sanırım şimdi telefonla katılıp penaltı değil demiş olması lazımki yorumcularda o şeklide söyledi. halemin dediklerini dinlemedim o yüzden bilmiyorum ne dediğini.

hatta Ömer Üründül bey diyorki. Burak pozisyondan sonra öyle bir itiraz ettiki, bütün taraftar, takım arkadaşları ve Mancini pozisyonun penaltı olduğuna inandı. hatta o yüzden mancini maç sonrasında hakeme ağır ithamlarda bulundu.

ya bunu söylerken hiç mi utanmaz bi insan?

net bi şekilde temas var, ve temas öncesi kalecinin yere koyduğu ayağını Burak geçmesin diye bi hamle daha yaparak engellediği net şeklide görülüyor.

dün yine trt sporda eski hakem Bünyamin Gezer net penaltı kırmızı kart dedi, Oktay Dereli oğluda aynı yorumu yaptı..

• Ula bunun tartışması bile olamaz.NET penaltı. Kaleci topa değmiyor ve burak' ı hem elle hemde ayakla engelliyor.

Hakem hocalarıda penaltı-kırmızı der.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amiller

Kalecini geçtikten sonra Burak devam etmek istedi ama kalecinin teması ayağının yere ters basmasına neden oldu. Tartışmasız gitmesine engel bir temas var orada. %100 Penaltı ama ben sarı kart gösterirdim.

O pozisyonda penaltıyı çalarsan kırmızı olur.Adama sorarlar sarı ne alaka diye
  • Geç reaksiyon vermesinin nedeni, pozisyonu düşünüyor olması. Temas olduğu halde bile, bir an düşünüyor "düşersem kendini yere attı derler mi" diye. Bu yüzden temaslara geç reaksiyon veriyor.

Burak gibi insanlar dışarıdan güçlü ve cool gözükseler de, psikolojik ve duygusal olarak çok zayıftırlar. Dışarıda söylenenlerden her zaman çok etkilenirler.
  • Gole giden oyuncunun dengesini bozmak ne zamandan beri penaltı değil. Allah aşkına tamam hakem yanlış gördü, zor bir karardı filan dersiniz anlarım da şu pozisyona "birşey yok" demek "futboldan anlamıyorum" demekle eşdeğer.

Sen topu senden kurtarmış, kaleye doğru yönelen bir oyuncuya topla alakasız bir hamle yaparsan penaltıdır. Boffin Burak'ın dizine darbeyi vuruyor Burak ise gitmek istediği için bi adım atıp dengesini kaybedip düşüyor. Adım atmasa hakem yanılmazdı. Suç Burak'ta, faul almayı beceremedi. Faul'ü göstermek de bence bir yetenek. Ama gidip şu pozisyona birşey yoktu demeyin bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

Orijinalden alıntı: Versace precious

quote:

Orijinalden alıntı: kafkef231

quote:

Orijinalden alıntı: Versace precious

Yuzde 100 penalti + kirmizi kart olmaliymis.

Ama Burak'ın kotu sicili yuzunden verilmedigide kesin.
    Umarim anlar artik bu kendini atmalari yarardan cok zarar getiriyor kendisine.

Yanlış anlaşılmak istemem ama Burak'ın da şöyle bir hatası var.Pozisyonu doğu alttan takip ettim ki tam olarak net görebildiğimi düşünüyorum,ayriyetten özetlerde de izledim tabi.

Burak faul olan olan pozisyonları bazen değilmiş gibi gösteriyor.Bunda yapılan darbeye verdiği geç tepkiyi de katmak lazım.Geçen seneki Real Madrid deplasmanını hatırlayın.En ufak temasta Mesut'un Modric'in nasıl yere düştüğünü göreceksiniz.Demem o ki temas yokken tabiki kendilerini yere atmamalı ama futbol sonuçta bir oyun,temas geldiği an da ona göre kendilerini bırakmaları gerekiyor.Drogba da bunu güzel başarıyor faul almak istediği zaman

İste zaten beceremedigi icin bu kadar belli ediyor ve tepki cekiyor

Peki burak neyi becerebiliyor?

Senin gibileri rezil etmeyi beceriyor.

Hahaha beni neden rezil etsinki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Demek istediğim gayet açıktı ki benle aynı düşünen 2-3 kişi de yazmış sanırım.Orada görünen penaltı değil gibi olabilir sebebi Burak'ın geç reaksiyon vermesi. Avrupada büyük takımlardaki oyuncular bırakın ceza sahasının içini,çevresinde dahi bu tarz temasları/hataları affetmiyorlar.Tabi Burak'ın adının çıkmasının da büyük etkisi var. Futbol adamı falan değilim ama bu tarz şeylerin de çalışılması gerek bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Hakem doğru karar verdi. Pozisyonun uzaktan yakından penalti ile alakasi yoktu.

• Maçı izlerken penaltı değil dedim.Gece tekrarını izledim net penaltı.Kalecinin topa müdahalesi yok ve Burak'ın ayağına temas var,kalecinin dizine takılıyor.Ama görmesi zor ben müdahale yok kendini attı sanmıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Hakem doğru karar verdi. Pozisyonun uzaktan yakından penalti ile alakasi yoktu.

Kardeş trollük yapacam diye vallahi rezil oluyorsun seni tanımayız etmeyiz ama cidden küçük düşüyorsun yapma.
  • Bence de hakem kararı doğruydu. Penaltı değildi. Temas varsa bile düşecek kadar değildi. Zaten temastan 2 adım attıktan sonra üçüncüde düşüyor. Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi madem darbe aldın direk bırak kendini.
  • Pozisyon kesinlikle net penaltıdır. Müdahalenin yavaş olması temasın yumuşak olması birşeyi değiştirmez. Faul olması için bir adamı yerden yere vurmak bileğini kırmak mı lazım? Denge bozmak gol atmasını engellemek fauldür. Pozisyon penaltı ve kırmızı kart net bir şekilde.

Son olarak Cüneyt Çakır'ın sadece yurtdışında maç yönetmesini umuyorum. En azından bizim maçlarımızı yönetmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amiller

Kalecini geçtikten sonra Burak devam etmek istedi ama kalecinin teması ayağının yere ters basmasına neden oldu. Tartışmasız gitmesine engel bir temas var orada. %100 Penaltı ama ben sarı kart gösterirdim.

bende penaltı+sarı derdim çünkü burak boş kale bile olsa gol pozisyonu olmuyo o pozisyon
  • Hız halindeki bir oyuncu en ufak dokunma ile dengesini kaybeder. Pozisyon net penaltı ve kırmızıydı ama yediler...
  • Pozisyon penaltı arkadaşlar. Burak kaleciyi geçti ve ayağına çarptığı için ters düştü. Bir insan isteyerek böyle nasıl düşebilir?

• Burak düşerken bile topa vurmaya çalışıyor ama iyi vuramıyor net penaltı + kırmızı ama nedense bu hata malum pozisyon kadar gündeme gelmiyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.