Şimdi Ara

Buradan Neden Su Kaçıyor (SS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. aracım vw bora. su genleşme kabı su kaçırıyordu yenisiyle değiştirdim fakat sorunum hâlâ devam ediyor. herhangi bir yerinde çatlak vs. yok ama soketin girdiği bir yer var, oradan az az su geliyor.

işaretlediğim yere bir soket giriyor, soketi çıkardığımda antifirizin orada biriktiğini görüyorum. suyun hizası oraya kadar da değil ama iki kap da aynı yerden su kaçırıyor. acaba başka bir şeyde midir sorun?

• Soketi değiştirin
  • dörtçeker kullanıcısına yanıt
    hocam sokette ne gibi bir sıkıntı olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soket ten su gelmemesi gerek.Aldığın genleşme tankı uretim hatası olabilir.

• genleşme kabının tek çıkışını tıkayın. diğer çıkışına hortum takın. sonra genleşme kabını su dolu bi kovaya daldırıp hortumdan üfleyin baloncuk çıkıyormu kontrol edin. eğer baloncuk varsa deliktir. eğer sağlamsa. başka biyerden soketin üstüne su damlıyor demektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • muradisdan kullanıcısına yanıt
    soketi çıkartıp soğutma suyunun sızdığı soket yerini de kurulayıp 10 km yol yaptım yine oradan su sızdı. yani sıkıntı su kabında sokette sıkıntı yok gibi. ama daha yeni kabın yine oradan kaçırmasını anlayamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: 01018

soketi çıkartıp soğutma suyunun sızdığı soket yerini de kurulayıp 10 km yol yaptım yine oradan su sızdı. yani sıkıntı su kabında sokette sıkıntı yok gibi. ama daha yeni kabın yine oradan kaçırmasını anlayamadım.

Ellerin güzelmiş lens mi?

Şaka şaka kap delik muhtemelen su dolu kovada test et yada direkt değiştir çok para tutan bişey olmasa gerek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız güzel mi? (SS)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • labidu kullanıcısına yanıt
    hocam daha yeni aldım kabı. arefe günü aldım taktırdım yola çıktım kontrol ettiğimde böyleydi. değiştirmezler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01018 -- 8 Temmuz 2016; 10:20:02 >
  • quote:

hocam daha yeni aldım kabı. arefe günü aldım taktırdım yola çıktım kontrol ettiğimde böyleydi. değiştirmezler mi?

Gidip söyleyin değiştirirler.

• Sorun devirdaim pompası.
    Devirdaim pompa kanatçıklarından biri hasar gördüyse dengesiz basınç nedeniyle su atar.
  • AeonFlux2016 A kullanıcısına yanıt
    benim de aklıma gelmedi değil, basınçtan diye de düşünmüştüm. peki başka nasıl anlarım devirdaimden olduğunu. bir yolu var mıdır. fan erken açma geç açma vs. gibi.
  • quote:

benim de aklıma gelmedi değil, basınçtan diye de düşünmüştüm. peki başka nasıl anlarım devirdaimden olduğunu. bir yolu var mıdır. fan erken açma geç açma vs. gibi.

Devirdaim contasında ıslaklık varmı kontrol edin.
    Motor ısısı buradaki ıslaklığı çabuk buharlaştırabilir o yüzden ıslaklığı gözle değil peçete değdirerek kontrol edin.
  • hocam birde orjinal ürünle deneyin
  • Su seviyesi max cizgisinin üstüne çıkartmayin . Ayrıca araçta lpg varmı ve sistem sık sık hava yapıyormu?

• tunc52 kullanıcısına yanıt
    lpg var. daha önce bir sorun yaşamadım.
  • 01018 kullanıcısına yanıt
    Genleşme katında şu seviyesi max cizgisinin üzerinde değil ise; Daha evvel hararet ve hava yapmadıysa kuvvetle muhtemel almış olduğunuz genleşme kabi hatalı. Kabı kontol edin.

• su kabını tekrar değiştirince sorun düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01018 -- 14 Temmuz 2016; 19:37:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.