Şimdi Ara

Bunun neresi silahlı saldırıya destek? (GS Store) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
3.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam ben 19:45 de açıyorum konuyu , benim konuyu kapatıp akşam 11 de açılan konudan devam edin diyosun ayrıca konu içerikli farklı ben haber paylaşıyorum burda tshirt savunuluyor.Tesüf ederim
    CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X
  • Konu başlıkları ve ilk mesaj farklı ama iki konuya da aynı mesajlar atılıyor, iki konuda da aynı tartışmalar ve bolca şikayet geliyor o yüzden bu konuyu kilitliyorum, diğerinden devam ediniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_108113680/tm.htm

Bu konuda da tartışmalar ve şikayetler artarsa, konuyu silmek zorunda kalabiliriz.

İyi geceler, iyi forumlar.

Beşiktaş JK /\/ Real Madrid CF
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.