Şimdi Ara

Bunun Ne Olduğunu Bilene 5 milyon vercem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben buna gulerimmmmmmm bunla dunyanşn yukunu taşin walla ama cok iyi bir yenilik tabi şu lag olmasa daha da gusel olcak tam yenilikler elkendi lag basladi aglamak isteyrum
  • Bunu daha önce linki verilen, Japonların SRO sundaki savaşlarda donwhang kapısının yanında da görmüştüm.Güzel oldu,oyuna ayrı bir tat verecek.Ben asıl bunu:

merak ediyorum.Yeni pet olacak herhalde.55 silkmiş Kore SRO da...

Birde bu sevimli arkadaş var.Lvl da atlayabilecek galiba

O yazıyı okuyabilsem söylerdim daha fazlasını ama bu kadar benden...
    Umarım şu kurtu bir an önce koyarlar.

• öküz .

paramı rica edeyim .
    müracaat Mete_Han troy
  • evet arkadaş doğru sölüyo geçen hafta forumda bende gördüm bunu.thief hunter kapışmasında kapının ağzında duruyodu.o öküzde allah bilir çok sağlam hitpoint vardır.öküz gibi maşallah.
  • beyler m atla taşııdıımız 3 yıldız bunda 1 yıldız niyetine gidetr sanıorum
  • çok süper hayvan ama yalnızca lvl 60 lar kullanabiliyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • way öküz waaay....?!
  • evet bu doğru hatta at deve alınan yerde satılıyo diye biliyorum yeni pach ile geldi
  • aferin xbox sende herşeyi biliyosun ya helal olsun.level 17 charın ne alemde.hala white tiger giant kesiyomusun.her yıl bugünlerde yıldönümü kutlayalım istersen.bu arada white tiger level 1 bir yaratıktır orada sen de 17 sin yani nedemek oluyor.gene sana kapak oluyor.sen git o levelle devil bug giant kes bakalım kesebilecekmisin.hadi büyüde gel.
  • forumları takip etseydin anlardın ne alaka olduğunu zinzeng.ağzınıda bozma ayrıca.mayonezsiz ketçapta bişeye benzemez unutma.hadi eyw.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE

aferin xbox sende herşeyi biliyosun ya helal olsun.level 17 charın ne alemde.hala white tiger giant kesiyomusun.her yıl bugünlerde yıldönümü kutlayalım istersen.bu arada white tiger level 1 bir yaratıktır orada sen de 17 sin yani nedemek oluyor.gene sana kapak oluyor.sen git o levelle devil bug giant kes bakalım kesebilecekmisin.hadi büyüde gel.

LORD_WESTSIDE arkadaşım White Tiger Level 18 bir yaratıktır ve Level 17 birinin keserken zorlanabileceği Giant'lar arasında yer almaktadır.

Bilgine sunulur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiKMeN_ -- 8 Nisan 2006; 16:22:36 >
  • aramızda lvl 20 altı ezikler lvl10 lar hatta lvl1-2 ler olabilir ama bu hiçbirşey deiştirmez unutmayın ki hepimiz zamanında eziktik...
  • dikmen kardeşim white tigerın level 18 olduğunu ben zaten yazdım.forumu düzgün okusaydın görürdün.benim lafım görgüsüzler gibi kestiği giantın resmini çok matah bişey gibi buraya koyması.bende ona dedimki git beş level üstün yaratığın giantını kesebiliyosan kes onun resmini koy buraya bizde bakıp acaba nasıl kesti diye düşünelim kendimizce.anlaşılmayan bişey varmı.bence yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE

dikmen kardeşim white tigerın level 18 olduğunu ben zaten yazdım.forumu düzgün okusaydın görürdün.benim lafım görgüsüzler gibi kestiği giantın resmini çok matah bişey gibi buraya koyması.bende ona dedimki git beş level üstün yaratığın giantını kesebiliyosan kes onun resmini koy buraya bizde bakıp acaba nasıl kesti diye düşünelim kendimizce.anlaşılmayan bişey varmı.bence yok.

Benim her tarafı okumaya vaktim olmadığından, sadece yukarıda Level 1 yazmışsın, onu kaale alarak cevap yazdım. Yukarıda 17 Level'ken Level 1 yaratık kesmiş gibi birşey olmuşta
  • baba şimdi farkettim bende 18 yazacağıma 1 yazmışım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: good

http://img222.imageshack.us/my.php?image=sro20060410100252314fg.jpg

Herifin talismanlaraina baklirsa level 45 üstü trader Hayvani (Mamut) :D

Nick: Vulcain
    Server : Venice
    Level : 43
    Skill : Spear + Light +Fire
    Guild:TheEmpire
    Job : Hunter level 2 % 4
  • hayır o lvl 60 hayvanı
  • bisim köyde ÖKÜZ derler

5m için müracaat
    server : VENİCE
    Nİck : Alfa_Tr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.