unicorn değil. bu pegasus. unicorn bi event atıymış beyaz at.. sadece boynuzu war.. ama kısıtlı bi zamanda silkle alındığınıda duymuştum hangisi doğru bilmiyorum.
Bu Pegasus...
quote:
Orjinalden alıntı: ZzWitchzZ
Bu Pegasus...
bu pegasus... unicorn tek boynuzlu ve kanatsız olanı
pegasus die duymuştum pk2 editle yapıyolarmış galiba babel serverince bi videoda görmüşüm sanki
quote:
Orjinalden alıntı: WarriorAngel
unicorn değil. bu pegasus. unicorn bi event atıymış beyaz at.. sadece boynuzu war.. ama kısıtlı bi zamanda silkle alındığınıda duymuştum hangisi doğru bilmiyorum.
+1
Anca geia ile gelir Çok beklersiniz yani
yunan mitolojisinde herkulun(zeusun çocuğu) atıdır.adı pegasus.unicorn ise başka mitolojik bir at.onun kanadı yok upuzun kuyruğu ve yeleleri olan tek boynuzlu bir haywan.hespsi aynı goruntude olurlar ve çok sağlam boynuzlar olurmuş.
quote:
Orjinalden alıntı: _aNaToLia_
Anca geia ile gelir Çok beklersiniz yani
Gaia da hiç bir zaman gelmeyeceği için eh artık...
bunun adı pegasusdur pegasus la unicorn arasındaki fark pegasus un kanatları vardır unicornun yoktur unicorn un bir tane uzun bir boynuzu vardır pegasus da yoktur aradaki fark budur
quote:
Orjinalden alıntı: STReeT_ART
Yeni gelececek at olmasın 60 lık atlar rok da dayanmıyor...
+ 12312123412351235123412361263
yeni bi 90 lvl atı falan gelmesi lazim insallah yeni petler de deminden beri dediginiz gibi item mallda satılmaz su joymax ta bi kazık daha yeriz vallaha .... hızına alıstım 60 atı yavas gelio bana ya
Antilop mask ı takın öyle gidin roc mountain a
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme