Şimdi Ara

bunun derdi nedir anlamadım...!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hamachi programı üzerinden age of empires 2 oynamak istiyorum ancak makinam başkasının kurduğu oyunu görmüyor benim kurduğum oyuna girenlerde "unable to join" yazısı ile karşılaşıyor. normal bir oyun kuruyorum yani directpplay den fakat bu kezde ne ip görüyorum nede ip imi görüyorlar. bu işlerden anlayan arkadaşların yardımlarına ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilteris_1984 -- 29 Haziran 2006; 23:25:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ilteris_1984

arkadaşlar hamachi programı üzerinden age of empires 2 oynamak istiyorum ancak makinam başkasının kurduğu oyunu görmüyor benim kurduğum oyuna girenlerde "unable to join" yazısı ile karşılaşıyor. normal bir oyun kuruyorum yani directpplay den fakat bu kezde ne ip görüyorum nede ip imi görüyorlar. bu işlerden anlayan arkadaşların yardımlarına ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim...

Gerekli ayarları yaptınmı?
  • age of empires ile ilgili bütün ayarları yaptık. aslında kendi bilgisayarımda bu sorun yok arkadaşımn bilgisayarı ve sorun modemde dir diye modeide baya kurcaladı ama bi sonç alamadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilteris_1984

age of empires ile ilgili bütün ayarları yaptık. aslında kendi bilgisayarımda bu sorun yok arkadaşımn bilgisayarı ve sorun modemde dir diye modeide baya kurcaladı ama bi sonç alamadı.

Ayarları yaptığından eminsen, hamachi kullanma sana uyumlu olmayabilir yani sorun modemde değil hamachidedir.Googlede aratırsan başka programlar bulabilirsin

• ßazen Xp Sp2 'de age of empires'teki diger pcLeri görmeyebiliyor.. GüvenLik Duvarını Kaldırmak yada Age of empiresi özel olarak güvenlik duvarından gecirmen gerekiyor
  • hamachi benim bilgisayarımda kayıtlı ben de sorun yok arkadaşınkinde problem çıkarıyo. birde sadece hamachide değilinternet üzerinden directpalaydan da sorun çıkarıyor aynı problemi oradada veriyor. sayın j c k güvenlik duvarını kaldırmasını söylerim ancak başarılı olmazsa age of empiresi özel olarak güvenlik duvarından nasıl geçireceğiz biraz anlatırsanız sevinirim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşk ne demek bilen var mı??
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.